Hamile olabilir miyim?

seda1345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2025
68
6
1
kızlar ben ovülasyon testi kullanarak yumurtlama günümü öğrenmek istedim.3 ve 4 mayıs çift çizgiyi gördüm. Ve şuanda 2 gündür sağ göğüs ucunda acı hissediyorum. ara ara kasık ağrısı yaşıyorum adetime 8 gün kaldı. Benim gibi olup hamile kalan arkadaşlarım var mı ? Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

3 4 5 Mayıs yumurtlama 6 Mayıs çatlama gördüm ama regl ne zaman olurum bilmiyorum. 25 martta kürtaj olmuştım hala regl olmadım 19na kadar olmazsan doktora gideceğim ama olmamak için dua ediyorum değerlendirdim bu ayı bende akıntı görüyorum ve kaşık bacak ağrım var bakalım neler olacak

Bn de ilk kez bu ay test kullandım adetime 3 gün kaldı kasıklarımda karıncalanma ve ara ara batma oluyor normalde adete yakın bel kasık ağrısı göğüs hassasiyeti yaşarım bu ay hiçbiri yok ara ara baş dönmesi oluyor

Üstteki dün yaptığım Ovülasyon testi alttaki de sabah yaptığım gebelik testi silik bir çizgi var gibi ama kuruma çizgisi mi yoksa bebeğim bnmle mi ikilemdeyim sizce erken olduğu için silik çıkmış olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20250512_104524.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20250512_104513.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 74
Ay bence var daha önceki Ovulasyon testlerinde böyle koyumuydu

Ay bence var daha önceki Ovulasyon testlerinde böyle koyumuydu
Evet pik gördüklerim koyuydu sonra silikleşti dün yaptım koyu olunca şüphelendim kasıklarımda hafif karıncalanma batma baş dönmem var birkaç gün önce rüyamda dondurma yiyen birini gördüm öyle canım çekerek uyandım hiç sevmem aslında ama yeşil elmaya taktım bu aralar sürekli yiyesim geliyor psikolojik mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…