- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Umutlanmamak elde değil ki yarın hastanrye gitcektim randevum var zaten bi umut yaptım ikinci çizgiyi görünce deli oldum sonra çizgiler silikleşince aklım karıştıSilikse hamile olabilirsin ama emin olmak için kan tahlili yap kendini fazla kaptirma canm önce kan tahlili yap
Eşimden daha pahalı ve hassas dedikleri erken gebelik testi istedim onu getircek yapıp yapmamakta tereddütlüyüm ama yarına kadar da beklemek zor olcak yapıp tekrar görmek istiyorum vede silik çıktı dediniz siz hamilemisinizilk yarım saat sonra şekil değiştiren çizgilere itibar etmeyin. benim sikikti ikinci çizgim inşallah yarın güzel haberi alırsın
Canm catlatma ignesinden dolayi vucutta hormon salgilaniyor ve erken yapilan testler seni yaniltabiliyor 14 gunden once test yapmayn diyorlar yanilmis olablrsn cok umutlanma snra uzucu oluyorBen kasımın otuzunda çatlatma iğnesi vuruldum Normalde Yarın Test için tekrar çağırdı doktor ama ben dayanamayıp Bugün bir test yaptım ikinci çizgi silik çıktı Sonra bir arkadaşıma gittim oturmaya eve geldiğimde yaklaşık 2 saat geçmişti Beste tekrar baktığımda ikinci çizgiyi iyice belli belirsiz olmuş silikleşmişti ki testin kendi çizgisi bile silikleşmiş çok kafam karıştı hamileyim diye çok sevinip ağlamıştım Şimdi ise çok kafam karıştı acaba hamilemiyim Yoksa test beni yanılttı mı
Dikkate alıcam teşekkür ederimCanm catlatma ignesinden dolayi vucutta hormon salgilaniyor ve erken yapilan testler seni yaniltabiliyor 14 gunden once test yapmayn diyorlar yanilmis olablrsn cok umutlanma snra uzucu oluyor
30 kasimda oldu igne ve bugun 8.gun demi erken yapmissin canm testi ignenin etkisinden dolayi pozitf cikiyordr buyuk ihtimal uzmek istemem ama cok umutlanma insan dha cok uzuluyo snraAz önce ikinci testimi yaptım ve yine iki çizgi çıktı yine biri silikti çok mutluyum ama korkuyorum yanılıyosam diye
Evrt 9. günüm bugün, Aslında biraz da internetteki lere bakarak umutlandım yani hamile kalıp da �ğneden 10 gün sonra test yapıp negatif çıkanlar var Öyleyse onların ki de pozitif çıkar da o zaman diye düşündüm Eğer hamile değilsem Benimki de negatif çıkardı diye düşündüm bir an Allah'ım inşallah umutlarımı yüreğimde koymaz inşallah hamileyimdir Çok istiyorum gerçekten30 kasimda oldu igne ve bugun 8.gun demi erken yapmissin canm testi ignenin etkisinden dolayi pozitf cikiyordr buyuk ihtimal uzmek istemem ama cok umutlanma insan dha cok uzuluyo snra
Ins oyledr canim tabiki ama herkesin bir degildr onda negatf cikar vucut atmistr belki sende devam eder etki bilemeyz 14.gun tekrarla testi bnce insallah guzel haberler alrzEvrt 9. günüm bugün, Aslında biraz da internetteki lere bakarak umutlandım yani hamile kalıp da �ğneden 10 gün sonra test yapıp negatif çıkanlar var Öyleyse onların ki de pozitif çıkar da o zaman diye düşündüm Eğer hamile değilsem Benimki de negatif çıkardı diye düşündüm bir an Allah'ım inşallah umutlarımı yüreğimde koymaz inşallah hamileyimdir Çok istiyorum gerçekten
İnşallah bide doktorum beni Yarın çağırdı Kan testi için oda erken olur mu o zaman onuncu gün oluyor yarınIns oyledr canim tabiki ama herkesin bir degildr onda negatf cikar vucut atmistr belki sende devam eder etki bilemeyz 14.gun tekrarla testi bnce insallah guzel haberler alrz
Cagirdysa vardir bir bildigi canm bekle bakalim ins guzel haberlerle gelrsnİnşallah bide doktorum beni Yarın çağırdı Kan testi için oda erken olur mu o zaman onuncu gün oluyor yarın
Belki progestana baslatr tam bilemyrm canmİnşallah bide doktorum beni Yarın çağırdı Kan testi için oda erken olur mu o zaman onuncu gün oluyor yarın
İnşallah teşekkür ederim cevaplarınız için yarın sonucu sizede söylerimCagirdysa vardir bir bildigi canm bekle bakalim ins guzel haberlerle gelrsn
Progestan ne için??B
Belki progestana baslatr tam bilemyrm canm
Düsük onleyici canm bebegin tutunmasi icin veriyorlar eger kan degernde artis degisme varsa gebelik olusma durumuna karsi vereblr bazi doktrlar igneden snra veriyor. Benm dr vermedi ama niye blmyrm kontrole de cgrmadi. Oncekinde kullanmstm ilaci. Ins guzel haberlerle gelrsn :)Progestan ne için??
Çok teşekkür ederim hastanedeyim sıra bekliyorum heycanlanmamaya çalışıyorummmDüsük onleyici canm bebegin tutunmasi icin veriyorlar eger kan degernde artis degisme varsa gebelik olusma durumuna karsi vereblr bazi doktrlar igneden snra veriyor. Benm dr vermedi ama niye blmyrm kontrole de cgrmadi. Oncekinde kullanmstm ilaci. Ins guzel haberlerle gelrsn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?