Hamile olabilir miyim?

okyanusmavi1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
203
46
13
39
Normalde bugun adet olmam gerekiyordu olmadim.
29 nisanda adetim başlamıştı.ayin 11 12 13 unde iliskiye girdim esimle.dun doktor muayenesine gittim rahmin cok kalinlasmis hamilelik durumu var mi dedi bilmiyorum dedim.kan testi yaptik ama sonucu pazartesi alicam.
Arkadaslar sizce hamile olma ihtimalim var mi rahim duvarinin kalinlasmasi gebelik belirtisi mi cok istiyorum bebek bakalim hayirlisi.

Evet rahim duvarinin kalinlasmasi gebelik olma ihtimalini arttiriyor..yarin sabah idrarinla test yap

Rahim duvarının kalınlaşması ya hamilelik ya da adetinin olacağının belirtisidir. Şuan her ikisi de olabileceğinden bence idrar testi yapın varsa erken gebelik testlerinde kesin çıkar. Benim de 3 ay önce adetim gecikti, doktor da rahim duvarımın çok karşılaştığını ya bir iki gun içinde adet olacağımı ya da gebelik oluşacağını söyledi. Sonuç; adet oldum.

Ben idrar tahlili yapmıştım çift çizgi çıkmıştı. Doktora gittik. Kese yoktu ama duvar kalınlaşmışti. Tahlil verdik gebelik kesinleşti. Tabi rahim duvarının kalınlığı kesin belirti değil. İdrar testi iyi sonuç verir sabah yapın bence.

En kesin sonucu yarın alırsınız.
İnşallah hamilesinizdir
Rahim kalınlaşması adet belirtiside olabilir hamilelik belirtiside.
Herşey gönlünüzce olsun.

Hem adet hem hamilelik belirtisidir.Birkaç gün beklemek ve test yapmak en mantıklısı.Gereksiz yere muayene olmayın daha hamilelik oluşmak üzereyse Eger.

Bana bu tip sorular fal baktirmak kadar saçma geliyor nerden bilelim biz doktor muyuz evet desek de boş hayir desek de...Kan testini bekleyin gorun...Allah gonlunuze gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…