• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

dimple7890

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Selam herkese. Regl olmama 2 gün var dün test yaptım 15 20 dakika sonra bu şekilde 2. Çizgi çıktı. Daha önceki günlerde yaptığım testlerde hiç bir şekilde ikinci çizgi çıkmıyordu. Hamile olabilir miyim?

Eklentiler

• IMG_5776.webp
    IMG_5776.webp
    30 KB · Görüntüleme: 102
merhabalar testiniz pozitif :) markası neydi acaba bazı markalar yalancı pozitif çıkarıyor :)

Evde test varsa ilk idrarla bir kez daha deneyin bence😊

Kızlar adetimin 23.günü daha ama test yaptım midem bulanıyor kasıklarım ağrıyor çok halsizim ,test yapayım dedim sanki silik çizgi var gibi çok fazla belirgin değil fakat daha daha adet günüme var diye mi o şekilde bilemedim kan testi versem çıkar mı sizce

Eklentiler

• IMG_0563.webp
    IMG_0563.webp
    11 KB · Görüntüleme: 36
Selam herkese. Regl olmama 2 gün var dün test yaptım 15 20 dakika sonra bu şekilde 2. Çizgi çıktı. Daha önceki günlerde yaptığım testlerde hiç bir şekilde ikinci çizgi çıkmıyordu. Hamile olabilir miyim?
Adetime 6 gün var aşırı mide yanması sırt ağrısı yaşıyorum normalde adetime yakınken bunları yaşamazdım eğilince sanki kusasım geliyor

Back
X