Hamile olabilir miyim acaba?

Hamile miyim

• Hamilesin

• Hamile değilsin

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Zeynep candan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
21
6
6
Merhaba hanimlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat bugün üye oldum.. sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum.. 1.5 yıllık evliyim işte ancak bu ay çocuk dusundük. Ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım..bu ay çocuk icin tam yüksek gebelik gününde 3 gün art arda birlikte olduk. Bende tabi çok heyecanlıyım..ayın 14 ünde olduk 15 inde gebelik testi yaptım negatif çıktı. Şimdi dogurma dönemi geçti ama akıntı var.. kasiklarim çok ağrıyor hatta bazen aciyor..göğüslerde şişme felan yok. Bir de sürekli uyumak istiyorum. Mide bulantim yok ama bugün ilk defa başım döndü(açlıktan da olabilir sürekli diyet halindeyim son 5 aydır).. bir de ruh halim hep değişiyor normalde de ikizler burcuyum çabuk degisKen bir yapım var ama bu kadar sinirli asık suratlı olduğumu bilmem. sizce hamile miyim?

:) ertesi gun gebelik olusmaz olussada onu tespit edecek teknoloji gelismedi.

Biraz bu konuda makaleler okuyun vucudunuzun isleyisini ogrenin.

Henüz telapeti yolu ile hamilelik durumu anlasilmiyor.hatta ilk bikac hafta ultrasonda bile gozukmezken bu belirtilerle mumkun degil.sabirla gununun gecmesini bekle

Ayın 14 ünde olup 15 inde test yaptınız , süper
Ve bu bilinçli halinizle çocuk yetiştireceksiniz
Şaka mısınız?
Sürekli uyumak istiyormuşsunuz ya , bence de uyuyun.

Bugün ayın 16 sı değil mi
14 ündeki ilişkinin gebeliği bugün bilinmez ki

Regl in 14 i ise bile daha çıkmayabilir ve hafta gecik sonra kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…