- 2 Kasım 2019
- 23
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Bilinmeyenkadin
-
Yani şu an çok duygulandım ağlayacağım sanırım.Anneliğin başlangıcı zaten bence bu kaygıları tasıyor olmak.. Bende karıyerıme ara veremeyecegımı dusunurdum.. Simdi baska bisey dusunmuyorumevdeki basit testle baslayıp kan testi sonucunu alınca Kese gorundumu dıye yedım kendımı sımdı kalp atısını duysam dunyalar benim olur.. Dengeler degısıyor ınanın.. Ve bu en cok annenın yasayacagı buyuk bırfedakarlık ıCınıze kurt dusmus ya hep oluyor Bence siz hamilesiniz.
Fakat kalp atışları için çoook erken biraz daha sabretmelisiniz :))Yani şu an çok duygulandım ağlayacağım sanırım.
Fakat kalp atışları için çoook erken biraz daha sabretmelisiniz :))
bende saglıkcıyım ve cok ama cok yogunuz acilde calısıyoruz nobetler vs burda ogrendigim bsey varsa basta cogu kişinin saglıkcı hasta olamaz mantıgı sevemıyorlar bizleri ve size çemkirmiş bazıları ben hic sasırmadım :) doktorsunuz ama bazen bizde bazı seyleri anlamlandıramıyoruz gayet olabilir korkmayın zor oluyor ama b sekilde alıısyorsunuz bebek guzel sey :)Bunlar bir iki dakikalık işler. İşe giderken yemek arasında falan göz atıyorum.
Evet hele gece nöbetleri yok mu... Mesleği sevmiyorsan çekilecek dert değil. Kafein komasına giriyorum resmen uyanık kalabilmek için.bende saglıkcıyım ve cok ama cok yogunuz acilde calısıyoruz nobetler vs burda ogrendigim bsey varsa basta cogu kişinin saglıkcı hasta olamaz mantıgı sevemıyorlar bizleri ve size çemkirmiş bazıları ben hic sasırmadım :) doktorsunuz ama bazen bizde bazı seyleri anlamlandıramıyoruz gayet olabilir korkmayın zor oluyor ama b sekilde alıısyorsunuz bebek guzel sey :)
Merhabalar arkadaşlar. Adım Senem. 6 aylık evliyim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama aramızda bir sorun var.
Eşim bir bebeğimiz olsun istiyor ama ben istemiyorum. Eşim avukat ben ise doktorum. Çocuğumuza yeterince zaman ayıramayacağız ve ben bebeğimi kendim büyütmek istiyorum. Bakıcı ya da babaanne baksın istemiyorum, eğer olacaksa her anını beraber yaşamalıyız. Fakat mesleklerimiz gereği bu pek mümkün görünmüyor.
Eşim 29 yaşında ben 27 yaşındayım ve eşim çok yaşlanmadan çocuk sahibi olmamız gerektiğini düşünüyor. Maddi durumumuz iyi bu yüzden bebek belli bir yaşa gelene kadar çalışmama gerek olmadığını söylüyor. Ama iş belli yaşa gelince bitmeyecek ki. Ebeveyn ilgisini yeteri kadar alamayan bir çocuk olarak ona da aynı şeyleri yaşatmak istemiyorum.
Neyse, anonim olmama güvenerek yazıyorum, cinsel hayatımız gayet hareketli. Ama eşim beni hissetmek istediği için prezervatif kullanmak istemiyor. 2 hafta önceki birlikteliğimizden sonra ertesi gün hapı almayı unutmuştum yoğunluktan dolayı. Bu sabah mide bulantısıyla uyandım ve kasıklarım ağrıyor. Ayrıca ortalama 3 gün önce regl olmam lazımdı ama olmadım. Açıkçası pek düzenli olmadığı için bu kafama takılmamıştı fakat şimdi yerine oturuyor.
Arkadaşlar hamileysem bebeğimi aldırmak istemiyorum, bunu asla düşünmüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum da. Eşim çok istiyor ama ona da emin olmadan söyleyemem. Hamilelik testleri 2. haftada etki etmez. Teste de güvenemiyorum. Hastaneye gidip test yaptırsam yapan arkadaş eşime yetiştirir. Aslında bu kadar yıllık tıp hayatım bana hamile olduğumu söylüyor. Benim sizlere danışacağım konu; sizce ne yapmalıyım? Bebeği aldıramam ama istemiyorum da.
Ertesi gün hapını plansız gerçekleşen birlikteliklerden sonra kullanıyorum. Kim genelde öyle oluyor malum çok düzenli bir hayatım yok.Ertesi gün hapı bir doğum kontrol yöntemi değildir, doktor olduğunuzu söylüyorsunuz ama bunu sanki doğum kontrol yöntemi gibi lanse ederek doktorluğunuzu bertaraf etmişsiniz. Neyse yargılamak değil amacım, sadece şaşırdım.
Ne yapayım mevzusuna gelince de eşinizle ya da ailenizle istişare yaparak karar verin. Burası böyle konularda akıl almak için pek de uygun bir yer değil
Yarın hastaneye gideceğimBi test yapsan artık
Korkuyorsun çünkü ailenin sana göstermediği ilgiyi sende çocuklarına gosteremeyeceksin diye bence tek sebebi bu her şeyi oluruna bırakBir kere, okumak doktor olmak beni exper derecede anne yapacak vasıflar değil. Ayrıca bir çocuğa tüm ilgini vermek demek, tamamen ona odaklı olman gerek ki benim gibi biri için bu zor. Az çok tahmin ediyorsunuzdur çok yoğun olduğumu. Gecenin bilmem kaçında arayıp ameliyata çağırılabilirim, zor bir bölümün cerrahi uzmanlığını yapıyorum. Bu yoğunlukta onunla kitaplardan öğrendiğim üç beş bilgiyle bakmam sizce de komik olmaz mı? Anne ve çocuk arasındaki bağ zamanla kurulur, beni hiç tanımayan birinin yapmam gerekenleri yazdığı bir kitabı da okuyacağımı sanmıyorum.
Dediğim gibi eşim de ben de sıkı bir tempoda çalışıyoruz ve çocuğumla kaliteli bir ebeveyn ilişkisi kurmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?