P purplegatsby Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 261 Emoji Skoru 122 Puanlar 23 Yaş 29 20 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi purplegatsby #21 Lamariposa .!.: 10 gün sonra kan testi yaptırdım . Onceki ay kotu bir deneyimim olmuştu kimyasal gebelik gibi o yuzzden acele etmedim. İnşallah sizinkii de pozitiftir ve bebis vardır Genişletmek için tıkla... Ay inşallah öyledir, çok teşekkürlerr. Ben de 10 gün beklemeli miyim sizce
Lamariposa .!.: 10 gün sonra kan testi yaptırdım . Onceki ay kotu bir deneyimim olmuştu kimyasal gebelik gibi o yuzzden acele etmedim. İnşallah sizinkii de pozitiftir ve bebis vardır Genişletmek için tıkla... Ay inşallah öyledir, çok teşekkürlerr. Ben de 10 gün beklemeli miyim sizce
Lamariposa Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 750 Emoji Skoru 967 Puanlar 53 20 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi purplegatsby #22 Bir hafta en azindan purplegatsby .!.: Ay inşallah öyledir, çok teşekkürlerr. Ben de 10 gün beklemeli miyim sizce Genişletmek için tıkla...
Bir hafta en azindan purplegatsby .!.: Ay inşallah öyledir, çok teşekkürlerr. Ben de 10 gün beklemeli miyim sizce Genişletmek için tıkla...
P purplegatsby Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 261 Emoji Skoru 122 Puanlar 23 Yaş 29 20 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi purplegatsby #23 Lamariposa .!.: Bir hafta en azindan Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim
A Asbarfat00 Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 196 Emoji Skoru 63 Puanlar 18 Yaş 28 22 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi purplegatsby #24 purplegatsby .!.: Ayy inşallah inşallah, çok sağolun yorumlarınız için Genişletmek için tıkla... Merhaba naptiniz sonuc verdiniz mi
purplegatsby .!.: Ayy inşallah inşallah, çok sağolun yorumlarınız için Genişletmek için tıkla... Merhaba naptiniz sonuc verdiniz mi
P purplegatsby Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 261 Emoji Skoru 122 Puanlar 23 Yaş 29 22 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi purplegatsby #25 Asbarfat00 .!.: Merhaba naptiniz sonuc verdiniz mi Genişletmek için tıkla... Hayır acele etmemek için bir hafta geçmesini bekliyorum, yarın vereceğim kan inşallah güzel sonuçlar alırım
Asbarfat00 .!.: Merhaba naptiniz sonuc verdiniz mi Genişletmek için tıkla... Hayır acele etmemek için bir hafta geçmesini bekliyorum, yarın vereceğim kan inşallah güzel sonuçlar alırım
P pba Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 82 Emoji Skoru 6 Puanlar 8 Yaş 24 23 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi purplegatsby #26 purplegatsby .!.: Hayır acele etmemek için bir hafta geçmesini bekliyorum, yarın vereceğim kan inşallah güzel sonuçlar alırım Genişletmek için tıkla... Test yaptınız mı
purplegatsby .!.: Hayır acele etmemek için bir hafta geçmesini bekliyorum, yarın vereceğim kan inşallah güzel sonuçlar alırım Genişletmek için tıkla... Test yaptınız mı
P purplegatsby Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 261 Emoji Skoru 122 Puanlar 23 Yaş 29 24 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi purplegatsby #27 pba .!.: Test yaptınız mı Genişletmek için tıkla... Sabah kan vermek için hazırlanıp çıkacakken regl oldum malesef
pba .!.: Test yaptınız mı Genişletmek için tıkla... Sabah kan vermek için hazırlanıp çıkacakken regl oldum malesef