Ben de sağlikçiyim meslektaşmışız kelin merhemi olsa başina süremiyo hele bu dönemsaglikciyim koronodan dolayı inanın vakit kalmıyor yarın izin aldım gidip baktiricam eşimle
Sizlerde Iyiki varsınız kaç haftadır yoğunluk var iş ortamında yapmam imkansız yarın yaptırcam isteOhooooo bir de saglikcisiniz. Az biraz kendinizi onemseyin yagerci kiyamam siz de korona yuzunden nefes alamiyorsunuz tahmin edebiliyorum.
iyi ki varsiniz ve kurallari hice sayan insanlara ragmen gorevinizi yapiyorsunuz
Tamam da 43 gun diyor yaw 13 degıl hormonlardan yanliş mi okudunuz aceba
Severim göbüşteki pipili mercimeğiYok yav kalbi kirilmasin ben de çok erken öğrenenlerdenim varsin beklesin sonradan beklemek zor oluyo
Amin evet kafamı vermek istemedim de çünkü ne kadar hayal edince negatif çıkınca üzülüyorİnşallah nasip olurTestte negatifi görmekte kötü insan o yüzden erteleyebiliyor anlarim
Evet biliyorum da yogunluk varsa kafa gitmistir, benim gidiyor mesela cok yogunkenBen inanmadım? Eczaneye gidip test almak aklına gelmemesi? Çok isteyen biri hatırlarsan elindeki kaşıntıyı bile buna bağlayanlar bile oldu.
Aynen öyle hep birlikte atlatıcazBen de sağlikçiyim meslektaşmışız kelin merhemi olsa başina süremiyo hele bu dönem
bi tek ben sanıyordumEvet biliyorum da yogunluk varsa kafa gitmistir, benim gidiyor mesela cok yogunkenBazi insan da boyle oluyor, bence olabilir (kostururken isemeyi unutmuslugum bile oluyor )
Yok ben de varim, yola cikip bir sure gidince tuvalet bulmam lazim diyorumbi tek ben sanıyordum
Çok teşekkür ederim ya ne kader tatlısınızSeverim göbüşteki pipili mercimeğiuyumadan önce süt için.
Peki benim hastanede maske oldgu halde çıkarıyorum tam giyinme odasında sonra çıkıp yeni maske almam dışardan akıl kalmıyorYok ben de varim, yola cikip bir sure gidince tuvalet bulmam lazim diyorum
İnşallah ya covid servisi mi sizindeAynen öyle hep birlikte atlatıcaz
Bu hikâyenin de kötüsü ben olayım okeey.Evet biliyorum da yogunluk varsa kafa gitmistir, benim gidiyor mesela cok yogunkenBazi insan da boyle oluyor, bence olabilir (kostururken isemeyi unutmuslugum bile oluyor )
Sen kotu olamazsin kiBu hikâyenin de kötüsü ben olayım okeey.
Ben ilk 10 dakika işerim beni geç.Sen kotu olamazsin kibi gun seni sabahtan alip yanimda gezdirmek istiyorum, altina iseyip isemedigini kontrol edicez aksama
Hehe yandikkkk o zamanBen ilk 10 dakika işerim beni geç.
24 saat nöbet tutup o yorgunlukla dinlenmeye ustune ev işi yemek inanın kalmıyor sabah ciktigimda zaten eczaneler kapalı oluyor ve bir haftadır eğitim veriyorum aynı zaman da ilk yardım eğitim egitmeniyim gece acile gitmeyi düşündüm koronadan dolayı bole bir sebeple acile gitmem resmen bos yere yogunluk sağlıkçı olarak sağlıkçılara destek olmam gerekir yarın zaten randevuyu aldımBen inanmadım? Eczaneye gidip test almak aklına gelmemesi? Çok isteyen biri hatırlarsan elindeki kaşıntıyı bile buna bağlayanlar bile oldu.
Bana açıklama yapmanıza gerek yok.24 saat nöbet tutup o yorgunlukla dinlenmeye ustune ev işi yemek inanın kalmıyor sabah ciktigimda zaten eczaneler kapalı oluyor ve bir haftadır eğitim veriyorum aynı zaman da ilk yardım eğitim egitmeniyim gece acile gitmeyi düşündüm koronadan dolayı bole bir sebeple acile gitmem resmen bos yere yogunluk sağlıkçı olarak sağlıkçılara destek olmam gerekir yarın zaten randevuyu aldım
Saglikciysaniz hastanenin karsisinda mutlaka eczane vardir bi test almak ogle arasinda yapmak cok mu zor ama yapmayin ya.saglikciyim koronodan dolayı inanın vakit kalmıyor yarın izin aldım gidip baktiricam eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?