Hamile olabilir miyim?

Bende hiç belirti yok benimde çoktan beş kaşık göğüs ağrısı olurdu ama hiç yok beklşyorum

Bende yarın 6 gün kalıyor erken gebelik yapcam sırf meraktan hamile olduğumu hiç düşünmedim ama bugün benimde umutlandırdınız
Bnde korkuyorum testin yanlış sonuç vermiş olmasından yada kuruma çizgisi olmasından çünkü adet öncesinde bile göğüslerim çok hasaslaşırken şuan hiçbirşey yok ama bir umut işte . Yapınca mutlaka bizimle de paylaş inşallah ummadığın yerden çiçeklenirsin

her ay negatif gördüğüm için birde prediktör early ile yaptım dönmez diye düşünüyorum 4-5 gün kaldı

her ay negatif gördüğüm için birde prediktör early ile yaptım dönmez diye düşünüyorum 4-5 gün kaldı
Canım ovülasyon testiyle denemişmiydin? Ben araştırdıgımda programdaki yumurtlama dönemleri birbirine uymuyor. Bu ay ilk kez ovülasyon testi denedim programdakiyle hiç uyuşmadı bile

Canım ovülasyon testiyle denemişmiydin? Ben araştırdıgımda programdaki yumurtlama dönemleri birbirine uymuyor. Bu ay ilk kez ovülasyon testi denedim programdakiyle hiç uyuşmadı bile
Evet ovu testi ile benim düzenli bir kaç aydır uyuşuyor programla önceden bnm de uymuyordu

Kızlar 2 nisanda en son adet olmuştum bu ay ayın 3 ünde oldum ama 2 gün sürdü kaşık ağrım sızı gibi devam ediyor erken gebelık testi negatif ama 3 normal farklı kaset test yaptım pozitif sizce var mı bide ayda 10 kez ılıskı olmuş 3 tanesı yumurtlama dönemime gelmiş ama ay sonu olduğu ıcın nısan sonu geç döllenme olabılır yorumlarınıza ihtiyaçm var

Eklentiler

• IMG_8259.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_8250.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_8249.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_8248.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_8247.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…