Hastaneye yada eczaneye gidemedim internetren erken gebelik testi siparis etmiştim yarin gelecek o da , gerçekten inanılmaz stres yaşadım neden regl olmadım diye ve cok akıntı var afedersiniz şeffaf uzayan akıntı, sanırım doktora da randevu almam gerekiyor bu gecikme içinDeneyin bi test ile kaset test ile de gorursunuz
Kendi başınıza bişey yapmayın doktora gidin lütfen.Erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı hamile değilmişim adetim baya gecikti adet söktürücü ilac mi alsam yoksa soğan kürü mü yapsam
sen doktora görün kendi kafanıza göre bişey yapmayın belki kist vardır iltihap vardır en azından doktor müdahele etsin siz değilErken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı hamile değilmişim adetim baya gecikti adet söktürücü ilac mi alsam yoksa soğan kürü mü yapsam
iyi yapmışsın canım en azından doktor kontrolünde olsun bizede söyle amaAldım randevu aile hekiminden randevu aldım çarşamba günü gideceğim inşallah
iyi yapmışsın canım en azından doktor kontrolünde olsun bizede söyle ama
Merhaba doktora gittim bugün aile hekimine. Kan testi istedi beta hcg için ve tam kan tahlili istedi birsey demedi cuma gideceğim sonuçlar için ve hala regl olmadımiyi yapmışsın canım en azından doktor kontrolünde olsun bizede söyle ama
kan sonucu 1 2 saate çıkar ordaki değere bakalım bi ne çıkacakMerhaba doktora gittim bugün aile hekimine. Kan testi istedi beta hcg için ve tam kan tahlili istedi birsey demedi cuma gideceğim sonuçlar için ve hala regl olmadım
Beta hcg mi çıkar? Bana aile hekimliğinde bir kayıt no verdiler giriyorum sisteme kayıtlı böyle bir kayıt bulunmamaktadır diye bir yazı çıkıyorkan sonucu 1 2 saate çıkar ordaki değere bakalım bi ne çıkacak
Daha çıkmamış demek ki.Beta hcg mi çıkar? Bana aile hekimliğinde bir kayıt no verdiler giriyorum sisteme kayıtlı böyle bir kayıt bulunmamaktadır diye bir yazı çıkıyor
Oylemi , tesekkur ederim bilgilendirdiginiz için, yarin öğlene doğru çıkar dediler tüm tahliller için ama beta nin erken çıkma durumu var mı ara ara kontrol ediyorumDaha çıkmamış demek ki.
Bana da öyle diyordu
Sonuç çıkınca açıldı ekran.
Yani şöyle söyleyeyim ben sabah 9bucuk gibi verdim. Ertesi gün sabaha karşı çıkmıştı sanırım.Oylemi , tesekkur ederim bilgilendirdiginiz için, yarin öğlene doğru çıkar dediler tüm tahliller için ama beta nin erken çıkma durumu var mı ara ara kontrol ediyorum
Ben de 9 bucuk gibi verdim tahlili bugün, o zaman yarını bekliyorum bakalım sagolunYani şöyle söyleyeyim ben sabah 9bucuk gibi verdim. Ertesi gün sabaha karşı çıkmıştı sanırım.
Ama tabi bölgeye ve yoğunluğa göre de değişebilir. Nispeten kalabalık çok aşırı kalabalık olmayan bir ilçedeyim. Benimki de neredeyse 24 saat sürdü diyelim
Merhaba tekrardan , benim tam kan sayım sonuçları çıkmış ama beta hcg yazmıyorYani şöyle söyleyeyim ben sabah 9bucuk gibi verdim. Ertesi gün sabaha karşı çıkmıştı sanırım.
Ama tabi bölgeye ve yoğunluğa göre de değişebilir. Nispeten kalabalık çok aşırı kalabalık olmayan bir ilçedeyim. Benimki de neredeyse 24 saat sürdü diyelim
Doktorun istek yaptığından emin misiniz peki?Merhaba tekrardan , benim tam kan sayım sonuçları çıkmış ama beta hcg yazmıyor
Evet bana dediği bir kanda gebelik testi yapalım beta istedim bir de tam kan sayımı istedim dediDoktorun istek yaptığından emin misiniz peki?
Anladım daha çıkmamıştır o zaman. Sanırım betalar geç çıkıyorEvet bana dediği bir kanda gebelik testi yapalım beta istedim bir de tam kan sayımı istedim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?