Bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.
30 nisanda 23+6 da maalesef ağır preeklampsi nedeniyle oğlumu kaybettim.
Bugün kadın doğuma kontrole gittim. Kan tahlilinde doktor beta hcg de istemiş ve sonuç 5.12 çıkmış. Prezervatifle korunuyoruz ve hep dikkatli davrandım ama böyle bir sonuç görünce de heveslendim işte, adetime 6 gün var, iltihabım olduğu için üroloji doktoru antibiyotik yazmıştı bugün, ona da başlayamadım korkumdan. Yarın sağlık ocağına yeniden test yaptırcam ama size de danışmak istedim. Acaba hamile miyim??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün kadın doğuma kontrole gittim. Kan tahlilinde doktor beta hcg de istemiş ve sonuç 5.12 çıkmış. Prezervatifle korunuyoruz ve hep dikkatli davrandım ama böyle bir sonuç görünce de heveslendim işte, adetime 6 gün var, iltihabım olduğu için üroloji doktoru antibiyotik yazmıştı bugün, ona da başlayamadım korkumdan. Yarın sağlık ocağına yeniden test yaptırcam ama size de danışmak istedim. Acaba hamile miyim??
canım bildiğim kadarıyla 10'a kadar olabiliyor. 10'un üzerindeyse gebelik olur. inşallah istediğin zamanda hamile kalırsın.
bende 5in üstü pozıtıf dıye bılıyorum cnm hayırlısı olsun
Ben de 5in üstü pozitif diye biliyorum ama ne bileyim işte bir umut bu mutsuz zamanımda öyle heveslendim ki. Allah herkesin gönlüne göre versin
ben de öyle biliyordum. ama gebe olmayan insanlarda 10'a kadar çıkabiliyormuş bu değer. o yüzden ümitlendirmek istemedim canım. ama inşallah öylesindir
Mrb cnm sen ole yazinca yazmak istedm bnde gebelikte tansiyonum vardi surekli tansipndan kaynaklanan kusma bulanti bilinc kaybi elde yuzde sisme ayaktada aynen senn durumunda zor gebe olabilirsin bnde kazayla kalan cok arkadasm var insallah varsa saglikli dogumlar olsun saga saglim kucqgina al hayirlisi olsun allah istedikten sonraolur
Cnm hc uzulme hersey gonlunce olsunSana da çok geçmiş olsun canım.
Filmlerden filan hamileliği ne güzel birşey sanırdım. Meğer ne zormuş. Böyle kazalara filan inanmazdım ama inşallah başıma gelmiştir diyorum şimdi.
Allah razı olsun
Canım inşallah hamilesindir ama antibiyotiğini ihmal etmemeni öneririm gecen ay doktora hamilelik şüphem olduğunda bana agumentin yazdı 1000 mg lık , gebelikte kullanılabiliyormuş .Danışıp tedavine başlamanı öneririm.