Hamile olabilir miyim

27 tatlım. Yaa bende olmuyo deyince Allah seni napmasın Bir yıl çok normal diyo doktorlar zaten bir yıl dolmadan bakmiyolar
Benimde yas 27 ama 1 yildir tedavi oluyo esim hala normale donmedi degerler subat gibi tup bebege gitmeyi dusunuyoruz cok yoruldum cunku artik

Benimde yas 27 ama 1 yildir tedavi oluyo esim hala normale donmedi degerler subat gibi tup bebege gitmeyi dusunuyoruz cok yoruldum cunku artik
1 yılda mı yoruldun canım Ben 7 yıldır uğraşıyorum bir tek tüp bebek yaptırmadım. Ama sana da kimseye de yaşatmasın Allah'ım inşallah Umarım iyi sonuçlar alırsın Allah yardımcınız olsun

Oyle canim ama cevre baskisi cok bizde o yuzden bunaldim birazda surekli soruyolar falan daha sonra her ay kendimde belirti ariyorum acaba oldu mu hamile miyim diye
Birde yas faktoru de onemli diyolar tup bebekte gec kalmadan gitmek istiyorum

Oyle canim ama cevre baskisi cok bizde o yuzden bunaldim birazda surekli soruyolar falan daha sonra her ay kendimde belirti ariyorum acaba oldu mu hamile miyim diye
Birde yas faktoru de onemli diyolar tup bebekte gec kalmadan gitmek istiyorum
Evet canım biliyorum seni en iyi anlayan benim aynı şeyleri bende yaşıyorum 7 yıldır imkanın varsa yaptır tabiki bana da öyle demişlerdi ama yaptırmak kısmet olmadı bizde yeni başladık işte..

Evet canım biliyorum seni en iyi anlayan benim aynı şeyleri bende yaşıyorum 7 yıldır imkanın varsa yaptır tabiki bana da öyle demişlerdi ama yaptırmak kısmet olmadı bizde yeni başladık işte..
Bir seferlik denemeye var canim bizdede ins Allahim nasip ederse

canım bende pcoluyum. 1,5 sene çok uğraştık kaç doktor gezdik eşimde de hareket yavaşlığı var hatta. en son doktorum femara kullandırdı iki yumurtam oldu bir sağ da bir sol da çatlatma iğnesi oldum ilişki önerdi doktorum iğneden sonra 4 5 gün. çok şükür şuan 22 haftalık hamileyim. eğer olmasaydı tüp bebek tedavisi olacaktık. yapman gereken en iy şey kafanı rahatlatman ve doktorunu dinlemen oluyor inan bana. bende kürler filan çok denedim ama bir yandan streslendim

Bence bu noktada yapilacak şey şu. Yumurta veya spermin kalitesinin artması için araştırmalar yapıp uygulanabilir.

Ya arkadaşlar 2 tane test yaptım rahim filmi cekildim geçen ayın 4unde adetimde 4 gün falandı biteli neyse bugünle birlikte 42 gün oldu hala hasta olmadım korunmadikta ama dedim ya test yaptım silik falan da yok hiç bişey yok korkuyorum da kan vermeye napiyim bilmiyorum ya böyle olan varmı ama hiç bir belirtimde yok adet belirtisi bile yok akıntı olsun göğüs falan hiç biri sanki adetim yeni bitmiş şişkinlik falan hiç birşey yani çok garip gerçekten ya pko var bende bide ondanmi acaba rahim filminden çok güzel çıktı massallah diyin kiiz ne bilim ya öyle iste bı dönün bana ya kararsizim

Bence bu noktada yapilacak şey şu. Yumurta veya spermin kalitesinin artması için araştırmalar yapıp uygulanabilir.
Bakildi bebeğim dediğim gibi bende pko var yumurtam gelişiyor çatlıyor geç adet oluyorum sadece eşimde hiç bir problem yok zaten işte öle bilmiyorum

Bakildi bebeğim dediğim gibi bende pko var yumurtam gelişiyor çatlıyor geç adet oluyorum sadece eşimde hiç bir problem yok zaten işte öle bilmiyorum
Sabredin o zaman siz bilirsiniz canim. Benim de 1 yıldır olmadı. 3 sene dedin diye dedim eşinin sperminde kromozom bozukluğu felan varsa diye dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…