Ayyy ağzın bal yesin inşallahTebriklerr hamilesinnn
W
Cok agrim vardi kasik ve yanma hemen cikti yaptim erkn gebelk testi
Hadi ya olemiymiss. Tecrübeli olanlar icin sordum heyecanımi hayatında heyacnini yitirmiss. Herlade üzüldümgidip kan tahlili yaptırsana burası hamileler jinekoloji muayanesi değil
İnşallah canim gidiyorum yaptirmaya cok saolCanım ben kızımda yaptığım testte bundan çok daha silikti hatta oh be hamile değilmişim diye kenara attıydım(plansızdı) ama sonra bir baktım çok aşırı silik çizgi varmış kan testi yaptırdım pozitifti ama değer düşüktü geç döllenme olmuştu sanırım
bencede hamilesin hemen kan testi yaptır
Benimde öyle olmuştu ve 5 haftalık fln hamile olduğumu öğrendim. Can'ım inş hamilesindirYaptim ya once kirmizi sonra o hemen cikti 5 dk bile olmadan
burası sizin hamilelik topiğiniz değil hanımefendi. günde 10 tane hamile miyim diye açılan konular içinde biz jinekolog değilizHadi ya olemiymiss. Tecrübeli olanlar icin sordum heyecanımi hayatında heyacnini yitirmiss. Herlade üzüldüm
Ayy cok güzel inşallah canmmBenimde öyle olmuştu ve 5 haftalık fln hamile olduğumu öğrendim. Can'ım inş hamilesindirve bence kesin hamilesin
Bende ılk bebegımı 3 gun varken gebelık testıyle ogrenmıstım. Regl gunun gecınce testı tekrarla canım hayırlı olsunW
Cok agrim vardi kasik ve yanma hemen cikti yaptim erkn gebelk testi
aynı belirtiler bendede var , ama test yapmadım yapsam mıki ?Adetime 5 gün var ama karin agrisi ve ayaklarimda yanmadan yatamiyorm test yaptim certain markayla bu cikti sizce hamielmiyim resm atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?