arkadaaaaşşşşlaaarrrrrrrr iki pembe çizgiyi gördüm bu sabah cok mutlu ve heycanlıyım: :49li: ama içimde korku var cunku hala kasıklarıma arada cok şiddetli sancı giriyo:18:.birazdan kan tahlili icin cıkıcam.darısı tüüüüüüümmm isteyenlerin başına allah tez vakitte hayırlısıyla versın insallah
arkadaaaaşşşşlaaarrrrrrrr iki pembe çizgiyi gördüm bu sabah cok mutlu ve heycanlıyım: :49li: ama içimde korku var cunku hala kasıklarıma arada cok şiddetli sancı giriyo:18:.birazdan kan tahlili icin cıkıcam.darısı tüüüüüüümmm isteyenlerin başına allah tez vakitte hayırlısıyla versın insallah
anammmmmmm ne guzel bı haber buuuu tebrıkler cnmmmmm darısı bızım basımızahayırlı olsunnnn :))))))
bizde bu gün eşimle dayanamadık doktora gittik beta hcg sonucum 74 çıktı...bende hamileyim....
çooooooooookkkkk sevindimmmmm.......inşallah kan testide doğrular....hayırlı olsun diyelim...
anammmmmmm ne guzel bı haber buuuu tebrıkler cnmmmmm darısı bızım basımızahayırlı olsunnnn :))))))
bizde bu gün eşimle dayanamadık doktora gittik beta hcg sonucum 74 çıktı...bende hamileyim....
hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin insallahh
dogruladı arkadasım bcg 2816.yarın dr gıdıcem ınsallah.darısı tün isteyenlerin başına
merhaba arkadaşlar. ben 2 aydır normal günlerinde adet görüyorum ve bu iki ay da test yaptım iki kez ve sonuç negatif çıktı. adet kanamalarım bana biraz farklı geldi. biraz koyu ve kahverengi. ağrı kesici de almıştım. bu nedenle olabilir mi? adetim 2 ay da 3-4 gün sürdü. zaten öyleydi. bu iki ay stresliydim de ama sizce hamile olabilir miyim diye bir sorayım dedim..
gözünüz aydın..inşallah bu ay gebe olmak banada nasip olur :
bende dayanamadım bu sabah kalkıp idrarda baktım...2.çizgi silik çıktı umutlanmak istemiyorum...yarına kadar nasıl vakit geçiricem yaaa.....
cok sevındım valla ıns cnm dua et bızım ıcınde :))teşekkürler arkadaşım.kan testimde yuksek cıktı çok mutluyum.amin insallah tez vekitte sizinde güzel haberleriniziz alırız
çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..aynı değerleri görmek bizede nasip olur inşallah....
ağrı kesiciler kanamayı etkiler...birşey sölemek için erken sanırım başka bir belirti hissediyormusun kiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?