- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi Zeynep candan
-
O da aynı. 8 gün sonra yapılabilir. Çıkacağının garantisi yok ama. Benim testler 8 gün sonra pozitif vermişti.Peki kan testi yaptırsam ne kadar surer
Hanımefendi sizi silah zoruyla konuya girip yazdirmiuoruz. Buraya piknik için toplanmadk daraldiysaniz cevap yazmayine gormezden gelinDeğilsin,daraldık artık
Zırcahil olan ben miyim.Bence sizde bu edepsiz tavrınızla anne bile olmayın en azından böyle zircahil cevap verip hevesi kursağında koyanların çocuk yetistirmemesi vatana milelte faydalı olur
zırcahil der birazdan size deBundan sonraki hergun yapmaya devam et eczacılarda para kazanmak için yapıyor bu işi çoluk çocuk bakıyorlar sakamisiniz doyamadım teste ne demek
Sabır diliyorum size anladım heyecan var ama böyle olmaz bu ay anında olcak diye birşey yok ayol sabret insanlar senelerce uğraşıyor böyle gidersen her ay hayal kırıklığı olur adetin geçicek öyle test yap şimdi yapsan da kimyasalı var dis gebeliği var onları mi takicaksin kafanaPeki kan testi yaptırsam ne kadar surer
Ayrıca çocuk istiyosan art arda ilişki yasamamalisin yumurtlama günlerinde gün aşırı birlikte olacaksınız her gün olursa sperm kalitesi düşer
Yanlış yere konu açmısın.Hanımefendi sizi silah zoruyla konuya girip yazdirmiuoruz. Buraya piknik için toplanmadk daraldiysaniz cevap yazmayine gormezden gelin
Bu arada aklıma gelmişken son birşey ekleyeyim , çocuk için hergün ilişki olmazMerhaba hanimlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat bugün üye oldum.. sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum.. 1.5 yıllık evliyim işte ancak bu ay çocuk dusundük. Ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım..bu ay çocuk icin tam yüksek gebelik gününde 3 gün art arda birlikte olduk. Bende tabi çok heyecanlıyım..ayın 14 ünde olduk 15 inde gebelik testi yaptım negatif çıktı. Şimdi dogurma dönemi geçti ama akıntı var.. kasiklarim çok ağrıyor hatta bazen aciyor..göğüslerde şişme felan yok. Bir de sürekli uyumak istiyorum. Mide bulantim yok ama bugün ilk defa başım döndü(açlıktan da olabilir sürekli diyet halindeyim son 5 aydır).. bir de ruh halim hep değişiyor normalde de ikizler burcuyum çabuk degisKen bir yapım var ama bu kadar sinirli asık suratlı olduğumu bilmem. sizce hamile miyim?
Ayyyy vallahi yaaa yatılı misafirim vardı o yorgunluğun üstüne iyi geldizırcahil der birazdan size de
bana dediği gibi
Hanımefendi iş testlere kalsaydı cahilliğin tanımı o zaman milletvekili seçerken hangi gün test yaptırdığına bakardık. Demek ki sizin kadar test tecrübesi mevcut değil. .ayrıca çok cırkın bir uslubunuz var insanca konuşmayı ogrenemediyseniz insanların konuştuğu yerlerde yer almayın..size cevap daha fazla vermiyorum.. tonla kitap okuyup kütüphaneler yeseniz de bir çocuk yetiştirmek gibi olmuyor..ilimle ezerim sizi ancak uzatmak istemiyorum.. cahilliği cesaretinize veriyorum.benim başlik açtığım yere yazmayibZırcahil olan ben miyim.
İlişkiden bir gün sonra hamile miyim acaba diye test yapan siz mi?
Bu yorumu yaparken kendi tavrınızı gözden geçirin
ona göre karsınızdakine EDEPSİZ ve ZIRCAHİL yazın .
Ok?
Ayyyy vallahi yaaa yatılı misafirim vardı o yorgunluğun üstüne iyi geldi
Ama hakikaten niyeyse çok teşekkür kapıldım. Bir de etrafımda bir kaç arkadaşım hamile kaldığını bilmeden ağır felan kaldirmis düştü bebek. Bende o yüzden erkenden öğreneyim diye ama abarttım sanirimAdetiniz 1 hafta geciktiği takdirde test yaptırın. Kan testinde zaten hemen çıkar. Benim evde yaptığım test negatif çıkmıştı, fakat kan testimde hamile olduğum gözüküyordu. Çok şükür anne oldum. Allah size de nasip etsin inşallah. Fakat ilişkiden 1 gün sonra test yapan ilk sizi duyuyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?