- 28 Mart 2020
- 21.801
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.671
- 598
Gözüm seyirse buna baglicam nerdeyseBen inanmadım? Eczaneye gidip test almak aklına gelmemesi? Çok isteyen biri hatırlarsan elindeki kaşıntıyı bile buna bağlayanlar bile oldu.
Benim de karnımda saçma bi sızlama oldu geçen Allahım hayır dedim çemkirdiklerimle aynı düşünmek istemiyorum.Gözüm seyirse buna baglicam nerdeyse
Nerde yapmamı istersiniz testi hastane tuvaletindemi testi geçtim 5 saat süren ameliyatimda testi geçtim tuvalet diye bile çıkamıyorumSaglikciysaniz hastanenin karsisinda mutlaka eczane vardir bi test almak ogle arasinda yapmak cok mu zor ama yapmayin ya.
Gözüm seyirse buna baglicam nerdeyse
Kizlar hamile olunca gercekten hissediyorsunuz, ben hissetmistim yani, siz de hissedersiniz umarimBenim de karnımda saçma bi sızlama oldu geçen Allahım hayır dedim çemkirdiklerimle aynı düşünmek istemiyorum.
UmarımKizlar hamile olunca gercekten hissediyorsunuz, ben hissetmistim yani, siz de hissedersiniz umarim
Hissedemeyip gelip yapışıyomuşum yakanaKizlar hamile olunca gercekten hissediyorsunuz, ben hissetmistim yani, siz de hissedersiniz umarim
Kesinlikle haberr vericem yok çok iyi oldu keyifliydiHehe yandikkkk o zamankonu sahibi arkadasim konunu biraz sabote ettik gibi olduk ama yarin lutfen mutlu haberi hepimizi etiketleyerek ver maske, eldivene de dikkat ☺
Kizlar hamile olunca gercekten hissediyorsunuz, ben hissetmistim yani, siz de hissedersiniz umarim
Testi alir evde yaparsiniz. 43 gün gecikmek ne demek? Ya riskli bir gebelik olsaydi?Nerde yapmamı istersiniz testi hastane tuvaletindemi testi geçtim 5 saat süren ameliyatimda testi geçtim tuvalet diye bile çıkamıyorum
Ben gittim valla24 saat nöbet tutup o yorgunlukla dinlenmeye ustune ev işi yemek inanın kalmıyor sabah ciktigimda zaten eczaneler kapalı oluyor ve bir haftadır eğitim veriyorum aynı zaman da ilk yardım eğitim egitmeniyim gece acile gitmeyi düşündüm koronadan dolayı bole bir sebeple acile gitmem resmen bos yere yogunluk sağlıkçı olarak sağlıkçılara destek olmam gerekir yarın zaten randevuyu aldım
Kişilik olarak haksızlığa gelemiyorum inanmiyorum demek farklı inandirici gelmedi demek farkli demeseydiniz açıklama yapmazdım zatenBana açıklama yapmanıza gerek yok.Burda aktif olabilirseniz siz de açıklamalar ne olursa olsun birikerine inanacak ve ya inanmayacaksınız. Sonuç gönlünüze göre olsun.
Yapismazsan ayipHissedemeyip gelip yapışıyomuşum yakana
İnsallahKesinlikle haberr vericem yok çok iyi oldu keyifliydiInşAllah hamileyimdir
Karnimda degisik bir doluluk hissi vardi, yuzustu yattigimda icimde bir sey varmis gibi hissediyordum. Bir de ciddi bel agrisi yasamistim 2. Hamileligimde. Ha bir de gogus halkamda renk degisikligi ama oyle az buz degil kor goze parmak bir renk degisikligiNe hissetmistin nasil olmustu ben her ay hissediyorum bir sey cikmiyor
Haksızlık mı?Kişilik olarak haksızlığa gelemiyorum inanmiyorum demek farklı inandirici gelmedi demek farkli demeseydiniz açıklama yapmazdım zatenhuyum böle çok teşekkür ederim Allah sizinde gönlünüze göre versin
IsiBen gittim vallaDevlet hast baş edilmiyor ama sakin bi özel hastaneye öyle yapabilirsin
Inanmiyorum demek sizin şahsi fikriniz inandırıcı gelmedi demek yalan söylüyor anlamı çıkıyor umarım anlamışsınızdırHaksızlık mı?İnandırıcı gelmedi ile inanmıyorum denmesi arasındaki fark ne ki?
İyi de burda birbirimizi tanımadığımızdan böyle şeyler normal. Kişiselleştirmenize gerek yok. Güzel haberi alabildiniz mi inşallah?Isi
Inanmiyorum demek sizin şahsi fikriniz inandırıcı gelmedi demek yalan söylüyor anlamı çıkıyor umarım anlamışsınızdır
Hamileymişim kızlar43 gündür adet olmadım. Mide bulantım vardı göğüs ağrısı var şu son 3 4 gündür ve bir saat önce kusmak üzereydim soda içtim temiz hava alınca kendime geldim hamilelik belirtileri yaşayanlar hamile oldugunu nasıl hangi belirtiler yaşadınız yarın sıra aldım kadın doguma bide hiç yasamadigim şekilde akıntı rengi ve akinti miktari yasıyorum ve bu 3 4 haftadır var akinti dedigim sarı gibi ama sarı degl gibide bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?