Hamile olabilir miyim?

Ohooooo bir de saglikcisiniz. Az biraz kendinizi onemseyin ya gerci kiyamam siz de korona yuzunden nefes alamiyorsunuz tahmin edebiliyorum.
iyi ki varsiniz ve kurallari hice sayan insanlara ragmen gorevinizi yapiyorsunuz
Sizlerde Iyiki varsınız kaç haftadır yoğunluk var iş ortamında yapmam imkansız yarın yaptırcam iste

Ben inanmadım? Eczaneye gidip test almak aklına gelmemesi? Çok isteyen biri hatırlarsan elindeki kaşıntıyı bile buna bağlayanlar bile oldu.
Evet biliyorum da yogunluk varsa kafa gitmistir, benim gidiyor mesela cok yogunken Bazi insan da boyle oluyor, bence olabilir (kostururken isemeyi unutmuslugum bile oluyor)

Ben inanmadım? Eczaneye gidip test almak aklına gelmemesi? Çok isteyen biri hatırlarsan elindeki kaşıntıyı bile buna bağlayanlar bile oldu.
24 saat nöbet tutup o yorgunlukla dinlenmeye ustune ev işi yemek inanın kalmıyor sabah ciktigimda zaten eczaneler kapalı oluyor ve bir haftadır eğitim veriyorum aynı zaman da ilk yardım eğitim egitmeniyim gece acile gitmeyi düşündüm koronadan dolayı bole bir sebeple acile gitmem resmen bos yere yogunluk sağlıkçı olarak sağlıkçılara destek olmam gerekir yarın zaten randevuyu aldım

Bana açıklama yapmanıza gerek yok. Burda aktif olabilirseniz siz de açıklamalar ne olursa olsun birikerine inanacak ve ya inanmayacaksınız. Sonuç gönlünüze göre olsun.

43 gündür adet olamadı mı en son 43 gün önce regli olmuştum diye algılıyorum. Doğru mudur? Eğer öyleyse 13-15 gün arası bir gecikme var. Emin olmak zor. Şayet ben yanlış anladıysam 30+43 günden bahsediyorsak bence burdan müjdeli haberi alırız. Allah gönlünüze göre versin sağlıklı-sıhhatli inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…