Umarım bebişimiz vardır bekleyelimBende 5 de gördüm canım beraber bekleyelim
Uygulama da 18 gözüküyor canımUmarım bebişimiz vardır bekleyelimadet günün ne zaman canım
Benimde 19. Belirtin ne var canım şuanUygulama da 18 gözüküyor canım
Benim 19 hiç belirtim yokBenimde 19. Belirtin ne var canım şuan
Benimde 19 beklemedeyimBenimde 19. Belirtin ne var canım şuan
Bn de ilk kez bu ay test kullandım adetime 3 gün kaldı kasıklarımda karıncalanma ve ara ara batma oluyor normalde adete yakın bel kasık ağrısı göğüs hassasiyeti yaşarım bu ay hiçbiri yok ara ara baş dönmesi oluyorkızlar ben ovülasyon testi kullanarak yumurtlama günümü öğrenmek istedim.3 ve 4 mayıs çift çizgiyi gördüm. Ve şuanda 2 gündür sağ göğüs ucunda acı hissediyorum. ara ara kasık ağrısı yaşıyorum adetime 8 gün kaldı. Benim gibi olup hamile kalan arkadaşlarım var mı ? Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hiç belirtim yok canımBenimde 19. Belirtin ne var canım şuan
Ay bence var daha önceki Ovulasyon testlerinde böyle koyumuyduÜstteki dün yaptığım Ovülasyon testi alttaki de sabah yaptığım gebelik testi silik bir çizgi var gibi ama kuruma çizgisi mi yoksa bebeğim bnmle mi ikilemdeyim sizce erken olduğu için silik çıkmış olabilir mi
Evet pik gördüklerim koyuydu sonra silikleşti dün yaptım koyu olunca şüphelendim kasıklarımda hafif karıncalanma batma baş dönmem var birkaç gün önce rüyamda dondurma yiyen birini gördüm öyle canım çekerek uyandım hiç sevmem aslında ama yeşil elmaya taktım bu aralar sürekli yiyesim geliyor psikolojik mi acabaAy bence var daha önceki Ovulasyon testlerinde böyle koyumuydu
Ay bence var daha önceki Ovulasyon testlerinde böyle koyumuydu
Bunlar da dünküAy bence var daha önceki Ovulasyon testlerinde böyle koyumuydu
Var gibi görüyorum bnde gecikmen oldu mu yada adete kaç günün varBunlar da dünkü
Benimki de bu şekilde çıkıyor adete 3 günüm kaldı inşallah bebeklerimiz bizimledir sağlıkla kavuşuruzEki Görüntüle 3590055 kizlar lütfen bı bakın ikinci çizgi var mı kaç gündür böyle çıkıyor
4 günümVar gibi görüyorum bnde gecikmen oldu mu yada adete kaç günün var
Öylemi bnimde dört günüm ayyy inslah sen hangi testi yaptn yada resmi var mı belirtilerBenimki de bu şekilde çıkıyor adete 3 günüm kaldı inşallah bebeklerimiz bizimledir sağlıkla kavuşuruz
Benimki de bu şekilde çıkıyor adete 3 günüm kaldı inşallah bebeklerimiz bizimledir sağlıkla kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?