İlk kan testi sonucu nuz kaç çıktıMerhaba herkese,
Bir sorum olacaktı. En son 21 ocakta regl oldum. Ve her ay düzenli regl olurum günüm pek şaşmaz. Bu ay fazla belirti yaşadığım için sabırsızlandımregl günümden 1 gün önce yani 20 şubatta kan testi yaptırdım negatif çıktı. Şu an da 6 gün geçti Fakat hala regl olmadım.
1 haftadır vajinal akıntı , aşırı mide bulantısı, kasık ve göğüs ağrısı yaşıyorum.
SiZce hamile olabilir miyim? Tekrar test yapmaya korkuyorum ama ne zaman test yaptırsam ?
1.20 çıktı yanında negatif yazıyorduİlk kan testi sonucu nuz kaç çıktı
Hmm kan testi yapın isterseniz1.20 çıktı yanında negatif yazıyordu
Bir kaç gün daha bekliyip mi yaptırsam. İdrar testi yapmadım hiç ama mide bulantısından duramıyorum anlamış değilimHmm kan testi yapın isterseniz
Niye regl olmadım ve belirti yaşıyorum anlamadımKanda cıkr idrarda 10 gün surer bazen sonuc için
6 gün geçti. Geç döllenmede kan testinde de hemen çıkmayabiliyormuş ama bilemedimPsikolojk olabilr cnm kac gün gecti
İnşallah öyledirSu an mide bulantisi icin cok erken. Gecikme yasadiginiz icin idrar testi yapsaniz cikar. Belki gec dollenme olmuştur ve o yuzden kan testiniz o tarihte negatif cikmistir.
Ben de pco var. Adetlerim 32-37 gun araliginda olur. 2 gebeligimde de gec dollenme oldu. Ilkini ogrendigimde 37 gun ikincisini ogrendigimde 40. Gundeydim ve hamilelik yeni başlamıştı. Ikisini de 1 hafta geriden kabul etti doktor.İnşallah öyledir
Hayır tekrar vermeıdm bir kaç gün sonra verıcemAyenn az da olsa cikar tekrar kan verdinzmi 2 günde değişir zaten
Benmde hiç gecikmezdi iyice stres oldum imşallah geç döllenmedirBen de pco var. Adetlerim 32-37 gun araliginda olur. 2 gebeligimde de gec dollenme oldu. Ilkini ogrendigimde 37 gun ikincisini ogrendigimde 40. Gundeydim ve hamilelik yeni başlamıştı. Ikisini de 1 hafta geriden kabul etti doktor.
Adet olamadik dan sonra yeni olusuyo olablr sabr edin bi ikü güne baktrrin ilk idrar yapınHayır tekrar vermeıdm bir kaç gün sonra verıcem
Tamam inşallah teşekkürlerAdet olamadik dan sonra yeni olusuyo olablr sabr edin bi ikü güne baktrrin ilk idrar yapın
TamamHaber edersnz msj da
Yani bence pazartesi yapın ama benim düşüncem büyk ihtimal yine negatif çıkarBir kaç gün daha bekliyip mi yaptırsam. İdrar testi yapmadım hiç ama mide bulantısından duramıyorum anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?