- 18 Aralık 2020
- 22
- 5
- 1
- Konu Sahibi Yardimedinnn
-
Normalde hiç olmazdi dediğim gibi bir hafta rahat olurm 10 gün bile olurm bir kaç gün daha bekleyip test yapayimBi test yapın.ama bazen erken gelip cabuk bitebilir adet . Arada olması normal
Dengen şaşmış olabilir bn de 2 gün adet gördüğüm de oldu 9 gün gördüğüm de. Gebelik beklerken stress oluyoruz vücudumuzda sasiriyoMerhaba arkadaşlar 4 Aralık'ta iliskim oldu ve 7 Aralık'ta da normalde beklenen adet tarihim ayın 20 su iken 15 nde adet oldum ve 3. Gün bitti ben normalde en az 7 gün olurm hamile olabilir miyim?7-8.gunde göğüslerim de hafif sizi vardı ve çok hafif mide bulantm var test yapmalimiyim
Umarm vardırDengen şaşmış olabilir bn de 2 gün adet gördüğüm de oldu 9 gün gördüğüm de. Gebelik beklerken stress oluyoruz vücudumuzda sasiriyo
Ah keşkeUmarm vardır
Ah keşke
Pazartesi yapayım yasak bitsn deTest yap canm
Bn seni çok iyi anlıyorum o 2 günlük adetimden sonra hemen test yaptim. Inanmadim 1 hafta her gün yaptim. Çok üzülmüştüm. Delirmiş gibi. Inşallah canim Inşallah güzel olur herşeyAllahdan ümit kesilmez
Benimde hamilelikten önceki ayda 20 gün gecikmem oldu 1 aya yakın adet oldum sandim meğer hamileymisim. Ama kanamam kahverengiydi. Ogrenince doktor kanama alani gördü adet uzun sürmemiş bebek tutunurken olmus dedi.Pazartesi yapayım yasak bitsn de
İnşallahhhhBn seni çok iyi anlıyorum o 2 günlük adetimden sonra hemen test yaptim. Inanmadim 1 hafta her gün yaptim. Çok üzülmüştüm. Delirmiş gibi. Inşallah canim Inşallah güzel olur herşey
Allah analı babalı büyütsünBenimde hamilelikten önceki ayda 20 gün gecikmem oldu 1 aya yakın adet oldum sandim meğer hamileymisim. Ama kanamam kahverengiydi. Ogrenince doktor kanama alani gördü adet uzun sürmemiş bebek tutunurken olmus dedi.
Sokağa çıkma yasağı var ya sanmiyorm açık olduğunuInsallah hamilesinizdirbelemek cok zor sabir isi ecz acik oluyormu cmt test alsaniz? Yada acile gitsrniz kanamam var gebekik suph var derseniz test yaparlar iciniz rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?