Hamile olabilir miyim

CilekRecelim

Kuş koysunlar yoluna
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
2.457
1.629
83
28
Ben kasımın otuzunda çatlatma iğnesi vuruldum Normalde Yarın Test için tekrar çağırdı doktor ama ben dayanamayıp Bugün bir test yaptım ikinci çizgi silik çıktı Sonra bir arkadaşıma gittim oturmaya eve geldiğimde yaklaşık 2 saat geçmişti Beste tekrar baktığımda ikinci çizgiyi iyice belli belirsiz olmuş silikleşmişti ki testin kendi çizgisi bile silikleşmiş çok kafam karıştı hamileyim diye çok sevinip ağlamıştım Şimdi ise çok kafam karıştı acaba hamilemiyim Yoksa test beni yanılttı mı

Silikse hamile olabilirsin ama emin olmak için kan tahlili yap kendini fazla kaptirma canm önce kan tahlili yap
Umutlanmamak elde değil ki yarın hastanrye gitcektim randevum var zaten bi umut yaptım ikinci çizgiyi görünce deli oldum sonra çizgiler silikleşince aklım karıştı

İnsanların birbirinin ardından yaptığı içten dualar kabul olurmuş duanızı bekliyorum 20 yaşındayım ama çom iatiyorum bebek sahibi olmayı

ilk yarım saat sonra şekil değiştiren çizgilere itibar etmeyin. benim sikikti ikinci çizgim inşallah yarın güzel haberi alırsın

ilk yarım saat sonra şekil değiştiren çizgilere itibar etmeyin. benim sikikti ikinci çizgim inşallah yarın güzel haberi alırsın
Eşimden daha pahalı ve hassas dedikleri erken gebelik testi istedim onu getircek yapıp yapmamakta tereddütlüyüm ama yarına kadar da beklemek zor olcak yapıp tekrar görmek istiyorum vede silik çıktı dediniz siz hamilemisiniz

Az önce ikinci testimi yaptım ve yine iki çizgi çıktı yine biri silikti çok mutluyum ama korkuyorum yanılıyosam diye

Canm catlatma ignesinden dolayi vucutta hormon salgilaniyor ve erken yapilan testler seni yaniltabiliyor 14 gunden once test yapmayn diyorlar yanilmis olablrsn cok umutlanma snra uzucu oluyor

Az önce ikinci testimi yaptım ve yine iki çizgi çıktı yine biri silikti çok mutluyum ama korkuyorum yanılıyosam diye
30 kasimda oldu igne ve bugun 8.gun demi erken yapmissin canm testi ignenin etkisinden dolayi pozitf cikiyordr buyuk ihtimal uzmek istemem ama cok umutlanma insan dha cok uzuluyo snra

30 kasimda oldu igne ve bugun 8.gun demi erken yapmissin canm testi ignenin etkisinden dolayi pozitf cikiyordr buyuk ihtimal uzmek istemem ama cok umutlanma insan dha cok uzuluyo snra
Evrt 9. günüm bugün, Aslında biraz da internetteki lere bakarak umutlandım yani hamile kalıp da �ğneden 10 gün sonra test yapıp negatif çıkanlar var Öyleyse onların ki de pozitif çıkar da o zaman diye düşündüm Eğer hamile değilsem Benimki de negatif çıkardı diye düşündüm bir an Allah'ım inşallah umutlarımı yüreğimde koymaz inşallah hamileyimdir Çok istiyorum gerçekten

Ins oyledr canim tabiki ama herkesin bir degildr onda negatf cikar vucut atmistr belki sende devam eder etki bilemeyz 14.gun tekrarla testi bnce insallah guzel haberler alrz

Ins oyledr canim tabiki ama herkesin bir degildr onda negatf cikar vucut atmistr belki sende devam eder etki bilemeyz 14.gun tekrarla testi bnce insallah guzel haberler alrz
İnşallah bide doktorum beni Yarın çağırdı Kan testi için oda erken olur mu o zaman onuncu gün oluyor yarın

Çok teşekkür ederim hastanedeyim sıra bekliyorum heycanlanmamaya çalışıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…