- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi dimple7890
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nimo marka o yüzden tereddütte kaldım. Yeni bir test alamadımmerhabalar testiniz pozitif :) markası neydi acaba bazı markalar yalancı pozitif çıkarıyor :)
Bence direkt kan verin :) hayırlı olsunnNimo marka o yüzden tereddütte kaldım. Yeni bir test alamadım
Nimo marka kullandım. Eczaneye sordum doğruluk oranı yüksek diyor ama burada sıkıntılı yazmışlar hepmerhabalar testiniz pozitif :) markası neydi acaba bazı markalar yalancı pozitif çıkarıyor :)
sahte pozitif çıkarabılıyor çoğu zaman kan verseniz dogru sonuca ulaşırsınız aslındaNimo marka kullandım. Eczaneye sordum doğruluk oranı yüksek diyor ama burada sıkıntılı yazmışlar hep
Şimdi bu markayı yaptım sanırım varNimo marka kullandım. Eczaneye sordum doğruluk oranı yüksek diyor ama burada sıkıntılı yazmışlar hep
Adetime 6 gün var aşırı mide yanması sırt ağrısı yaşıyorum normalde adetime yakınken bunları yaşamazdım eğilince sanki kusasım geliyorSelam herkese. Regl olmama 2 gün var dün test yaptım 15 20 dakika sonra bu şekilde 2. Çizgi çıktı. Daha önceki günlerde yaptığım testlerde hiç bir şekilde ikinci çizgi çıkmıyordu. Hamile olabilir miyim?
Selamlar bu profilinizin altına nasıl yazdınız acaba 7 haftalık hamileyim vs ben göremedim profilde beceremedimEvde test varsa ilk idrarla bir kez daha deneyin bence![]()