Hamile öğretmen arkadaşlara sorum var

bluestone

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
151
39
18
Adana
Merhaba arkadaşlar..bir lisede öğretmenim.yarıyıl tatiline çıkacağımız hafta 36.haftam olacak.inşallah bir aksilik olmazsa ben bu süreye kadar çalışmayı düşünüyorum ancak bir yandan da acaba karnım çok mu büyür,çok mu zor olur ders anlatmak diye düşünmeye başladım.sizler 32. Haftada mı 37. Haftada mı izne ayrılmayı düşünüyorsunuz?

Bende orta okulda ogretmenim eger ogrencileriniz zorlayacak ogrencilerse biraz sıkinti yasayabilirsiniz ama bazen ogrenciler hamileliginizin bilincinde olup daha davranislarini dikkat edip otokontrollerini saglayabiliyor brans nedir hocam cok ayakta kalmamaniz gerek ders saatlerinizde fazlaysa sayet akilli tahtalardan dersi yurutebilir daha cok anlatimdan ziyade ogrencilerin kendi aktivite calismasi yapmasini saglarsiniz.

Teşekkür ederim hocam ben sınıfta hiç oturmam normalde ama son haftalarda sürekli ayakta duramam sonuçta.öğrencilerim de anlayışlıdırlar.mecbur kalmazsam inşallah 32. Haftada kendimi eve kapatmayı istemiyorum.yattıkça daha ödem yaparmış vücut.hareketli olmak en iyisi sanırım.

Bende hic oturmazdim hocam ilk gebeligim problemliydi dusuk olmadan once sıkinti yasamistim rapor kullanmak zorunda kaldim ama calismak daha hareketli olmak hamilelik acisindan daha saglikli. Mumkunse az ders alin derim. Ben simdiki gebeligimde oyle yapmayi planliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben rehber ogretmenim cogunlukla oturarak calistim ama yine de in cik cok yapiyordum gun icinde merdlvenleri.31.haftaya dek calistim seminerlere katildim. Sorun yasamadim sukur.32.haftam yaz tatiline geldl ama inan gelmeseydi de izin alirdim.ayakalr sisiyor,bebek hizli buyudugu icin kasiklar agriyor.15dk bir wc oluyor cunku baski yapiyor bebek.hele ki 34 ten sonra asiri zor.1 saat ayakta duramiyorum.kaldi ki ben sadece 10 kilo aldim.geceleri uyku bolunuyor sabah ise gitmek zor olur.heyet flan ayarlarsin cok yorma kendini.yorulunca bebegin suyu azaliyormus cunku.

Ben de bir lisede müdür yardımcısıyım. şuan 34. haftadayım. 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım ve işe devam ediyorum. En iyi kararı 32. haftaya vardığınızda siz vereceksiniz. çünkü herkesin gebelik süreci ve bu süreçte yaşadığı sıkıntılar farklı. Benim şuan için en büyük sıkıntım sıcaklar. Onlara da katlanıyorum ki doğum öncesi kullanamadıklarımı doğum sonrasına ekeleyebilieyim.

Dediğiniz gibi bu dönem az ders istiyecem 32. Haftaya geldiğimde de kendi sağlık durumumu ve bebeğimin sağlık durumunu göz önünde bulundurarak karar verecem.herşey yolunda gider inşallah.teşekkür ediyorum

Bende sizinle aynı durumdayım,benim 35. Haftam oluyo 1.dönemin son haftası, ama anlamadığım 37. Hafta değilde 35 e kadar çalışabilr raporu alınıyo diye biliyorum. Yanlışmı biliyorum acaba ?

slm ben de 32. haftadan sonra izne ayrılmayı dusunuyorum. benim 32. haftam okulların acıldıgı hafta yani hiç baslamıycam bu donem.bana zor geliyor bu halde calısmak aslında pek agırlasmadım fiziksel bir problemim de yok sukur ama ne biliyim psikolojik olarak daha rahat edicem sanki...

Benimde durumun sizinle aynı lisede öğretmenim ilk dönemin sonlarına doğru olucak doğum ben de şimdilik son ana kadar çalışırım diyorum çünkü ikinci dönemi kapatmak istiyorum ama o zaman gelince herşey değişebilir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bence dayanabıldıgın kadar dayan sonucta sonrasında bebegınle daha fazla zaman gecırırsın tabı ben sanslıyım belkı son gunler yaz tatilıne gelınce kolay oldu cok agırlastım bu halde çalışabilirmiydim bilmiyorum

Bende sizinle aynı durumdayım,benim 35. Haftam oluyo 1.dönemin son haftası, ama anlamadığım 37. Hafta değilde 35 e kadar çalışabilr raporu alınıyo diye biliyorum. Yanlışmı biliyorum acaba ?

Benim bildiğim kadarıyla 32.haftada ya da 37. Haftada izne ayrılıyoruz.yanlış biliyor olabilirim ama.doğum sonrası izin daha işimize yarıyacak tabi gittiği yere kadar çalışacaz artık inşallah bir aksilik çıkmaz.

Bende sonuna kadar çalışmak istiyorum, çok zorlaşmazsa inş :) 2.dönemi tamamen kapatmak bizim için daha ii olur.

ben de sınıf öğretmeniyim. seminerlere katılıp izne ayrılmayı dşünüyorum. öğrencilerim çok yaramaz ve 40 kişiler beni zorlarlar diye tahmin ediyorum. izne ayrılacağım tarihte 32. haftayı bitirmiş oluyorum. 1. dönemi kapatcam yani. eğer öğrencileriniz sıkıntılıysa tavsiye etmem çalışmanızı, ilk aylarımda çok zorlanmıştım ben okuldaydım çok üzdüler beni

32. haftadan itibaren izne ayrılabiliyorsunuz. uzatma süresi olarak da 37. hafta diyebililiyorum

Slm arkadaslar bende ortaokul öğretmeniyim birinci dönemi rahat bitirirm diye düşünüyorum fakat subatta izin almayıp 1 ay daha giderim diye düşünüyorum o hakkımı doğum sonrasına vermek içim inş sağlığım elverirse keşke doğum izni daha uzun olsa

Benimde atanma durumum var ne yapacağım bilmiyorum tek isteğim eşimin yanına atanmak inşalah olursa bebeğim babasından ayrılmayacak

Arkadaslar 32. Haftada ve ya 37.haftada izin alabiliyoruz.32 de alirsak dogum sonrasi 8 haftamiz 37 de alirsak 13 hafta dogum sonrasi iznimiz oluyor.ama benim gibi dönem kapatmaya izni yetmeyenler yillik rapor haklarindan yararlanabilirler..benim ocak 2. Hafta dogum olacak Allah izin verirse.dolayisiyla normal dogum iznim yetmiyor.yillik raporlrdan yararlanmam gerek.ve bu halde seminerlere kadar idare edicem

merhabalr, bende ıngılızce ogretmenıyım , atama beklıyorum, kontenjanlar bı acıklansa dıye tetıkteyım,
en kotu ıhtımal subatta atamam oljak, 25+4 um, tahmını dogum aralık 15 :) eger sımdı atanırsam kasım sonuna kadar calısırım dıe planlıyorum, yoksa subata kalırsa subatta hemen baslarım dıye dusunuyorum !

bıde bızım sut ıznımız warmı ? warsa ne kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…