Çok şükür canım âmin Rabbim kimin gönlünden geçiriyorsa onu da kucağına düşürürsün. Bahsedeyim canım ovülasyon testi yapıyordum zaten ama benim hiçbir zaman ikinci çizgi çok koyu olmuyordu. Yine olmayacak diye zaten kendimi koşullamıştım. Ayrıca doktora gidiyordum en son doktora gittiğimde bana iki tane kıstım olduğunu onun için doğum kontrol hapı gibi bir şey verdi daha sonra aşılama önerdi. Ben elimi kolumu bağlayıp kabul ettim. Görümcemin nişanı olduğu için kendime aldığım elbisenin içine olmak istiyordum açıkçası 1 kg bile almak istemiyordum o yüzden evde kendimce spor yapıyordum profesyonel bir şey değil evde klasik yaptığımız hareketler. Ayrıca iki ya da üç gün çok fazla sıkı diyete girdim dediğim gibi çok uzun sürmedi bir hafta bile değil. Ben bu diyeti ve hareketleri yaparken yumurtlama günümün çift çizgiyi yakalayamadığım için sadece yumurta akı olan lekelenmeden anlıyorum o ay uzun sürdü bu akıntı normalde bir ya da iki gün sürerken 3 4 güne yayıldı. Üstüne basarak söylüyorum ovülasyon çizgim pozitif olmadı. Değerlendirdim ama yine de umutsuz bir şekilde. En önemli şey doğum kontrol hapını zaten kullanıyordum kistlerim için. Çizgi iyice silikleşmeye başlayınca son kez beraberlik olur diye düşündüm en önemli gün kendimce o gündü eşimle tartıştığım için o günü de kaçırmıştım. Komik bir şey daha oldu :) fenomen Ümrantoo biliyorsun belki o gün lahana sarması paylaşmıştı canım nasıl çekti ama. Gece rüyama girdi yedigimi görüyorum :)) sabah uyandım ovülasyon testi yaptım koyuluğu dikkatimi çekti normalde adetime yakın asla o koyuluğu yakalayamazdım. Daha sonra prodoctor testi vardı elimde bunda parantez içinde belirteyim bu testleri burada Forum’dan birinden almıştım son kullanma tarihi eylülde ben yine de kabul ettim testleri aldım belki inanmayacaksın Allah biliyor bu konuda yalan söyleyecek değilim sanırım mart nisan gibi rüyama girmişti eylülde hamile kalacaksın diye biri söylemişti. Ama kendimi ekime kasıma ayarlıyordum artık doğum kontrol hapını kullandığım için hiç ihtimal vermedim. Ovülasyon testi gebelik testi pozitif çıkınca zaten direk kan verdim 29 çıktı çok seviniyorum ama inanamıyorum çünkü o kadar çok test yaptım ki gördüğüm şey beni şaşırtıyor diye düşündüm. Sonra iki gün geçti tekrar test yaptım 99 çıktı böyle böyle Rabbim inşallah sonuna kadar nasip eder güzel şeyleri hep dua ediyorum Allah Allah’ım isteyen herkese nasip et