- 13 Mart 2016
- 23
- 7
- 86
- 30
- Konu Sahibi caturanga__
-
tebrikler hamilesiniz, kan testi ile kesinleştirinHanımlar ilginçtir ovulasyon testim hep tek çıkıyordu son iki gündür çift çizgi çıktı ilişki yaşandı fakat bugün gebelik testi yapayım dedim ve o da ne silik şekilde ikinci çizgi göründü adet olmam gerekiyor tüm belirtileri mevcut sorum şu adet dönemine bu kadar yakın yumurtlama olur mu ve hemen gebelik testi sonuç verir mi yorumlayabilir misiniz şimdiden teşekkürler
Kan verin benceİnanamıyorum şuan gerçekten mi şok içindeyimhemen onaylatmam gerekiyor çok teşekkür ederim cevabınız için Allah razı olsun
Bende aynen böyle öğrenmiştim. Hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alın inşallahHanımlar ilginçtir ovulasyon testim hep tek çıkıyordu son iki gündür çift çizgi çıktı ilişki yaşandı fakat bugün gebelik testi yapayım dedim ve o da ne silik şekilde ikinci çizgi göründü adet olmam gerekiyor tüm belirtileri mevcut sorum şu adet dönemine bu kadar yakın yumurtlama olur mu ve hemen gebelik testi sonuç verir mi yorumlayabilir misiniz şimdiden teşekkürler
Allah sizden de razı olsun , sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)İnanamıyorum şuan gerçekten mi şok içindeyimhemen onaylatmam gerekiyor çok teşekkür ederim cevabınız için Allah razı olsun
Verdiniz mi kanÖyle mi nedense inanamıyorum kanda görmeden de inanamayacagim sanırım çok teşekkürler Allah razı olsun
Devlete acile gidersen verebilirsin kanKan veremedim saglik ocağına gideceğim yarın sabah devlette de randevusuz bakılmıyor sanırım
Hanımlar ilginçtir ovulasyon testim hep tek çıkıyordu son iki gündür çift çizgi çıktı ilişki yaşandı fakat bugün gebelik testi yapayım dedim ve o da ne silik şekilde ikinci çizgi göründü adet olmam gerekiyor tüm belirtileri mevcut sorum şu adet dönemine bu kadar yakın yumurtlama olur mu ve hemen gebelik testi sonuç verir mi yorumlayabilir misiniz şimdiden teşekkürler
5 agustostu son adetim ben hala adet diye düşünüyorum ama beklenti oluşturmuyorum emin olana dekbu arada pcos luyum adetim cok düzensizdir
Verdiniz mi kan?Öyle mi nedense inanamıyorum kanda görmeden de inanamayacagim sanırım çok teşekkürler Allah razı olsun
Tebrikler hamilesinizHanımlar ilginçtir ovulasyon testim hep tek çıkıyordu son iki gündür çift çizgi çıktı ilişki yaşandı fakat bugün gebelik testi yapayım dedim ve o da ne silik şekilde ikinci çizgi göründü adet olmam gerekiyor tüm belirtileri mevcut sorum şu adet dönemine bu kadar yakın yumurtlama olur mu ve hemen gebelik testi sonuç verir mi yorumlayabilir misiniz şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?