Hamişesin cnm erken hamilelik testi öi bu
Yaptim hemen cikti 2 cizgi belli canm dosya yuklerken sorun oluyor yanimma yoktur dimi adetme 5 gun var ama inanlmz agrim ve ayakta yanmam varHamişesin cnm erken hamilelik testi öi bu
saolun inşallahhayırlı olsun bebeğiniz
ikinci çizgi hemen çıkmış . hamilesin o zaman . tebrik ederim . hayırlı olsun inşallahYaptim hemen cikti 2 cizgi belli canm dosya yuklerken sorun oluyor yanimma yoktur dimi adetme 5 gun var ama inanlmz agrim ve ayakta yanmam var
Dosya yuklerken sorun oldu evet solda yaptim hemen çıktı ayaklarımda yanma ve kasik agrilarim oluyo yuz üstü yatamadim bide 2 gündür belli 2 cizgide canmikinci çizgi sol tarafta var demi. yanlış görmüyorum herhale. yakından at resim
Saol inşallah canimmikinci çizgi hemen çıkmış . hamilesin o zaman . tebrik ederim . hayırlı olsun inşallah
İstiyorduk bu ay yapmaya karar almıştık inşallah test yaniltmaZhamılelık sürpriz mi oldu , planlı mıydı?
inşallah.İstiyorduk bu ay yapmaya karar almıştık inşallah test yaniltmaZ
Birde yaptım hemen çıktı zaten 2 gündür ağrım var bide ayaklarmda yanma yatamiorum denemek istedim insTeste göre pozitif. İnşallah cnm benim. 5 gün sonra tekrar yap derim ya da git kan ver hemen.
Kan testi yaptir bence hayirli olsun.
Cok saolun inşallah dogrudur yaptircamKan testi yaptir bence hayirli olsun.
Ayyy inşallah kan testi yapicam soncu yazarimHamilesin bnce
Hadi hayırlı haberlerle gelAyyy inşallah kan testi yapicam soncu yazarim
Yaptim ya once kirmizi sonra o hemen cikti 5 dk bile olmadanİkinci çizgi kaç dakika sonra çıktı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?