İnnovita yumurtlama testleriyle birlikte aldım dün tekrar koyu görünce şüphelenip yaptım normalde adet belirtilerinin başlaması gerekiyordu ama hiç biri yok sadece kasıklarımda ara ara batma karıncalanma oluyor çok hafif yine arada bel ağrısı hissediyorum baş dönmesi oluyor birde afedersin 2-3 gün su gibi akıntı geldi bildiğimiz su çamaşırım avuç içi kadar ıslanıyorduÖylemi bnimde dört günüm ayyy inslah sen hangi testi yaptn yada resmi var mı belirtiler
Bnde gördüm ikinci çizgiyi elinde erken gebelik testi fln varsa onlarda da bı dene bklmİnnovita yumurtlama testleriyle birlikte aldım dün tekrar koyu görünce şüphelenip yaptım normalde adet belirtilerinin başlaması gerekiyordu ama hiç biri yok sadece kasıklarımda ara ara batma karıncalanma oluyor çok hafif yine arada bel ağrısı hissediyorum baş dönmesi oluyor birde afedersin 2-3 gün su gibi akıntı geldi bildiğimiz su çamaşırım avuç içi kadar ıslanıyordu
Ovülasyon testi yaptım yine koyu çıktı çok heveslenip hevesimin kırılmasından korkuyorum yarın erken gebelik testi alıp yapıcam adetim gecikirse de artık gidip kan veririm senin belirtilerin var mıBnde gördüm ikinci çizgiyi elinde erken gebelik testi fln varsa onlarda da bı dene bklm
Benim baya önce 10 gün önce fln göğüslerim şişmeye başladı uçları aşırı dolgun ve damarlanmis baya acı var kasıklarımda ara ara ağrılar oluyo bas ağrısı bel ağrısı belirtilerimOvülasyon testi yaptım yine koyu çıktı çok heveslenip hevesimin kırılmasından korkuyorum yarın erken gebelik testi alıp yapıcam adetim gecikirse de artık gidip kan veririm senin belirtilerin var mı
Bnde bugün kaset test denicm bklm onda nasıl çıkıyor sende yarın yapınca kesinlikle haber vermeyi unutmaOvülasyon testi yaptım yine koyu çıktı çok heveslenip hevesimin kırılmasından korkuyorum yarın erken gebelik testi alıp yapıcam adetim gecikirse de artık gidip kan veririm senin belirtilerin var mı
Senin belirtilerin fazla bnmkilerden bakalım yarın inşallah hayırlı haberlerle gelirizBnde bugün kaset test denicm bklm onda nasıl çıkıyor sende yarın yapınca kesinlikle haber vermeyi unutma
İnşallah bugün yapacağım testi paylaşırımSenin belirtilerin fazla bnmkilerden bakalım yarın inşallah hayırlı haberlerle geliriz
Benim baya önce 10 gün önce fln göğüslerim şişmeye başladı uçları aşırı dolgun ve damarlanmis baya acı var kasıklarımda ara ara ağrılar oluyo bas ağrısı bel ağrısı belirtilerim
Softec erken gebelik testi yaptım onda da hafif çizgi belirdiOvülasyon testi yaptım yine koyu çıktı çok heveslenip hevesimin kırılmasından korkuyorum yarın erken gebelik testi alıp yapıcam adetim gecikirse de artık gidip kan veririm senin belirtilerin var mı
Hayırlı haberlerle gel bnde yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum inşallah bebeklerimiz bizimledirİnşallah bugün yapacağım testi paylaşırım
Erken olduğu için olabilir canım bir kaç gün daha bekleyip öyle denemelisin benceÜstteki dün yaptığım Ovülasyon testi alttaki de sabah yaptığım gebelik testi silik bir çizgi var gibi ama kuruma çizgisi mi yoksa bebeğim bnmle mi ikilemdeyim sizce erken olduğu için silik çıkmış olabilir mi
Canım bendede adete 12 gün kala göğüs hassasiyeti ve hafif kasık krampları başladı. Şuan adetime 7 gün kaldı göğüs hassasiyetim hala devam ediyor. Seninde dedigin gibi kasıgımdada gıdıklanma gibi bişeyler oluyor sürekli olmuyor.Bat'ı 19 Mayıs olan çok fazla kişi varız ve ayrı ayrı bir sürü başlık var keşke 1 tanesinde hepimiz toplanip belirtilerimizi vs yazıp gozlemleyebilsek. Benim de 19 mayis ve reglime 12 gun kala tum belirtileri gostermeye basladim. Normalde 5 gun kala sadece gogus hassasiyetim ve hafif kasik agrim olur. 12 gun kaladan beri kasik agrim var. 2 gundur de gogus hassaaiyeti eklendi ama sadece uclari ve adetimdeki kadar hassaa degil. Bugun de kasiklarimda gidiklanma gibi bir agri var. Kasik agrim da regldeki gibi degil cok daha hafif ama surekli orada asla kendini unutturmuyor ama rahatsiz da etmiyor. Sizlerde ne belirtiler var.
Teşekkür ederim yarın erken gebelik testi deneyeceğim inşallah adet gecikirse de kan veririmErken olduğu için olabilir canım bir kaç gün daha bekleyip öyle denemelisin bence
Merhaba ovulasyon günümüz aynı :) bnm ovulasyondan 2-3 gün sonra6 mayısta göğüs ağrılarım tek taraflı sol kasık ağrılarım başladı bugunde devam ediyor bugün 9. Günüm erken test yaptım negatif çıktı umudumu kestim regl bekliyorum umarım sizin bebişiniz vardırkızlar ben ovülasyon testi kullanarak yumurtlama günümü öğrenmek istedim.3 ve 4 mayıs çift çizgiyi gördüm. Ve şuanda 2 gündür sağ göğüs ucunda acı hissediyorum. ara ara kasık ağrısı yaşıyorum adetime 8 gün kaldı. Benim gibi olup hamile kalan arkadaşlarım var mı ? Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah güzel haberini bekliyor olucmHayırlı haberlerle gel bnde yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum inşallah bebeklerimiz bizimledir
Hayırlı haberlerle gel bnde yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum inşallah bebeklerimiz bizimledir
Test için çok erken canım umudunu kaybetme bence şuan için çok erkenMerhaba ovulasyon günümüz aynı :) bnm ovulasyondan 2-3 gün sonra6 mayısta göğüs ağrılarım tek taraflı sol kasık ağrılarım başladı bugunde devam ediyor bugün 9. Günüm erken test yaptım negatif çıktı umudumu kestim regl bekliyorum umarım sizin bebişiniz vardır
Çok silik ve olsa belli kan testi yaptır hem garantiye al hemde bak bakalım ne kadarlıkmış miniğin
Insallah yerlesme kanamasidir bebis haberini aliriz umarimKızlar günlük pedim de 3 tane nokta kadar kırmızı kan gördüm bata 6 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?