Aaaaamiiiiiinnnnn tatlım inşallah inşallahAmin canim benim Rabbim o tedavilere girmeden nasip eder insallah isteyen herkese
Daha adetime bir hafta var canım o yüzden hiç bişey yapmadım henüz erken diye ama test yaparım belki. Tavsiye ne konuda istiyosun canım,güzel dileklerin için teşekkürlerAyşe hanım siz kan verdiniz mi acaba bende sizi merak ettim de inşallah hamilesinizdir bende rahim filmi cekildim ve hamile kalmak istiyorum herşeyin temiz çıktı Allah'ıma bin şükür ya tavsiyeniz varmı ovulasyon testi de kullabicam diğer ay ama adet olmadım daha 23. Gün bugün daha var yani
İkinizde de bir sorun yoksa psikolojik olabilir tatlım ikinizden biri bile taksa kafaya olmaz bir sıkıntı yoksa rahat ol onun vakti gelince olur elbet. Allah'ım gönlüne göre versin inşallahYa hamile kalmak için ben 3 senelik evliyim hiç korunmadik esimdede sorun yok ben pkoluyum rahim filmi cekildim sorun yok yumurtam oluşuyor 16-20 bile oluyor bide çatlıyor yani doktorum dedi ama hala hamile kalamadim yani hamile kalabilmem için ne yapmam gerekiyor kür falan ne bileyim ne olursa
Doğru canım haklısın. O tür sorunları da soğan kürü düzenliyor diye biliyorum istersen sende onu yapabilirsin. İkinize de iki ay dene bakalım belki sonuç alırsın ama düzenli kullanmak önemli.Pko var bende ama başka bı problem yok pkoda yetiyor zaten kilo tüylenme bilmem ne kilo zaten başlı başına bi sorunn
Allah AllahYa son bişey srucam bu dedim ya rahim filmi cekildim diye ya doktorum bana dilimden sonra 10 gün ilişki yok sonra adet olana kadarda cinsel ilişkide korunun gebelik olmasın ışın yedin dedi ama biz 3 kere ilişkiye girdik hepsinde de afedersin içime oldu 1inde sıcak duş aldım diğerleri kaldı içimde öle acaba hamile kalabilirim olma ihtimali varmıdır yani
Önemli değil canımNasıl yaptın canım anlatirmisin rica etsem kusura bakma gece gece
Tabi bende suya yapamadım bazı sebeplerden dolayı,sadece üstüme taktım onun sayesinde olur inşallahÖnemli değil canım ☺ Önce onu kabeden getirtmen lazım güvenilir bir kişiye,sadece orda oluyormuş ve doğru bitki olması lazım. Ondan bir parça beze iyice sarıp üstünde taşırsan da oluyormuş deneyipte olan varmış tabiki inanmakta belkide önemliBir de yumurtlama zamanı suya yapılıyor onu da internetten bakabilirsin hepsi yazıyor
Yok tatlım onu ben atmadım maalesefİnşallah rabbim vesile kildiysa bile işe yarar inşallah test sonucunu sen atmıştım galiba orda hamilelik pozitif bence hemen folikasite ve doktor kontrolüne gitmen . Gerekiyor
Hamilesin bence canım hemen doktora gittttKızlar akşam test yaptım ikinci çizgi çok hafif var hamilemiyim sabahı edemicem meraktan lütfen yardımEki Görüntüle 2566710
Ayy inşallah aaamiiinnn cümle isteyen herkese de sanada babada nasip eder inşallah Allah'ım hayırlısıyla..Hadi ya olsun bitanem seninde aticagin günler gelir rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ve tabii isteyen herkezede
1 yil canim senin yas kacAaaaamiiiiiinnnnn tatlım inşallah inşallahSen kaç yıllık evlisin sorması ayıptır
27 tatlım. Yaa bende olmuyo deyince Allah seni napmasın1 yil canim senin yas kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?