Hamile olabilir miyim?

Gebelik belirtisi de olblr adet belirtiside

İnternetten tc no ile labaratuar sonucuna baksaniza. Kaldi ki betahcg hemen çıkan bir testtir neden bu kadar beklettiler
Ayrıca ilişki tarihleriniz yumurtlama tarihi. Sorun yoksa hamilesiniz

Sonuç ne oldu merak ettim

Gebelik belirtisi kizimda doktor öyle demisti kese çıkmadan oluşuyormuş

Benim 2.hamilelikte dr. Gttm kese görünmuyodu ama gebelik oluşcak gbi rahim kalınlasmş demisti 2hafta snra keseyi gordk yani hamileydm

Doktor adetime 4 gun kala bende de hamilelikten suphelenmisti. Hatta beni de gaza getirmisti. Ultrasondan dikkatli dikkatli birseylere bakti. Hemen beta hcg yapalim dedi 4 gun var daha desemde sen yaptir cikar dedi.. Bende yaptirdim. Sonra dusundum bir suru doktora gidiyoz zorla yaptiriyoruz adam yaptirdiysa vardir bi bildigi dedim eve geldim once 0 ı gordum sonra 4 gun erken adet oldum.

Bende burda okuduklarimdan cok umitleniyorum yeri geliyor seviniyorum hamileyim diye. Ama kan tahlili sonucumu alinca kendimi cok kotu hissediyorum.

Doktorun dediklerini cikar aklindan yarin rahat rahat git sonucunu al hic stres yapmadan..

Insallah yarin guzel sonucunu alirsin bu mubarek ramazanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…