Hamile olabilir miyim acaba?

Hamile miyim

• Hamilesin

• Hamile değilsin

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Adetiniz 1 hafta geciktiği takdirde test yaptırın. Kan testinde zaten hemen çıkar. Benim evde yaptığım test negatif çıkmıştı, fakat kan testimde hamile olduğum gözüküyordu. Çok şükür anne oldum. Allah size de nasip etsin inşallah. Fakat ilişkiden 1 gün sonra test yapan ilk sizi duyuyorum. :)

Bence sizde bu edepsiz tavrınızla anne bile olmayın en azından böyle zircahil cevap verip hevesi kursağında koyanların çocuk yetistirmemesi vatana milelte faydalı olur
Zırcahil olan ben miyim.
İlişkiden bir gün sonra hamile miyim acaba diye test yapan siz mi?
Bu yorumu yaparken kendi tavrınızı gözden geçirin
ona göre karsınızdakine EDEPSİZ ve ZIRCAHİL yazın .
Ok?

Peki kan testi yaptırsam ne kadar surer
Sabır diliyorum size anladım heyecan var ama böyle olmaz bu ay anında olcak diye birşey yok ayol sabret insanlar senelerce uğraşıyor böyle gidersen her ay hayal kırıklığı olur adetin geçicek öyle test yap şimdi yapsan da kimyasalı var dis gebeliği var onları mi takicaksin kafana

Hanımefendi sizi silah zoruyla konuya girip yazdirmiuoruz. Buraya piknik için toplanmadk daraldiysaniz cevap yazmayine gormezden gelin
Yanlış yere konu açmısın.
Piknik yapar gibi keyfine de girip dert yazma o zaman.Kaldı ki yazdığın dert de değil.
Millet de senin ne zaman seviştiğini bilmek zorunda da değil.
Mune Kazen @Margarikotin

Yumurtlama gününe kadar ogrenmissin de hamilelik ne zaman belli olur u atlsmissin heralde. Adetini beklemen gerek belli olması için

Bu arada aklıma gelmişken son birşey ekleyeyim , çocuk için hergün ilişki olmaz
spermlerin kalitesi düşer ve sağlıksız gebelik olur
gün aşırı olacaksın birlikte

bebek düşünmeden evvel dr a gidip eşinizle bu konularla ilgili bilgi alın
daha sağlıklı

Zırcahil olan ben miyim.
İlişkiden bir gün sonra hamile miyim acaba diye test yapan siz mi?
Bu yorumu yaparken kendi tavrınızı gözden geçirin
ona göre karsınızdakine EDEPSİZ ve ZIRCAHİL yazın .
Ok?
Hanımefendi iş testlere kalsaydı cahilliğin tanımı o zaman milletvekili seçerken hangi gün test yaptırdığına bakardık. Demek ki sizin kadar test tecrübesi mevcut değil. .ayrıca çok cırkın bir uslubunuz var insanca konuşmayı ogrenemediyseniz insanların konuştuğu yerlerde yer almayın..size cevap daha fazla vermiyorum.. tonla kitap okuyup kütüphaneler yeseniz de bir çocuk yetiştirmek gibi olmuyor..ilimle ezerim sizi ancak uzatmak istemiyorum.. cahilliği cesaretinize veriyorum.benim başlik açtığım yere yazmayib

Hanımlar sakin olun. Tamam, kendisi de çıkmayacağını bile bile test yapmış. Olabilir, heves etmiş. Teste ben de doymayıp, adete 10 gün kala başlamıştım yapmaya. 6 gün kala da yakaladım pozitifi. İlla geçmesini beklemeye gerek yok.

Ama hakikaten niyeyse çok teşekkür kapıldım. Bir de etrafımda bir kaç arkadaşım hamile kaldığını bilmeden ağır felan kaldirmis düştü bebek. Bende o yüzden erkenden öğreneyim diye ama abarttım sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…