Hamile Olabilir miyim?

W

Cok agrim vardi kasik ve yanma hemen cikti yaptim erkn gebelk testi

Canım ben kızımda yaptığım testte bundan çok daha silikti hatta oh be hamile değilmişim diye kenara attıydım(plansızdı) ama sonra bir baktım çok aşırı silik çizgi varmış kan testi yaptırdım pozitifti ama değer düşüktü geç döllenme olmuştu sanırım
bencede hamilesin hemen kan testi yaptır

Reactions: tse
İnşallah canim gidiyorum yaptirmaya cok saol

Kandada buyuk ihtmal 24 falan cıkar:) kesn gebesin bence

Yaptim ya once kirmizi sonra o hemen cikti 5 dk bile olmadan
Benimde öyle olmuştu ve 5 haftalık fln hamile olduğumu öğrendim. Can'ım inş hamilesindir ve bence kesin hamilesin

Hadi ya olemiymiss. Tecrübeli olanlar icin sordum heyecanımi hayatında heyacnini yitirmiss. Herlade üzüldüm
burası sizin hamilelik topiğiniz değil hanımefendi. günde 10 tane hamile miyim diye açılan konular içinde biz jinekolog değiliz

Mune abla bakar mısın buraya

Bence hamilesiniz bende suan hamileyim ilk cocugumdada yapmistim adetime 1 hafta kala test bu cizgi cikti guvenemedim dr gittim hamileydim. suan 2. Bebegim hamileyim yine bu testi yaptim 2. Cizgi silikti ama yine hamileyim:)şimdiden tebrikler :))bence

Reactions: tse
canım hamilesindir inşallah. benimde adetime 3 gün kaldı bende de bugun çok fena ateş basması oluyo acabami diyorum ama test yapmaya cesaret edemiyorum.

Kan testi yaptır yaz sonucunu merak ettim ama olabilirsiniz çünkü benim ararkadaşıminda boyle çıkmıştı hamileymis ama dustu bebek simdionun rahatsızlığı vardı ondan

Bu teste göre hamilesin canım:) ama istersen kan testi de yaptır,onda daha kesin olur

Hamilesin benimde 2. çocuğumda aynen bu belirtiler vardı.hasta olmadan 1 hafta önce bu belirtiler vardı ve 2.çizgi silik gibiydi...
Hayırlı olsun inşallah çok umutlandırmak doğru olurmu bilmiyorum ama bende aynı belirtiler vardı...

W

Cok agrim vardi kasik ve yanma hemen cikti yaptim erkn gebelk testi
Bende ılk bebegımı 3 gun varken gebelık testıyle ogrenmıstım. Regl gunun gecınce testı tekrarla canım hayırlı olsun

Adetime 5 gün var ama karin agrisi ve ayaklarimda yanmadan yatamiyorm test yaptim certain markayla bu cikti sizce hamielmiyim resm atıyorum
aynı belirtiler bendede var , ama test yapmadım yapsam mıki ?
bence siz hamilesiniz

Teste göre hamilesjniz ama kan tahlili vermek daha iyi hayirlsii olsn

Masalalh hayırlısiyla hamilesiniz gozunuz aydin benim adetimden iki gun sonraki teste ikinci cizgi boyleydi sizin daha adet gununuz gelmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…