afraima Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Şubat 2012 1.577 504 323 23 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi afraima #21 Kurk Mantosuz Madonna .!.: Anladım daha çıkmamıştır o zaman. Sanırım betalar geç çıkıyor Genişletmek için tıkla... A evet olabilir inşallah unutulmamistir
Kurk Mantosuz Madonna .!.: Anladım daha çıkmamıştır o zaman. Sanırım betalar geç çıkıyor Genişletmek için tıkla... A evet olabilir inşallah unutulmamistir
Disipline Girmis BirKadin Bırak, insanlar sadece mücevherlerimizi konuşsun💅 Pro Üye Anneler Kulübü 15 Ekim 2016 22.710 En iyi cevaplar 1 130.020 598 24 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi afraima #22 afraima çıktı mı?
afraima Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Şubat 2012 1.577 504 323 24 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi afraima #23 Kurk Mantosuz Madonna .!.: afraima çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Evet çıktı ben de az önce gördüm 0.2 hamile değilim diğer testlerde normal çıktı kan testleri ona seviniyorum Allah tan. Yarin gideyim bir söktürücü falan verirse super olur.
Kurk Mantosuz Madonna .!.: afraima çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Evet çıktı ben de az önce gördüm 0.2 hamile değilim diğer testlerde normal çıktı kan testleri ona seviniyorum Allah tan. Yarin gideyim bir söktürücü falan verirse super olur.
S Simgecicicis Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Mart 2022 59 15 3 34 11 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi afraima #24 afraima .!.: Evet bana dediği bir kanda gebelik testi yapalım beta istedim bir de tam kan sayımı istedim dedi Genişletmek için tıkla... Beta htcg 2,3 çıktı döllenme gerçekleşiyor olabilirim. Geçmiş testlerime baktım hep 1,2 sizce ne anlamaa geliyor bu
afraima .!.: Evet bana dediği bir kanda gebelik testi yapalım beta istedim bir de tam kan sayımı istedim dedi Genişletmek için tıkla... Beta htcg 2,3 çıktı döllenme gerçekleşiyor olabilirim. Geçmiş testlerime baktım hep 1,2 sizce ne anlamaa geliyor bu
afraima Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Şubat 2012 1.577 504 323 11 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi afraima #25 Simgecicicis .!.: Beta htcg 2,3 çıktı döllenme gerçekleşiyor olabilirim. Geçmiş testlerime baktım hep 1,2 sizce ne anlamaa geliyor bu Genişletmek için tıkla... Evet olabilir bence 1 hafta sonra tekrarlayın testi
Simgecicicis .!.: Beta htcg 2,3 çıktı döllenme gerçekleşiyor olabilirim. Geçmiş testlerime baktım hep 1,2 sizce ne anlamaa geliyor bu Genişletmek için tıkla... Evet olabilir bence 1 hafta sonra tekrarlayın testi