Hamile miyiz, değil miyiz?

merhaba. ben 2 aydır normal gününde adet oluyorum. ancak hamilemiyim değil miyim onu kestiremiyorum. bu iki ay içersinde birer kez test yaptım. sonuç negatif çıktı. şüphelerimin sebebi adetimin kısa sürmesi ve koyu ve kahverengi olması. gerçi ağrı kesici kullanmıştım. onun da yapmış olması mümkün. stres de vardı. ancak ben yine de size de sormak istedim

karnının şişmesi kişiden kişiye değişir ama şunu söleyeyim ben şuan göbeğimi hissedebiliyorum..emin olmak istiyorsan beta hcg baktır.o sana kesin sonuş verir.hayırlısı olsun.

bişi sorcam içim içimi yiyo dr da gidemedim daha.4gün gectıkten sonra adetım test yaptırdım bcg 2816 cıktı sizce ikiz olabilir mi çok merak ediorum bi cvp verir misiniz acil

son adet tarihine göre kaçıncı haftada olduğuna bak..yumurtlama gününü biliyorsan daha kolay....

Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

umarım sana yardımcı olur

merhaba cnm
bence ıdrar testlerıne pek guvenme herkezde aynı etkı gostermıyo malesef bence bı kan testı yaptır eger varsa kezın cıkar ama yok gıbı bıde son ıdrar testını ne zamn yaptın eger cok gectıyse tekrarla ıns hamılesındır yuce rabbım gonlune gore versın :)

anammmmmmm ne guzel bı haber buuuu tebrıkler cnmmmmm darısı bızım basımıza hayırlı olsunnnn :))))))

bu konuya bayadir bakamadim ama ben hala adet olmadim 3 haftadir cts gunleri test yapiyorum ama bisi cikmadi ve hala doktora gidemedim

senin neler oldu?

Arkadaşlar aranızda yada yakınınızda rahminde polip çıkan var mı? Doktor 7mm boyunda rahminde polip var alınması iyi olur dedi.Spermlerin geçişini engelleyebilir.Hamileliğin ilk aylarında bebek o polipin üstüne yapışırsa düşük olabilir dedi. Çok korkuyorum durduk yere ameliyat olmak istemiyorum. Birde Dr. da çok önemli rahme zarar verebilir.Bazılarıda adetle atılabilir diyor. Alınsa bile tekrarlama ihtimali varmış.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa görüşlerinizi bekliyorum.

mrb arkadaslar ben 2 senelik evliyim.reglim bitmisti ve esimle birlikte olduk yanlıslıkla icime bosaldı.aradan bir saat kadar gecti ve cok az kan gördüm.acaba hamilemiyim.ben cok istiyorum.fakat esim cok hazır olmadıgımızı söylüyor.sizce ihtimal varmı

hiç zannetmiyorum...yumurtlama günleri genelde adetin 10.ve 17. günleri arasında olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…