• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE OLABİLİR MİYİM STRES OLDUM

prmprmprmprm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
36
Merhaba arkadaşlar eşimle 3 yıldır evliyiz ilk yıl korunduk sonraki 2 yol denedik olmadı rahim filmi vs çekildim hormanlara baktırdım herşey normal eşimde varıkosel vardı ameliyat oldu 2 ay önce ve biz 1.5 ay sonra denedik Yumurtlama dönemlerimde adetime yaklaşık 1 hafta kala sağlı sollu arada bir olan kasık ağrıları oldu daha önce bu tarz olmamıştı ben adetten 3_4 gün önce iki defa test yaptım negatif çikti adet günümde ve 2 geçeli göğüs hassasiyetim başladi arada birde boğazda düğüm gibi bulantı oluyor sizce olma olasılığım var mı sizin belirtilerinize benziyor mu

Yumurtlama sonrası 14 gün sonrası belli olur diye biliyorum gec yumurtalmissanjz da geç döllenme de olabilir (yumurtlama gününüz önemli)

Merhabaaa geçen ay 5 gün gecikmeli 12 sinde adet olmuştum. Bu ay ayın 4 ünde yumurtlama testim pozitifti ve hala adet olmadım tabi değerlendirdik o günleri fakat idrar testi yaptım 2 kez 4 er gün arayla en son ki dündü negatif çıkıyor niye böyle oldu yaa

Back
X