- 26 Haziran 2024
- 247
- 141
- 18
İnşallah canım bu ay hepimiz hamile kalırızInsallah yerlesme kanamasidir bebis haberini aliriz umarim
Yerleşme olabilir regline kaç gün kaldı yarın sabah bı test yapabilirsin. İnşallah hepimiz hamileyizdirKızlar günlük pedim de 3 tane nokta kadar kırmızı kan gördüm bata 6 gün var
Bende hiç belirti yok benimde çoktan beş kaşık göğüs ağrısı olurdu ama hiç yok beklşyorumBat'ı 19 Mayıs olan çok fazla kişi varız ve ayrı ayrı bir sürü başlık var keşke 1 tanesinde hepimiz toplanip belirtilerimizi vs yazıp gozlemleyebilsek. Benim de 19 mayis ve reglime 12 gun kala tum belirtileri gostermeye basladim. Normalde 5 gun kala sadece gogus hassasiyetim ve hafif kasik agrim olur. 12 gun kaladan beri kasik agrim var. 2 gundur de gogus hassaaiyeti eklendi ama sadece uclari ve adetimdeki kadar hassaa degil. Bugun de kasiklarimda gidiklanma gibi bir agri var. Kasik agrim da regldeki gibi degil cok daha hafif ama surekli orada asla kendini unutturmuyor ama rahatsiz da etmiyor. Sizlerde ne belirtiler var.
Bende yarın 6 gün kalıyor erken gebelik yapcam sırf meraktan hamile olduğumu hiç düşünmedim ama bugün benimde umutlandırdınızTeşekkür ederim yarın erken gebelik testi deneyeceğim inşallah adet gecikirse de kan veririm
En zoru beklemekBende hiç belirti yok benimde çoktan beş kaşık göğüs ağrısı olurdu ama hiç yok beklşyorum
Bnde korkuyorum testin yanlış sonuç vermiş olmasından yada kuruma çizgisi olmasından çünkü adet öncesinde bile göğüslerim çok hasaslaşırken şuan hiçbirşey yok ama bir umut işte . Yapınca mutlaka bizimle de paylaş inşallah ummadığın yerden çiçeklenirsinBende yarın 6 gün kalıyor erken gebelik yapcam sırf meraktan hamile olduğumu hiç düşünmedim ama bugün benimde umutlandırdınız
Canım 6 gün varYerleşme olabilir regline kaç gün kaldı yarın sabah bı test yapabilirsin. İnşallah hepimiz hamileyizdir
Kanama devam etmiyorsa büyük ihtimal yerleşme bence bı kaç gün dikkat edip bekleyin sonrada test yaparsınızCanım 6 gün var
Tamam canımKanama devam etmiyorsa büyük ihtimal yerleşme bence bı kaç gün dikkat edip bekleyin sonrada test yaparsınız
Test için çok erken canım umudunu kaybetme bence şuan için çok erken
Canım ovülasyon testiyle denemişmiydin? Ben araştırdıgımda programdaki yumurtlama dönemleri birbirine uymuyor. Bu ay ilk kez ovülasyon testi denedim programdakiyle hiç uyuşmadı bileher ay negatif gördüğüm için birde prediktör early ile yaptım dönmez diye düşünüyorum 4-5 gün kaldı
Evet ovu testi ile benim düzenli bir kaç aydır uyuşuyor programla önceden bnm de uymuyorduCanım ovülasyon testiyle denemişmiydin? Ben araştırdıgımda programdaki yumurtlama dönemleri birbirine uymuyor. Bu ay ilk kez ovülasyon testi denedim programdakiyle hiç uyuşmadı bile
Bakalım olacak mı bu ay görücez nasipseEvet ovu testi ile benim düzenli bir kaç aydır uyuşuyor programla önceden bnm de uymuyordu
Günaydın güzelim test yaptın miÇok silik ve olsa belli kan testi yaptır hem garantiye al hemde bak bakalım ne kadarlıkmış miniğindarısı başıma inşallah yarın bnde hayırlı haberle gelirim
Yaptım kuzum çıkmadı maalesefGunyq
Günaydın güzelim test yaptın mi
Hayırlısı olsun güzelim üzülme inslah nasip olur sanaYaptım kuzum çıkmadı maalesef
Hangi testi yaptınYaptım kuzum çıkmadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?