- 23 Mayıs 2018
- 203
- 46
- 13
- 39
- Konu Sahibi okyanusmavi1
-
Evet rahim duvarinin kalinlasmasi gebelik olma ihtimalini arttiriyor..yarin sabah idrarinla test yapNormalde bugun adet olmam gerekiyordu olmadim.
29 nisanda adetim başlamıştı.ayin 11 12 13 unde iliskiye girdim esimle.dun doktor muayenesine gittim rahmin cok kalinlasmis hamilelik durumu var mi dedi bilmiyorum dedim.kan testi yaptik ama sonucu pazartesi alicam.
Arkadaslar sizce hamile olma ihtimalim var mi rahim duvarinin kalinlasmasi gebelik belirtisi mi cok istiyorum bebek bakalim hayirlisi.
Rahim kalınlaşması sadece hamilelik belirtisi değil canım bence. Rahim adet öncesi de kalınlaşır ve adetle birlikte sökülür. Doktorum açıklamıştıRahim duvarinin kalinlasmasi hamilelik belirtisidir.
Bana bu tip sorular fal baktirmak kadar saçma geliyor nerden bilelim biz doktor muyuz evet desek de boş hayir desek de...Kan testini bekleyin gorun...Allah gonlunuze gore versinNormalde bugun adet olmam gerekiyordu olmadim.
29 nisanda adetim başlamıştı.ayin 11 12 13 unde iliskiye girdim esimle.dun doktor muayenesine gittim rahmin cok kalinlasmis hamilelik durumu var mi dedi bilmiyorum dedim.kan testi yaptik ama sonucu pazartesi alicam.
Arkadaslar sizce hamile olma ihtimalim var mi rahim duvarinin kalinlasmasi gebelik belirtisi mi cok istiyorum bebek bakalim hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?