- 2 Kasım 2019
- 23
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Bilinmeyenkadin
-
Evet yok ama ona gerekli ilgiyi veremeyeceksem anne olmamın ne anlamı var ki??eğer hamileyseniz ve bebegi aldırmak istemiyorsanız, bebek istememenizin bi anlamı yok değil mi? doğuracaksınız işte neyi soruyorsunuz? Baska hastaneye gidebilirsiniz.
İyi ama biz ne yapabiliriz? Aldıramam demişsiniz, dogurun baskası baksın o zaman ne kadar garip sorular bunlar.Evet yok ama ona gerekli ilgiyi veremeyeceksem anne olmamın ne anlamı var ki??
Ya o gün nöbetim vardı o arada kaynamış. Umarım değilimdir teşekkürler.İyi ama biz ne yapabiliriz? Aldıramam demişsiniz, dogurun baskası baksın o zaman ne kadar garip sorular bunlar.
ilgi vermek gerektigini biliyorsunuz, maddi durumuzda iyiymiş. Eşinizi dinlersiniz olur biter.
Keske daha dikkatli olsaydınız, insallah hamile değilsinizdir.
Bir kere, okumak doktor olmak beni exper derecede anne yapacak vasıflar değil. Ayrıca bir çocuğa tüm ilgini vermek demek, tamamen ona odaklı olman gerek ki benim gibi biri için bu zor. Az çok tahmin ediyorsunuzdur çok yoğun olduğumu. Gecenin bilmem kaçında arayıp ameliyata çağırılabilirim, zor bir bölümün cerrahi uzmanlığını yapıyorum. Bu yoğunlukta onunla kitaplardan öğrendiğim üç beş bilgiyle bakmam sizce de komik olmaz mı? Anne ve çocuk arasındaki bağ zamanla kurulur, beni hiç tanımayan birinin yapmam gerekenleri yazdığı bir kitabı da okuyacağımı sanmıyorum.Okumuş doktor olmuşsunuz ama daha kendinize çocuk yetiştirme konusunda güvenemiyorsunuz kusura bakmayın ama biraz mantıklı düşünecek olursak okuma yazma bilmeyen bir sürü insan gayet güzel çocuk yetiştiriyor sadece kendinize biraz güvenin herkes bakıyorsa sizde bakarsınız ilgi göstermek sadece ona odaklanmak değil onca iş yoğunluğu için gayette çocuklarına ilgi alakasını esirgemeyen insanlar dolu . Çocuk yetiştirme konusunda kitaplar okursunuz araştırıp öğrenirsiniz .
27 yaşında ve cerrahı yoğunluk acilen gece vakti ameliyata cagirilmak... izledigimiz doktor dizileri doğruymuşBir kere, okumak doktor olmak beni exper derecede anne yapacak vasıflar değil. Ayrıca bir çocuğa tüm ilgini vermek demek, tamamen ona odaklı olman gerek ki benim gibi biri için bu zor. Az çok tahmin ediyorsunuzdur çok yoğun olduğumu. Gecenin bilmem kaçında arayıp ameliyata çağırılabilirim, zor bir bölümün cerrahi uzmanlığını yapıyorum. Bu yoğunlukta onunla kitaplardan öğrendiğim üç beş bilgiyle bakmam sizce de komik olmaz mı? Anne ve çocuk arasındaki bağ zamanla kurulur, beni hiç tanımayan birinin yapmam gerekenleri yazdığı bir kitabı da okuyacağımı sanmıyorum.
Dediğim gibi eşim de ben de sıkı bir tempoda çalışıyoruz ve çocuğumla kaliteli bir ebeveyn ilişkisi kurmak istiyorum.
Erken hamilelik testleri var onda çıkar adetiniz 2 gün geçse bile çıkıyor ikinci çizgi silik çıkıyor ama yine de çıkıyor. Doğurmalısınız bence annelik size çok yakışır zeki bir çocuk olacağını da düşünüyorum bence bir zorluğu olmaz. 6-7 yaşında okula başlayacak zaten, o zamana kadar idare edilir bi düzen oluşturulur diye düşünüyorum ❤ yaşınız anne olmak için ideal siz daha iyi bilirsiniz ilerleyen yaşlarda sıkıntılı olur bu durumlar, bi de bebek çok güzel birşey size hediye gibi birşey 1 tane olsun size yoldaş olur sonra yine yapmayın istersenizMerhabalar arkadaşlar. Adım Senem. 6 aylık evliyim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama aramızda bir sorun var.
Eşim bir bebeğimiz olsun istiyor ama ben istemiyorum. Eşim avukat ben ise doktorum. Çocuğumuza yeterince zaman ayıramayacağız ve ben bebeğimi kendim büyütmek istiyorum. Bakıcı ya da babaanne baksın istemiyorum, eğer olacaksa her anını beraber yaşamalıyız. Fakat mesleklerimiz gereği bu pek mümkün görünmüyor.
Eşim 29 yaşında ben 27 yaşındayım ve eşim çok yaşlanmadan çocuk sahibi olmamız gerektiğini düşünüyor. Maddi durumumuz iyi bu yüzden bebek belli bir yaşa gelene kadar çalışmama gerek olmadığını söylüyor. Ama iş belli yaşa gelince bitmeyecek ki. Ebeveyn ilgisini yeteri kadar alamayan bir çocuk olarak ona da aynı şeyleri yaşatmak istemiyorum.
Neyse, anonim olmama güvenerek yazıyorum, cinsel hayatımız gayet hareketli. Ama eşim beni hissetmek istediği için prezervatif kullanmak istemiyor. 2 hafta önceki birlikteliğimizden sonra ertesi gün hapı almayı unutmuştum yoğunluktan dolayı. Bu sabah mide bulantısıyla uyandım ve kasıklarım ağrıyor. Ayrıca ortalama 3 gün önce regl olmam lazımdı ama olmadım. Açıkçası pek düzenli olmadığı için bu kafama takılmamıştı fakat şimdi yerine oturuyor.
Arkadaşlar hamileysem bebeğimi aldırmak istemiyorum, bunu asla düşünmüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum da. Eşim çok istiyor ama ona da emin olmadan söyleyemem. Hamilelik testleri 2. haftada etki etmez. Teste de güvenemiyorum. Hastaneye gidip test yaptırsam yapan arkadaş eşime yetiştirir. Aslında bu kadar yıllık tıp hayatım bana hamile olduğumu söylüyor. Benim sizlere danışacağım konu; sizce ne yapmalıyım? Bebeği aldıramam ama istemiyorum da.
Branşımdan dolayı nadiren de olsa olabiliyor.27 yaşında ve cerrahı yoğunluk acilen gece vakti ameliyata cagirilmak... izledigimiz doktor dizileri doğruymuş
Başka hastanede acilden yaptırın işteMerhabalar arkadaşlar. Adım Senem. 6 aylık evliyim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama aramızda bir sorun var.
Eşim bir bebeğimiz olsun istiyor ama ben istemiyorum. Eşim avukat ben ise doktorum. Çocuğumuza yeterince zaman ayıramayacağız ve ben bebeğimi kendim büyütmek istiyorum. Bakıcı ya da babaanne baksın istemiyorum, eğer olacaksa her anını beraber yaşamalıyız. Fakat mesleklerimiz gereği bu pek mümkün görünmüyor.
Eşim 29 yaşında ben 27 yaşındayım ve eşim çok yaşlanmadan çocuk sahibi olmamız gerektiğini düşünüyor. Maddi durumumuz iyi bu yüzden bebek belli bir yaşa gelene kadar çalışmama gerek olmadığını söylüyor. Ama iş belli yaşa gelince bitmeyecek ki. Ebeveyn ilgisini yeteri kadar alamayan bir çocuk olarak ona da aynı şeyleri yaşatmak istemiyorum.
Neyse, anonim olmama güvenerek yazıyorum, cinsel hayatımız gayet hareketli. Ama eşim beni hissetmek istediği için prezervatif kullanmak istemiyor. 2 hafta önceki birlikteliğimizden sonra ertesi gün hapı almayı unutmuştum yoğunluktan dolayı. Bu sabah mide bulantısıyla uyandım ve kasıklarım ağrıyor. Ayrıca ortalama 3 gün önce regl olmam lazımdı ama olmadım. Açıkçası pek düzenli olmadığı için bu kafama takılmamıştı fakat şimdi yerine oturuyor.
Arkadaşlar hamileysem bebeğimi aldırmak istemiyorum, bunu asla düşünmüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum da. Eşim çok istiyor ama ona da emin olmadan söyleyemem. Hamilelik testleri 2. haftada etki etmez. Teste de güvenemiyorum. Hastaneye gidip test yaptırsam yapan arkadaş eşime yetiştirir. Aslında bu kadar yıllık tıp hayatım bana hamile olduğumu söylüyor. Benim sizlere danışacağım konu; sizce ne yapmalıyım? Bebeği aldıramam ama istemiyorum da.
Cerrahi uzmanlık yapıyorum dedim. Cerrahım demedim. Daha 3 yılım var cerrahlığa.3 gün geçen adet normal dandik 3 -5 liralık testtede çıkarrr. Sürekli ertesi gün hapı tarzında takılıyorsanız adet düzensizliği yapar. Ayrıca 27 yaşında ne cerrahı ayol... o yaşta yeni alıyorlar zaten uzmanlıklarını o konu biraz havada kaldı...
Teşekkür ederim çok incesiniz.Erken hamilelik testleri var onda çıkar adetiniz 2 gün geçse bile çıkıyor ikinci çizgi silik çıkıyor ama yine de çıkıyor. Doğurmalısınız bence annelik size çok yakışır zeki bir çocuk olacağını da düşünüyorum bence bir zorluğu olmaz. 6-7 yaşında okula başlayacak zaten, o zamana kadar idare edilir bi düzen oluşturulur diye düşünüyorum ❤ yaşınız anne olmak için ideal siz daha iyi bilirsiniz ilerleyen yaşlarda sıkıntılı olur bu durumlar, bi de bebek çok güzel birşey size hediye gibi birşey 1 tane olsun size yoldaş olur sonra yine yapmayın isterseniz
Adet gecikmesi demek döllenme var demektir zaten gecikme varsa kesin gösterir pozitif bi gebelik durumunu.. %99 da doğru sonuç gösteriyor, size yeterli gelmiyorsa erken gebelik testleri de mevcut siz daha iyi bilirsiniz aslındaCerrahi uzmanlık yapıyorum dedim. Cerrahım demedim. Daha 3 yılım var cerrahlığa.
Ayrıca o testler her zaman kesin sonuç bile vermez. Embriyo döllendikten 14 gün sonra plasentayı oluşturabilir ancak. O zamana kadar çok nadiren sonuç alınabilir tabi ama istisnalar kaideyi bozmaz.
Korkmayın annelik duygusu onu koruma duygusu hamileyken kendiliğinden oluşuyor ❤Teşekkür ederim çok incesiniz.Dediğim gibi kaygım bir yavrumun olması değil, ona sevgimi yeterince verememek. Onu mutlu edememekten korkuyorum.
Hayır. Yani çok özelimi açmak da istemiyorum ama dediğim gibi anonim olduğuma güveniyorum. Doğum kontrol hapı da kullanıyorum sadece prezervatif kullanmıyoruz.Nasil yani? Ertesi gün hapiyla mi korunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?