- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
Dogru diyon napsinlar kizim okusun diye canini disine takip calisan yoklukla okutan cok aile var uzuluyorumhani bir laf var ya Canım sen yorgana nevresim geçirebiliyor musun diye .... dünkü bebelere bak yahu... kim hatalı acaba anaları mı sahip çıkmıyor bunlara... tabi insancıklar çalışıyordur muhtemelen ne bilsinler...
Genellikle kızlar tarafından öpülmekten hoşlanmam aslında öpülmekten hoşlanmamhay "agzinini operbilirmiyim? adfsda hehehehe
yanaktan opucem ayol:)Genellikle kızlar tarafından öpülmekten hoşlanmam aslında öpülmekten hoşlanmam
Bu arada dandini kek markasıydı arkadaşlar, hemen fesatlığa bağlamayın olayı
Öpmekten kastım geneldi zaten, ağızdan sıvı değişimi dedin mi Sheldon Cooper tepkileri verebilirimyanaktan opucem ayol:)
arkadaşlar şu an çok utanıyorum ama birilerine anlatmam, fikir almam lazım. dün sevgilimle ilişkiye girdik ama tam değil zar bozulmadı yani çok az girdi ama o anda sevgilimden sıvı gelmeye başladı boşalmamış zevk suyuymuş ama dünden beri benim içim içimi yiyo bişey olur mu? bügün sabah hemen ella içtim aradan 20 saat falan geçtikten sonra heralde ama internette okuduğum zaman böyle bir sürü hamile kalan varmış hatta zar da doğumda yırtılıyomuş bilen kişiler yazsın sadece lütfen çok korkuyorum
ay ben temizim benim salyalarimda temiz vallahi bakÖpmekten kastım geneldi zaten, ağızdan sıvı değişimi dedin mi Sheldon Cooper tepkileri verebilirim
:))ayneeennBurdaki konuları görünce ne kadar pısırığım ben arkadaş diyorum evli olduğum halde hamile kalmayayım diye korunuyorum yetmiyor arada gidip kontrolde oluyorum doktora ne cesaretli kızlarımız varmış şu hayatta be güzel kardeşim madem hayatını etkileyecek bir yola giriyorsun neden önlemini almıyorsun bide ne gerek var bu işlere şu gençecik hayatınızda ders okul kariyer olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?