Test yapmadınız mı?43 gündür adet olmadım. Mide bulantım vardı göğüs ağrısı var şu son 3 4 gündür ve bir saat önce kusmak üzereydim soda içtim temiz hava alınca kendime geldim hamilelik belirtileri yaşayanlar hamile oldugunu nasıl hangi belirtiler yaşadınız yarın sıra aldım kadın doguma bide hiç yasamadigim şekilde akıntı rengi ve akinti miktari yasıyorum ve bu 3 4 haftadır var akinti dedigim sarı gibi ama sarı degl gibide bilmiyorum
Yarın saat 14.30 da randevum var kadın doğuma
Çok karşılaşır olduk bacım
43 gün mü geçti adet anlayamadım. Bide test yapaydiniz keşke
Seviyorum ben seni.Çok karşılaşır olduk bacımbirbirimizi seviyoruz mu nedir
Bende seniSeviyorum ben seni.
Valla o zaman bizde sizle yarını bekleyelimSoyle oldu ben 3 hafta once idrar testi yaptirdim ezcaneden ama nefatig cikti ama hala hasta olmadım zaten yarin icin randevu aldim
Nerde doguracaksınız sız onu ayarlayın. 43 gun nedır yaw. Mıllet burda bırlıkte oluyor ertesi gün konu acıyor acaba hamıle mıyım 43 gun onceden test atıyor uc damla sey damlattım hamıleyım vs.kafalaaaaarrr kafalar tertemız ohh43 gündür adet olmadım. Mide bulantım vardı göğüs ağrısı var şu son 3 4 gündür ve bir saat önce kusmak üzereydim soda içtim temiz hava alınca kendime geldim hamilelik belirtileri yaşayanlar hamile oldugunu nasıl hangi belirtiler yaşadınız yarın sıra aldım kadın doguma bide hiç yasamadigim şekilde akıntı rengi ve akinti miktari yasıyorum ve bu 3 4 haftadır var akinti dedigim sarı gibi ama sarı degl gibide bilmiyorum
En iyisi dert yok tasa yok olursa olur kafasi işteNerde doguracaksınız sız onu ayarlayın. 43 gun nedır yaw. Mıllet burda bırlıkte oluyor ertesi gün konu acıyor acaba hamıle mıyım 43 gun onceden test atıyor uc damla sey damlattım hamıleyım vs.kafalaaaaarrr kafalar tertemız ohh
444444433333333 gun adetiniz gecikti, belli ki bir cinsel hayatiniz da var. Hic mi merak edip test yapmadiniz? 3 hafta once negatif cikmis ok ama sonra tekrar yapsaydinizYani hamileyseniz saglikli mi degil mi, her sey yolunda mi? Sizin vitamin vs degerleriniz nasil bi baktirsaydiniz. Ya da durun vazgectim, doguma gidersiniz siz direkt
Ya öyle demeyinEn iyisi dert yok tasa yok olursa olur kafasi işte
Ohooooo bir de saglikcisiniz. Az biraz kendinizi onemseyin yasaglikciyim koronodan dolayı inanın vakit kalmıyor yarın izin aldım gidip baktiricam eşimle
Nerde doguracaksınız sız onu ayarlayın. 43 gun nedır yaw. Mıllet burda bırlıkte oluyor ertesi gün konu acıyor acaba hamıle mıyım 43 gun onceden test atıyor uc damla sey damlattım hamıleyım vs.kafalaaaaarrr kafalar tertemız ohh
İnşallah nasip olurYa öyle demeyinçok istiyorum su 3 4 gündür bulantı olunca kafama dank etti
Ben inanmadım? Eczaneye gidip test almak aklına gelmemesi? Çok isteyen biri hatırlarsan elindeki kaşıntıyı bile buna bağlayanlar bile oldu.Ohooooo bir de saglikcisiniz. Az biraz kendinizi onemseyin yagerci kiyamam siz de korona yuzunden nefes alamiyorsunuz tahmin edebiliyorum.
iyi ki varsiniz ve kurallari hice sayan insanlara ragmen gorevinizi yapiyorsunuz
Tamam da 43 gun diyor yaw 13 degıl hormonlardan yanliş mi okudunuz acebaİnşallah nasip olurTestte negatifi görmekte kötü insan o yüzden erteleyebiliyor anlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?