Hamile olabilir miyim

Ayşe hanım siz kan verdiniz mi acaba bende sizi merak ettim de inşallah hamilesinizdir bende rahim filmi cekildim ve hamile kalmak istiyorum herşeyin temiz çıktı Allah'ıma bin şükür ya tavsiyeniz varmı ovulasyon testi de kullabicam diğer ay ama adet olmadım daha 23. Gün bugün daha var yani

Daha adetime bir hafta var canım o yüzden hiç bişey yapmadım henüz erken diye ama test yaparım belki. Tavsiye ne konuda istiyosun canım,güzel dileklerin için teşekkürler

Ya hamile kalmak için ben 3 senelik evliyim hiç korunmadik esimdede sorun yok ben pkoluyum rahim filmi cekildim sorun yok yumurtam oluşuyor 16-20 bile oluyor bide çatlıyor yani doktorum dedi ama hala hamile kalamadim yani hamile kalabilmem için ne yapmam gerekiyor kür falan ne bileyim ne olursa

İkinizde de bir sorun yoksa psikolojik olabilir tatlım ikinizden biri bile taksa kafaya olmaz bir sıkıntı yoksa rahat ol onun vakti gelince olur elbet. Allah'ım gönlüne göre versin inşallah Kür olarak keçiboynuzu kürü var. Bi de kuru incir ve havuç kürü var ara vermeden düzenli yaparsan etkili olur inşallah. Ek olarak eczanelerde satılan keçiboynuzu pekmezi var soğuk pres onları kullanın hayırlısıyla olur inşallah canım

Pko var bende ama başka bı problem yok pkoda yetiyor zaten kilo tüylenme bilmem ne kilo zaten başlı başına bi sorunn

Pko var bende ama başka bı problem yok pkoda yetiyor zaten kilo tüylenme bilmem ne kilo zaten başlı başına bi sorunn
Doğru canım haklısın. O tür sorunları da soğan kürü düzenliyor diye biliyorum istersen sende onu yapabilirsin. İkinize de iki ay dene bakalım belki sonuç alırsın ama düzenli kullanmak önemli.

Bir de Fatma Ana eli otu var canım ben bu ay birde onu yaptım bununda çok etkili olduğunu duydum. İstersen sende yap

Ya son bişey srucam bu dedim ya rahim filmi cekildim diye ya doktorum bana dilimden sonra 10 gün ilişki yok sonra adet olana kadarda cinsel ilişkide korunun gebelik olmasın ışın yedin dedi ama biz 3 kere ilişkiye girdik hepsinde de afedersin içime oldu 1inde sıcak duş aldım diğerleri kaldı içimde öle acaba hamile kalabilirim olma ihtimali varmıdır yani

Allah Allah şaşırdım doğrusu. Bende çekildim o filmden bana hiç öyle bişey demediler. Sakıncası yok bence kalma ihtimalin var tabiki

Nasıl yaptın canım anlatirmisin rica etsem kusura bakma gece gece
Önemli değil canım Önce onu kabeden getirtmen lazım güvenilir bir kişiye,sadece orda oluyormuş ve doğru bitki olması lazım. Ondan bir parça beze iyice sarıp üstünde taşırsan da oluyormuş deneyipte olan varmış tabiki inanmakta belkide önemli Bir de yumurtlama zamanı suya yapılıyor onu da internetten bakabilirsin hepsi yazıyor

Tabi bende suya yapamadım bazı sebeplerden dolayı,sadece üstüme taktım onun sayesinde olur inşallah

İnşallah rabbim vesile kildiysa bile işe yarar inşallah test sonucunu sen atmıştım galiba orda hamilelik pozitif bence hemen folikasite ve doktor kontrolüne gitmen . Gerekiyor

Hadi ya olsun bitanem seninde aticagin günler gelir rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ve tabii isteyen herkezede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…