Benimde yas 27 ama 1 yildir tedavi oluyo esim hala normale donmedi degerler subat gibi tup bebege gitmeyi dusunuyoruz cok yoruldum cunku artik27 tatlım. Yaa bende olmuyo deyince Allah seni napmasınBir yıl çok normal diyo doktorlar zaten bir yıl dolmadan bakmiyolar
HamileymişimKızlar akşam test yaptım ikinci çizgi çok hafif var hamilemiyim sabahı edemicem meraktan lütfen yardımEki Görüntüle 2566710
Ayy çok sevindim senin adına canım benim sağol iyi dileklerin içinHamileymişimdarısı tüm isteyenlere inşallah
1 yılda mı yoruldun canımBenimde yas 27 ama 1 yildir tedavi oluyo esim hala normale donmedi degerler subat gibi tup bebege gitmeyi dusunuyoruz cok yoruldum cunku artik
Oyle canim ama cevre baskisi cok bizde o yuzden bunaldim birazda surekli soruyolar falan daha sonra her ay kendimde belirti ariyorum acaba oldu mu hamile miyim diye1 yılda mı yoruldun canımBen 7 yıldır uğraşıyorum bir tek tüp bebek yaptırmadım. Ama sana da kimseye de yaşatmasın Allah'ım inşallah Umarım iyi sonuçlar alırsın Allah yardımcınız olsun
Evet canım biliyorum seni en iyi anlayan benim aynı şeyleri bende yaşıyorum 7 yıldır imkanın varsa yaptır tabiki bana da öyle demişlerdi ama yaptırmak kısmet olmadı bizde yeni başladık işte..Oyle canim ama cevre baskisi cok bizde o yuzden bunaldim birazda surekli soruyolar falan daha sonra her ay kendimde belirti ariyorum acaba oldu mu hamile miyim diye
Birde yas faktoru de onemli diyolar tup bebekte gec kalmadan gitmek istiyorum
Bir seferlik denemeye var canim bizdede ins Allahim nasip ederseEvet canım biliyorum seni en iyi anlayan benim aynı şeyleri bende yaşıyorum 7 yıldır imkanın varsa yaptır tabiki bana da öyle demişlerdi ama yaptırmak kısmet olmadı bizde yeni başladık işte..
Test yapcaktin canim yaptin miEvet canım biliyorum seni en iyi anlayan benim aynı şeyleri bende yaşıyorum 7 yıldır imkanın varsa yaptır tabiki bana da öyle demişlerdi ama yaptırmak kısmet olmadı bizde yeni başladık işte..
İnşallah olur tatlım Rabbim gönlünüze göre versin inşallahBir seferlik denemeye var canim bizdede ins Allahim nasip ederse
Yok canım yapmadım ya daha erken diye kararsızım bı de çıkmaz diyeTest yapcaktin canim yaptin mi
Aminn canimİnşallah olur tatlım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Hayirlisi canim adetine kadar bekle bari varsa cikar elbetYok canım yapmadım ya daha erken diye kararsızım bı de çıkmaz diye
Aynen canım belkide öyle yaparımHayirlisi canim adetine kadar bekle bari varsa cikar elbet
canım bende pcoluyum. 1,5 sene çok uğraştık kaç doktor gezdik eşimde de hareket yavaşlığı var hatta. en son doktorum femara kullandırdı iki yumurtam oldu bir sağ da bir sol da çatlatma iğnesi oldum ilişki önerdi doktorum iğneden sonra 4 5 gün. çok şükür şuan 22 haftalık hamileyim. eğer olmasaydı tüp bebek tedavisi olacaktık. yapman gereken en iy şey kafanı rahatlatman ve doktorunu dinlemen oluyor inan bana. bende kürler filan çok denedim ama bir yandan streslendimYa hamile kalmak için ben 3 senelik evliyim hiç korunmadik esimdede sorun yok ben pkoluyum rahim filmi cekildim sorun yok yumurtam oluşuyor 16-20 bile oluyor bide çatlıyor yani doktorum dedi ama hala hamile kalamadim yani hamile kalabilmem için ne yapmam gerekiyor kür falan ne bileyim ne olursa
Benimde böyle çıkmıştı hamilesin bnceKızlar akşam test yaptım ikinci çizgi çok hafif var hamilemiyim sabahı edemicem meraktan lütfen yardımEki Görüntüle 2566710
Bence bu noktada yapilacak şey şu. Yumurta veya spermin kalitesinin artması için araştırmalar yapıp uygulanabilir.Ya hamile kalmak için ben 3 senelik evliyim hiç korunmadik esimdede sorun yok ben pkoluyum rahim filmi cekildim sorun yok yumurtam oluşuyor 16-20 bile oluyor bide çatlıyor yani doktorum dedi ama hala hamile kalamadim yani hamile kalabilmem için ne yapmam gerekiyor kür falan ne bileyim ne olursa
Bakildi bebeğim dediğim gibi bende pko var yumurtam gelişiyor çatlıyor geç adet oluyorum sadece eşimde hiç bir problem yok zaten işte öle bilmiyorumBence bu noktada yapilacak şey şu. Yumurta veya spermin kalitesinin artması için araştırmalar yapıp uygulanabilir.
Sabredin o zaman siz bilirsiniz canim. Benim de 1 yıldır olmadı. 3 sene dedin diye dedim eşinin sperminde kromozom bozukluğu felan varsa diye dedim.Bakildi bebeğim dediğim gibi bende pko var yumurtam gelişiyor çatlıyor geç adet oluyorum sadece eşimde hiç bir problem yok zaten işte öle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?