- 7 Ağustos 2023
- 41
- 4
- 6
- 28
- Konu Sahibi papatya120523
-
Merhaba, yerleşme kanaması olabilir, adet başlangıcı da olabilir, emin olmak için gebelik testi yapabilirsinizAdetimden bir gun once kahverengi bir kan geldi bir gun surdu cok da degildi az birsey geldi hamile olabilir miyim yerlesme kanamasi olabilir mi
Hiçbir şekilde kesin belirti diyemeyiz. Tek yolu test yapmak.Adetimden bir gun once kahverengi bir kan geldi bir gun surdu cok da degildi az birsey geldi hamile olabilir miyim yerlesme kanamasi olabilir mi
Birkaç gün bekleyin adetiniz gelmezse idrar testi yaparsınız zaten gebelik varsa da idrarda hemen çıkmaz , idrarda pozitifi görürseniz kan verirsinizAdetimden bir gun once kahverengi bir kan geldi bir gun surdu cok da degildi az birsey geldi hamile olabilir miyim yerlesme kanamasi olabilir mi
Ama eğer hamile değilseniz ve bu kanama adetse üzülmeyin büyük ihtimalle bir sonraki ay hamile kalacağınızın habercisidirAdetimden bir gun once kahverengi bir kan geldi bir gun surdu cok da degildi az birsey geldi hamile olabilir miyim yerlesme kanamasi olabilir mi
Habercisi derken yani nasil anlamadimAma eğer hamile değilseniz ve bu kanama adetse üzülmeyin büyük ihtimalle bir sonraki ay hamile kalacağınızın habercisidir
Evet çıkar4 gun gecti uatunden hala kanamam yok idrar testinde cikar mi
O kanamadan sonra kanama devam ettimiHabercisi derken yani nasil anlamadim
Denemeye korktum su anEvet çıkar
Korkma canım belirtin var mıydıDenemeye korktum su an
Hayir etmedi cumartesi az az geldi kesildi pazar bir kac damla geldi kesildi diyebilirizO kanamadan sonra kanama devam ettimi
Hayir etmedi cumartesi az az geldi kesildi pazar bir kac damla geldi kesildi diyebiliriz
Bence bir test yapın, kanamanın devamı gelmediyse yerleşme kanaması olabilir, dene bence, belki de hayırlı haberi duyuracaksın buradanDenemeye korktum su an
Korkma canım belirtin var mıy
Gun icinde midem bulaniyo sadece bide mide yanmam var kahvalti yapincaKorkma canım belirtin var mıydı
AmiiiiinnnBence bir test yapın, kanamanın devamı gelmediyse yerleşme kanaması olabilir, dene bence, belki de hayırlı haberi duyuracaksın buradan
Test yap için rahatlasin benimde regl geçen ay 10 temmuzda geldi genelde 28 günde falan gelir şuan 3 günü geçti gecikeli sana diyorum ama ben kendim test edemiyorum korkudan belirtide yok gibi sadece kasik ağrısıGun icinde midem bulaniyo sadece bide mide yanmam var kahvalti yapinca
Mutlaaka haber ver merak ettimAmiiiiinnnEsimle cok istiyoruz insallah idrarda cikar varsa hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?