- 21 Nisan 2018
- 8.261
- 30.333
- 548
- 36
- Konu Sahibi okyanusmavi1
-
Ben şimdiye beş tane falan test yapmıştım herhalde :) hayırlısı olsun hakkinizda
Gebelik belirtisi de olblr adet belirtisideNormalde bugun adet olmam gerekiyordu olmadim.
29 nisanda adetim başlamıştı.ayin 11 12 13 unde iliskiye girdim esimle.dun doktor muayenesine gittim rahmin cok kalinlasmis hamilelik durumu var mi dedi bilmiyorum dedim.kan testi yaptik ama sonucu pazartesi alicam.
Arkadaslar sizce hamile olma ihtimalim var mi rahim duvarinin kalinlasmasi gebelik belirtisi mi cok istiyorum bebek bakalim hayirlisi.
Olumsuz sonuc almaktan korkuyorum canimBen adetim geciktiği gün gece nöbetçi ecxaneden gebelik testi aldırmıştım eşime. Nasıl dayanıyorsunuz şaşırıyorum ben olsam hemen bir test alıp öğrenmiştim sonucu .
Böyle beklemesi daha sinir bozucu bence neyse sonuç çıksınOlumsuz sonuc almaktan korkuyorum canim
Sonuç ne oldu merak ettimNormalde bugun adet olmam gerekiyordu olmadim.
29 nisanda adetim başlamıştı.ayin 11 12 13 unde iliskiye girdim esimle.dun doktor muayenesine gittim rahmin cok kalinlasmis hamilelik durumu var mi dedi bilmiyorum dedim.kan testi yaptik ama sonucu pazartesi alicam.
Arkadaslar sizce hamile olma ihtimalim var mi rahim duvarinin kalinlasmasi gebelik belirtisi mi cok istiyorum bebek bakalim hayirlisi.
Benim 2.hamilelikte dr. Gttm kese görünmuyodu ama gebelik oluşcak gbi rahim kalınlasmş demisti 2hafta snra keseyi gordk yani hamileydmNormalde bugun adet olmam gerekiyordu olmadim.
Normalde bugun adet olmam gerekiyordu olmadim.
4 sene beklemiş biri olarak ( şuanda hamileliğimin son haftası) İnşallah hamişsindir Olmazsada yıllar var önünde kafana takma
Testin fotoğrafını atarsan tahmin edebiliriz canımArkadaslar hastaneyi aradim.biz size dönecez dediler.biraz once idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti sizce?
Tamma canim atiyorumTestin fotoğrafını atarsan tahmin edebiliriz canım
hamilesin beta hcg olmayan bir test silik çıkmaz rahimde de kalınlaşma var ay hadi inş.... hamilesin test sonucunuda bekliyoruz..Tamma canim atiyorum
canm bncede hamilesin tebrkler keşke bende silkte olsa bi ikinci cizgi görsemCanim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?