Stres sıkıntı herşey sebep olabilir doktor um bana adet beş gün gecikmiş yok beş Gun erken oldum diye şikayet etme dedi bu gayet normal birşey diye azarlamisti
Stres sıkıntı herşey sebep olabilir doktor um bana adet beş gün gecikmiş yok beş Gun erken oldum diye şikayet etme dedi bu gayet normal birşey diye azarlamisti
Merhaba herkese,
Bir sorum olacaktı. En son 21 ocakta regl oldum. Ve her ay düzenli regl olurum günüm pek şaşmaz. Bu ay fazla belirti yaşadığım için sabırsızlandım regl günümden 1 gün önce yani 20 şubatta kan testi yaptırdım negatif çıktı. Şu an da 6 gün geçti Fakat hala regl olmadım.
1 haftadır vajinal akıntı , aşırı mide bulantısı, kasık ve göğüs ağrısı yaşıyorum.
SiZce hamile olabilir miyim? Tekrar test yapmaya korkuyorum ama ne zaman test yaptırsam ?
Merhaba herkese,
Bir sorum olacaktı. En son 21 ocakta regl oldum. Ve her ay düzenli regl olurum günüm pek şaşmaz. Bu ay fazla belirti yaşadığım için sabırsızlandım regl günümden 1 gün önce yani 20 şubatta kan testi yaptırdım negatif çıktı. Şu an da 6 gün geçti Fakat hala regl olmadım.
1 haftadır vajinal akıntı , aşırı mide bulantısı, kasık ve göğüs ağrısı yaşıyorum.
SiZce hamile olabilir miyim? Tekrar test yapmaya korkuyorum ama ne zaman test yaptırsam ?
Evet hamile olabilirsiniz 1 hafta sonra regl olmazsanız tekrar kan testi yapın. Benim hep ikinci kan testim pozitif çıkıyor. İlk hamileliğimde 1.8 çıkmıştı hamile değilsin dediler, şu an 2 çıktı yine negatif dediler. Sonra tekrar kan verince 9.51 çıktı. Şu an hamileyim. En son 4 ocak adet olmuştum. Aralıklarla 5 tane idrar testi yaptım ikisi negatifti, son üçü çok silik çıkmıştı. Yani hep kandan önce idrarda belli olur bende. Hemişire dedi varsa bir gün de geçse kanda çıkar. Ama yalan ben kendim de ebeyim. Her insan her hamilelik farklıdır, tıpta her şey olabilir.
Ben de pco var. Adetlerim 32-37 gun araliginda olur. 2 gebeligimde de gec dollenme oldu. Ilkini ogrendigimde 37 gun ikincisini ogrendigimde 40. Gundeydim ve hamilelik yeni başlamıştı. Ikisini de 1 hafta geriden kabul etti doktor.