C caturanga__ Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 23 Emoji Skoru 7 Puanlar 86 Yaş 31 10 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi caturanga__ #21 Çok teşekkürler ya sagolun
C Cs9434_ Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 16 Emoji Skoru 6 Puanlar 6 Yaş 32 2 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi caturanga__ #22 caturanga__ .!.: Evet verdim hcg 600 çıktı çok şükür ikna oldum kese falan yokmuş ama iki günde bir kontrole gitmeliymisim bakalım sagolun sorduğunuz için Genişletmek için tıkla... Öncelikle hayırlı olsun sizin için çok sevindim bişe sormak istedim size benimde lh testi iki gün çift çizgi oldu değerlendirdik siz bu çift çizgiden kaç gün sonra HCG testi yaptırdınız merak ettim
caturanga__ .!.: Evet verdim hcg 600 çıktı çok şükür ikna oldum kese falan yokmuş ama iki günde bir kontrole gitmeliymisim bakalım sagolun sorduğunuz için Genişletmek için tıkla... Öncelikle hayırlı olsun sizin için çok sevindim bişe sormak istedim size benimde lh testi iki gün çift çizgi oldu değerlendirdik siz bu çift çizgiden kaç gün sonra HCG testi yaptırdınız merak ettim