Hamile miyiz, değil miyiz?

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık iki yıldır evliyim ve iki yıldırda çocuk istiyoruz malesef daha alamadık o güzel haberi.benim günüm hiç geçmezken bu ay 8 gün gecikti.iki gün önce idrar testi yaptım nagatifti.bir kaç gün daha bekleyir testi tekrarlayacağım.beklemek o kadar kötü ki ne olursa herşeyi hamilelik belirtisi zannediyoruz.benimde kasık ağrılarım var ve akıntım çok arttı bunlar hamilelik belirtisiymiş ama ağızda kuruluk ta hamilelik belirtisi olabilir mi.yaşayan yada duyanınız var mı?son bir haftadır ağzımda sürelikli bir kuruluk var geçsin diye su içiyorum ama nafile,bir kaç dakika sonra yine aynı..

çooooooooookkkkk sevindimmmmm.......inşallah kan testide doğrular....hayırlı olsun diyelim...

anammmmmmm ne guzel bı haber buuuu tebrıkler cnmmmmm darısı bızım basımıza hayırlı olsunnnn :))))))

merhaba arkadaşlar. ben 2 aydır normal günlerinde adet görüyorum ve bu iki ay da test yaptım iki kez ve sonuç negatif çıktı. adet kanamalarım bana biraz farklı geldi. biraz koyu ve kahverengi. ağrı kesici de almıştım. bu nedenle olabilir mi? adetim 2 ay da 3-4 gün sürdü. zaten öyleydi. bu iki ay stresliydim de ama sizce hamile olabilir miyim diye bir sorayım dedim..

ağrı kesiciler kanamayı etkiler...birşey sölemek için erken sanırım başka bir belirti hissediyormusun kiii...

ağrı kesiciler kanamayı etkiler...birşey sölemek için erken sanırım başka bir belirti hissediyormusun kiii...

hayır hissetmiyorum.eğer hamileysem ve kanamam oluyosa 2. ayda demektir. karnımda büyüme olması gerekir mi? görünüşte hiçbir değişiklik yok. açıkçası testlerin negatif çıkması maalesef olmadığı anlamına geliyor ama umut dünyası işte

bişi sorcam içim içimi yiyo dr da gidemedim daha.4gün gectıkten sonra adetım test yaptırdım bcg 2816 cıktı sizce ikiz olabilir mi çok merak ediorum bi cvp verir misiniz acil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…