Hamile olabilir miyim acaba?

Hamile miyim

• Hamilesin

• Hamile değilsin

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

İlimle ezer misiniz beni:)))
Ya gebelik testini bir gün sonra yapan insan beni ilimle ezecek
çok komiksiniz ya ALlah sizden razı olsun , güldürdünüz valla beni:)

milletvekilleri toplumumuzda en ilimli kişiler o halde
gebelik testi ile milletvekilliğini de bağdaştırdınız ya
pes

Bence her bayan ilişkiden bir gün sonra hamileliğin çıkmayacağını bilir. Bence bunu konu sahibi de biliyor. Ama belli ki çok heyecanlısınız. Çocuk yapmaya bu ay karar verdiniz ama bence siz önceki ilişkilerden de şüpheleniyorsunuz o yüzden hemen test yaptınız? Sabırlı olun bir de oluruna bırakın ilişkilerinizi hamilelik amacıyla yaşamayın. Bebek kararı almadan önce nasıl ilişki yaşadıysanız yine rahat olun bu çok önemli bir etken. Baktınız adetiniz gecikti 4-5 gün o zaman test yapın. Sabır ve sakinlik çok önemli.

Adete 10 gun kala yapilirda 30 gun kala yapmis.Bu kisim bizi ilgilendirmez isterse regl iken yapsin ama ogretmeye calisanlara verdigi tepkilrre bakarmisin ilimle dovermis :)

Adete 10 gun kala yapilirda 30 gun kala yapmis.Bu kisim bizi ilgilendirmez isterse regl iken yapsin ama ogretmeye calisanlara verdigi tepkilrre bakarmisin ilimle dovermis :)
iyi oldu boşver
:)
ilimle de dayak yemiş oldum 37 yaşında
iki üniversite mezunu olan biri olarak ilimle dayak yedim ilk defa

İlimle ezer misiniz beni:)))
Ya gebelik testini bir gün sonra yapan insan beni ilimle ezecek
çok komiksiniz ya ALlah sizden razı olsun , güldürdünüz valla beni:)
Ay hala burda misiniz.. zeka gebelik testinde olsaydı Einstein her gece yapar yatardi tek yere odaklananin ilmini kavrasini sormak lazim.. otobüs kazası anlatırsın otobüsün klimasini sorar bu tiplemeler

Ay hala burda misiniz.. zeka gebelik testinde olsaydı Einstein her gece yapar yatardi tek yere odaklananin ilmini kavrasini sormak lazim.. otobüs kazası anlatırsın otobüsün klimasini sorar bu tiplemeler
Einstein erkek değil mi yahu
Gebelik testiyle ne işi olsun adamın

Hanımlar sakin olun bayan çıkmayacağını bile bile yapmış alay edercesine konuşuyorsunuz üslubunuz bence biraz kırıcı heyecanlanmış yapmış test alay etmeye gerek yok ki. Alaycı tavırlarınız yüzünden tepki veriyor.

valla ben hamilesin dedim ankette

inşallah öyledir? yani insanlar bebek sahibi olmak için neler deniyorlar neler... Kızcağız test yaptı diye topa tutuldu bazı insanlar bayağı gaddar... Konuyuda sabote etmişler resmen...Allah tez zamanda yüzünü güldürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…