- 16 Mayıs 2017
- 21
- 6
- 6
- Konu Sahibi Zeynep candan
-
Evet hemen ertesi güne test yaptım ama heyecandan yaptım. Yoksa bende hemen cikmaz diye dusunuyordum..hala da doyamadım testlere1 gün sonra mi test yaptınız?
8-9 gün sonra çıkma ihtimali var.Evet hemen ertesi güne test yaptım ama heyecandan yaptım. Yoksa bende hemen cikmaz diye dusunuyordum..hala da doyamadım testlere
Ayın 14 ünde olup 15 inde test yaptınız , süperMerhaba hanimlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat bugün üye oldum.. sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum.. 1.5 yıllık evliyim işte ancak bu ay çocuk dusundük. Ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım..bu ay çocuk icin tam yüksek gebelik gününde 3 gün art arda birlikte olduk. Bende tabi çok heyecanlıyım..ayın 14 ünde olduk 15 inde gebelik testi yaptım negatif çıktı. Şimdi dogurma dönemi geçti ama akıntı var.. kasiklarim çok ağrıyor hatta bazen aciyor..göğüslerde şişme felan yok. Bir de sürekli uyumak istiyorum. Mide bulantim yok ama bugün ilk defa başım döndü(açlıktan da olabilir sürekli diyet halindeyim son 5 aydır).. bir de ruh halim hep değişiyor normalde de ikizler burcuyum çabuk degisKen bir yapım var ama bu kadar sinirli asık suratlı olduğumu bilmem. sizce hamile miyim?
Hayır 14 mayısta birlikte olduk 15 mayısta vaktim..nisanin 14de ilişiye girip 15mayısda mı gebelik testi yaptın?
testlere doyamadıysanız nette 20 -30 lu paketlerde satılıyorEvet hemen ertesi güne test yaptım ama heyecandan yaptım. Yoksa bende hemen cikmaz diye dusunuyordum..hala da doyamadım testlere
Peki kan testi yaptırsam ne kadar surer8-9 gün sonra çıkma ihtimali var.
Bence sizde bu edepsiz tavrınızla anne bile olmayın en azından böyle zircahil cevap verip hevesi kursağında koyanların çocuk yetistirmemesi vatana milelte faydalı olurtestlere doyamadıysanız nette 20 -30 lu paketlerde satılıyor
toptan alın
Bundan sonraki hergun yapmaya devam et eczacılarda para kazanmak için yapıyor bu işi çoluk çocuk bakıyorlar sakamisiniz doyamadım teste ne demekHayır 14 mayısta birlikte olduk 15 mayısta vaktim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?