Hamile olabilir miyim?

Saglikciysaniz hastanenin karsisinda mutlaka eczane vardir bi test almak ogle arasinda yapmak cok mu zor ama yapmayin ya.
Nerde yapmamı istersiniz testi hastane tuvaletindemi testi geçtim 5 saat süren ameliyatimda testi geçtim tuvalet diye bile çıkamıyorum

Nerde yapmamı istersiniz testi hastane tuvaletindemi testi geçtim 5 saat süren ameliyatimda testi geçtim tuvalet diye bile çıkamıyorum
Testi alir evde yaparsiniz. 43 gün gecikmek ne demek? Ya riskli bir gebelik olsaydi?

Ben gittim valla Devlet hast baş edilmiyor ama sakin bi özel hastaneye öyle yapabilirsin

Bana açıklama yapmanıza gerek yok. Burda aktif olabilirseniz siz de açıklamalar ne olursa olsun birikerine inanacak ve ya inanmayacaksınız. Sonuç gönlünüze göre olsun.
Kişilik olarak haksızlığa gelemiyorum inanmiyorum demek farklı inandirici gelmedi demek farkli demeseydiniz açıklama yapmazdım zaten huyum böle çok teşekkür ederim Allah sizinde gönlünüze göre versin

Hissedemeyip gelip yapışıyomuşum yakana
Yapismazsan ayip
Kesinlikle haberr vericem yok çok iyi oldu keyifliydi InşAllah hamileyimdir
İnsallah
Ne hissetmistin nasil olmustu ben her ay hissediyorum bir sey cikmiyor
Karnimda degisik bir doluluk hissi vardi, yuzustu yattigimda icimde bir sey varmis gibi hissediyordum. Bir de ciddi bel agrisi yasamistim 2. Hamileligimde. Ha bir de gogus halkamda renk degisikligi ama oyle az buz degil kor goze parmak bir renk degisikligi

Haksızlık mı? İnandırıcı gelmedi ile inanmıyorum denmesi arasındaki fark ne ki?

Ben gittim valla Devlet hast baş edilmiyor ama sakin bi özel hastaneye öyle yapabilirsin
Isi
Haksızlık mı? İnandırıcı gelmedi ile inanmıyorum denmesi arasındaki fark ne ki?
Inanmiyorum demek sizin şahsi fikriniz inandırıcı gelmedi demek yalan söylüyor anlamı çıkıyor umarım anlamışsınızdır

Isi

Inanmiyorum demek sizin şahsi fikriniz inandırıcı gelmedi demek yalan söylüyor anlamı çıkıyor umarım anlamışsınızdır
İyi de burda birbirimizi tanımadığımızdan böyle şeyler normal. Kişiselleştirmenize gerek yok. Güzel haberi alabildiniz mi inşallah?

Hamileymişim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…