Hamile olabilir miyim

aysegulkk

Tatlı hayaller
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
60
33
88
33
Kızlar benim çocuğum olmuyor eşimden dolayı tüp bebek olması gerekiyor tedaviye başladık 3 aylık ilaç verdiler son ayında şimdi ilaçları kullanıyor. Bu ay benim adetim bittikten bir gün sonra ilişki oldu ve bir hafta sonra bende biraz fazla akıntı ve ani baş dönmesi oldu,daha sonra lavaboya gittim silindikten sonra en son peçeteye çok az kanlı şeffaf birşey geldi,birde o zamandan beri belimde değişik bir ağrı var. Sizce hamile olma ihtimalim var mı acaba çokta umitlenmek istemiyorum ama bir yandan da çok merak ediyorum. Lütfen bilgilerinizi paylaşın hepinize sevgiler

Yumurtlama olabilir hamilelikte oluyor ama emin olmak için test yapmalisiniz belirtiler herkese göre degisir

Test bugün aldım ama henüz yapmadım acaba erken mi diye kararsızım daha adetime bir hafta var

Test bugün aldım ama henüz yapmadım acaba erken mi diye kararsızım daha adetime bir hafta var ☺
Mecbur sabretmeniz gerekecek adet gecince kesin sonuc oluyo cunkuerken gebelik testide var aslinda onunlada bakabilirdiniz belki cikabilir ondada. ins hamissinizdir tüpe gerek kalmadan

Mecbur sabretmeniz gerekecek adet gecince kesin sonuc oluyo cunkuerken gebelik testide var aslinda onunlada bakabilirdiniz belki cikabilir ondada. ins hamissinizdir tüpe gerek kalmadan
Ayy inşallah öyle olsa keşke.. Ama riskli olduğu için de bekleyince kaybederim diye korkuyorum bir yandan da böyle offf çok zor

Ne sıkintiniz var canim bizimde olmuyor cok zor ama dert etme Allah isterse olmiycak bisey yok
Tabiki öyle canım verecek olan Rabbim o dilerse taşta gül biter. Eşimde sperm kalitesi düşük canım. Allah'ım seninde bizimde olmayan herkesin gönlünü yerde koymasın,heveslerimizi kirmasın inşallah

Tabiki öyle canım verecek olan Rabbim o dilerse taşta gül biter. Eşimde sperm kalitesi düşük canım. Allah'ım seninde bizimde olmayan herkesin gönlünü yerde koymasın,heveslerimizi kirmasın inşallah
Amin canim benim Rabbim o tedavilere girmeden nasip eder insallah isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…