Atama bekleyen arkadaşlar inşallah herşey gönlünüzce olur :) Tabi yaşayan daha iyi bilir ama benim bildiğim son haftalarda ödem oluşmazsa,çok kilo almazsak veya başka sağlık sıkıntıları olmazsa 37. Haftaya kadar rahat çalışılıyormuş.allah hepimizin yardımcısı olsun.okula son 1 hafta :)
Arkadaşlar ben de mayısın 15ine doğum yapacağım inşallah.doğum öncesi 2,sonrası iki alırsam kapanıyor heralde.benim sorum yaz bittikten sonra yeni bir okula tayinim çıkacak.ücretsiz izne okula başlayınca mı ayrılmalıyım.yoksa temmuzdan itibaren mi ayrılmak gerekiyor.ya da diğer ihtimal ayrılmazsam 3,5 aylık çocuğa bakıcı nasıl bulacam doğuda
Arkadaşlar ben de mayısın 15ine doğum yapacağım inşallah.doğum öncesi 2,sonrası iki alırsam kapanıyor heralde.benim sorum yaz bittikten sonra yeni bir okula tayinim çıkacak.ücretsiz izne okula başlayınca mı ayrılmalıyım.yoksa temmuzdan itibaren mi ayrılmak gerekiyor.ya da diğer ihtimal ayrılmazsam 3,5 aylık çocuğa bakıcı nasıl bulacam doğuda
Mrb hocam ben de aynı durumdayım. Ama istanbuldayım. Annem gelicek ama aksilik çıkarsa velilerimden bakıcılık yapan var ayarlarım. Olmazsa da eşimle ters devre ayarlayıp öbetleşe okula gitcez bikaç b planı bunlar şimdilik
Arkadaşlar benim 32. haftam tam 1. dönemin son haftasına denk geliyor.Şimdi ben 32. haftada izin başlatmayıp 2. dönemin başladığı 34. haftada iznimi başlatsam oluyor mu? maksat doğum izni tatille kaynamasın:)
Ben de 3 hafta kalana kadar calismayi düşünüyorum. Evde olursam sürekli yatarim bu da doğumu zorlastirir diye düşünüyorum. Okulumuzun idaresi bu konuda yardimci oluyor kolaylik sağlıyorlar.
Mrb hocam ben de aynı durumdayım. Ama istanbuldayım. Annem gelicek ama aksilik çıkarsa velilerimden bakıcılık yapan var ayarlarım. Olmazsa da eşimle ters devre ayarlayıp öbetleşe okula gitcez bikaç b planı bunlar şimdilik
Hayırlı olsun hocam.Annem doğumdan sonra memleketten gelip kırk gün yanımda kalacak ama o da geri dönmek zorunda,evde babam ve kardeşlerim var,kaynanam da aynı durumda.sonrasında toparlanmak lazım tayin için. doğuya çıkacak eşimin tayini.astsubay olduğu için de esnek olmayacak iş saatleri beni götürebileceği bir yer olursa yaz sonuna doğru gidip bakıcı da arayacağım.götüremeyeceği yer olursa olağanüstü hal durumundan faydalanmaya çalışıp memlekete ailemin yanına gideceğim.yeni evli olduğumuz için borçlar var,ücretsiz izin almalı mıyım bilemiyorum şimdi