hamile olabilir miyim bi yardım?

esrazkn_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
7
0
1
32
Kızlar benim adet tarihimin üstünden bugunle beraber 8 gün gecti hemen test yap diyeceksnz biliyorum ama daha once bi kere daha boyle olmustu ve test negatif çıkmıştı akşamına adet olmustum o yuzden korkuyorum test yapmaya ben işim geregi surekli ayaktayim arada oturuyorum ama pazar gunu hic oturamadm is yogunlugindan ve bi sure sonra adet agrisi gibi bi agrim oldu ertesi gun izinliydm ve evde hic bi agrim olmadi bugünde yogundu biraz ve bir sure yine hic oturamadm o zamanda hafiften sancım oldu sizce adet sancilarim mi yoksa hamile miyim
Not : Bu ay pek fazla birliktelik yasayamadık.

Canim benim biz sana hamilesin yada dilsin diyemeyizki...bunu ogrenmenin yolu test yapmak baska turlu ne desek tahminden oteye gitmez

Pek fazla değil 1 birliktelik yeterlidir hamilelik için. Hamilelik ve adetin belirtileri birbirine çok benzer o yüzden belirtilerden bir sonuca varamayz. 10 güne kadar gecikmeler normal sayilir. 2 gün daha bekle adetin gelmezse test yap. Başka yolu yok bu isin.

cnm once eczaneden hazir test al bikac gun sonra da olmazsan kan testi yaptirirsin baska sekilde anlasilmaz ki...

Böyle merak içinde nasıl durabiliyorsunuz??
Çok sabırlısınız..
Testten sonra haber verir misiniz ben de merak ettim sonucu..

Bize atip tutturmakla iciniz nasil rahatlayacak, hangi sonuca varacaksiniz anlamadim.
Sizcesi bizcesi mi olur bunun, yapin test ogrenin cok merak ediyorsaniz.

benim adetim 14 gün gecikti 7 gün kan testi negatif çıktı ama henüz adet olmadim acaba yinede hamile olabilir miyim ?

benim adetim 14 gün gecikti 7 gün kan testi negatif çıktı ama henüz adet olmadim acaba yinede hamile olabilir miyim ?
Kan testi yaptır birde belki idrarda cıkmamıstir burda okudugum kadariyla bazen idrar testnde negatif kanda pozitif ciktigi oluyormus

Istiyordum hatta bayada umitlenmistim gerci hala olmadim pazartesiye kadar olmazsam birde kan testi yaptıraym diyorum oda negatif cikarsa bir kadın doğuma gitmek farz :)

Yine de ç ok ümitlenmeyin.
Benim her gebeliğimde adet gününden bir gün önce bile çıkardı.
Sabırsızlığımdan iki üç gün önce başlardım testlere..

Back
X