- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi Zeynep candan
-
Hanımefendi iş testlere kalsaydı cahilliğin tanımı o zaman milletvekili seçerken hangi gün test yaptırdığına bakardık. Demek ki sizin kadar test tecrübesi mevcut değil. .ayrıca çok cırkın bir uslubunuz var insanca konuşmayı ogrenemediyseniz insanların konuştuğu yerlerde yer almayın..size cevap daha fazla vermiyorum.. tonla kitap okuyup kütüphaneler yeseniz de bir çocuk yetiştirmek gibi olmuyor..ilimle ezerim sizi ancak uzatmak istemiyorum.. cahilliği cesaretinize veriyorum.benim başlik açtığım yere yazmayib
milletvekilleri toplumumuzda en ilimli kişiler o haldeHanımefendi iş testlere kalsaydı cahilliğin tanımı o zaman milletvekili seçerken hangi gün test yaptırdığına bakardık. Demek ki sizin kadar test tecrübesi mevcut değil. .ayrıca çok cırkın bir uslubunuz var insanca konuşmayı ogrenemediyseniz insanların konuştuğu yerlerde yer almayın..size cevap daha fazla vermiyorum.. tonla kitap okuyup kütüphaneler yeseniz de bir çocuk yetiştirmek gibi olmuyor..ilimle ezerim sizi ancak uzatmak istemiyorum.. cahilliği cesaretinize veriyorum.benim başlik açtığım yere yazmayib
Yok canım ben bunu hakedenlere söylüyorum. Adını sen zircahildır yaklaşmayın diye belirt derim yokşa sizi normal biri sanıp muhatap alabilir benim gibi gaflete dusmesinlerzırcahil der birazdan size de
bana dediği gibi
Adete 10 gun kala yapilirda 30 gun kala yapmis.Bu kisim bizi ilgilendirmez isterse regl iken yapsin ama ogretmeye calisanlara verdigi tepkilrre bakarmisin ilimle dovermis :)Hanımlar sakin olun. Tamam, kendisi de çıkmayacağını bile bile test yapmış. Olabilir, heves etmiş. Teste ben de doymayıp, adete 10 gün kala başlamıştım yapmaya. 6 gün kala da yakaladım pozitifi. İlla geçmesini beklemeye gerek yok.
iyi oldu boşverAdete 10 gun kala yapilirda 30 gun kala yapmis.Bu kisim bizi ilgilendirmez isterse regl iken yapsin ama ogretmeye calisanlara verdigi tepkilrre bakarmisin ilimle dovermis :)
Ay hala burda misiniz.. zeka gebelik testinde olsaydı Einstein her gece yapar yatardi tek yere odaklananin ilmini kavrasini sormak lazim.. otobüs kazası anlatırsın otobüsün klimasini sorar bu tiplemelerİlimle ezer misiniz beni:)))
Ya gebelik testini bir gün sonra yapan insan beni ilimle ezecek
çok komiksiniz ya ALlah sizden razı olsun , güldürdünüz valla beni:)
Üniversite sizi kesmemiş malesef.. ufkunu dursa 20 üniversite size yetmeziyi oldu boşver
:)
ilimle de dayak yemiş oldum 37 yaşında
iki üniversite mezunu olan biri olarak ilimle dayak yedim ilk defa
Einstein erkek değil mi yahuAy hala burda misiniz.. zeka gebelik testinde olsaydı Einstein her gece yapar yatardi tek yere odaklananin ilmini kavrasini sormak lazim.. otobüs kazası anlatırsın otobüsün klimasini sorar bu tiplemeler
İlişkiden bir gün sonra gebelik testi yapan birisi bana burda bilgiçlik taslamasınÜniversite sizi kesmemiş malesef.. ufkunu dursa 20 üniversite size yetmez
Ay hala burda misiniz.. zeka gebelik testinde olsaydı Einstein her gece yapar yatardi tek yere odaklananin ilmini kavrasini sormak lazim.. otobüs kazası anlatırsın otobüsün klimasini sorar bu tiplemeler
Uçtuİlişkiden bir gün sonra gebelik testi yapan birisi bana burda bilgiçlik taslamasın
komik oluyorsunuz iyice
Offf cidden çok gereksiz atışmalar oldu.Bu sitede mahalle kavgası yapılamaz!
Yaaa gördün dimi abla zircahil dedi yaaaBu sitede mahalle kavgası yapılamaz!
Hay ağzına sağlık.Hanımlar sakin olun bayan çıkmayacağını bile bile yapmış alay edercesine konuşuyorsunuz üslubunuz bence biraz kırıcı heyecanlanmış yapmış test alay etmeye gerek yok ki. Alaycı tavırlarınız yüzünden tepki veriyor.
Diyelim ki gerçekten bilmiyor. Bilmemek ayıp değil neden ezici tavırlar sergiliyorlar ki. Zaten insanlar burada açık yakalayıp oradan vurmak için fırsat kolluyor.Hay ağzına sağlık.
valla ben hamilesin dedim ankette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?