Nasıl yani erken yumurtlama anlamadımMerhaba belki erken yumurtlamış olabilirsiniz. Test yapın isterseniz
Test yapmadiniz mi?
[/QUOT Ya çıkmazsa diye korkuyorum
Mecbur sabretmeniz gerekecek adet gecince kesin sonuc oluyo cunkuTest bugün aldım ama henüz yapmadım acaba erken mi diye kararsızım daha adetime bir hafta var ☺
Bence var kan verin kesinlestirin adetiniz gecti miKızlar akşam test yaptım ikinci çizgi çok hafif var hamilemiyim sabahı edemicem meraktan lütfen yardımEki Görüntüle 2566710
Büyük ihtimalle hamişsin sanırım canım bı de aç karnına yap sabah benceKızlar akşam test yaptım ikinci çizgi çok hafif var hamilemiyim sabahı edemicem meraktan lütfen yardımEki Görüntüle 2566710
İki gün geçti yarın ilk iş vericem kan hadi inşallah Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallahBence var kan verin kesinlestirin adetiniz gecti mi
Ayy hadi inşallahBüyük ihtimalle hamişsin sanırım canım bı de aç karnına yap sabah bence ☺
Ayy inşallah öyle olsa keşke.. Ama riskli olduğu için de bekleyince kaybederim diye korkuyorum bir yandan da böyle offf çok zorMecbur sabretmeniz gerekecek adet gecince kesin sonuc oluyo cunkuerken gebelik testide var aslinda onunlada bakabilirdiniz belki cikabilir ondada. ins hamissinizdir tüpe gerek kalmadan
İnşallah vardır tatlım Allah'ım kucağına almayı nasip etsinİki gün geçti yarın ilk iş vericem kan hadi inşallah Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah
Ne sıkintiniz var canim bizimde olmuyor cok zor ama dert etme Allah isterse olmiycak bisey yokAyy inşallah öyle olsa keşke.. Ama riskli olduğu için de bekleyince kaybederim diye korkuyorum bir yandan da böyle offf çok zor
Amin insallahİki gün geçti yarın ilk iş vericem kan hadi inşallah Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah
Tabiki öyle canım verecek olan Rabbim o dilerse taşta gül biter. Eşimde sperm kalitesi düşük canım. Allah'ım seninde bizimde olmayan herkesin gönlünü yerde koymasın,heveslerimizi kirmasın inşallahNe sıkintiniz var canim bizimde olmuyor cok zor ama dert etme Allah isterse olmiycak bisey yok
Amin canim benim Rabbim o tedavilere girmeden nasip eder insallah isteyen herkeseTabiki öyle canım verecek olan Rabbim o dilerse taşta gül biter. Eşimde sperm kalitesi düşük canım. Allah'ım seninde bizimde olmayan herkesin gönlünü yerde koymasın,heveslerimizi kirmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?