- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
- 38
- Konu Sahibi papatya120523
-
Benimde böyle işte canım seninki gibi sanırım dimi amq bu regldan iki gün önce falan şuan üç gün geçtiBenim böyle çıktıktan sonra aynı testin hamilelik olanında baya silik çizgi çıkmıştı sonrasında test verdim hamileyim
Hadi bakalım, heyecanla bekliyoruzEsim gelince aldiricam su an evde testim yok aksam yaparim heralde
Benziyor ben regle 3 gün kala yapmıştım akşamına da erken gebelik testi aldım comfort marka hafif silik olsada gösterdiBenimde böyle işte canım seninki gibi sanırım dimi amq bu regldan iki gün önce falan şuan üç gün geçti
Hangi konuda canımBana da yardımcı olurmusunuz
Ya ilişkinin üstünden 3 hafta 4 gün geçti 31 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama 6 gün gecikti 5 Ağustosta regl oldum dün bitti reglim test yaptım dün negatif çıktı ama midem bulanıyor halsizim sizce nedenHangi konuda canım
Normal regl gibi olduysanız sorun yoktur ama regl az lekenme şeklindeyse o zaman ihtimal varYa ilişkinin üstünden 3 hafta 4 gün geçti 31 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama 6 gün gecikti 5 Ağustosta regl oldum dün bitti reglim test yaptım dün negatif çıktı ama midem bulanıyor halsizim sizce neden
5 gün sürdü regl gosgulserim ağrıyo çok korkuyorum kafam çok karışti lütfen bana yardım edinNormal regl gibi olduysanız sorun yoktur ama regl az lekenme şeklindeyse o zaman ihtimal var
Yani bahsettiğin şekilde olan adetlerin ardından genelde hamilelik geliyor, rahim bebek arıyor derler ya o durum sizinkiHabercisi derken yani nasil anlamadim
Canım ilişkinin üstünden neredeyse 1 ay geçmiş, hamilelik olsa belli olurdu, sen kendine stres yapmışsın, o yüzden böyle vücut tepki veriyor olabilirYa ilişkinin üstünden 3 hafta 4 gün geçti 31 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama 6 gün gecikti 5 Ağustosta regl oldum dün bitti reglim test yaptım dün negatif çıktı ama midem bulanıyor halsizim sizce neden
Teşekkür ederim canım benimCanım ilişkinin üstünden neredeyse 1 ay geçmiş, hamilelik olsa belli olurdu, sen kendine stres yapmışsın, o yüzden böyle vücut tepki veriyor olabilir
Saglikla kucagina al insallahBenim böyle çıktıktan sonra aynı testin hamilelik olanında baya silik çizgi çıkmıştı sonrasında test verdim hamileyim
Sonuc negatif malesefHayırlısı olsun canım benim, haberlerini bekliyoruz
Hadi insallah cok istiyoruz esimleYani bahsettiğin şekilde olan adetlerin ardından genelde hamilelik geliyor, rahim bebek arıyor derler ya o durum sizinki
bazen adetler parçalı veya kesik kesik olabiliyor bu da sizin anlattığınız gibi kısa süren kanama, uzun süren kahverengi lekelenmeye sebep oluyor. mesela benim reglim çok düzenlidir ama rahim yapım polikistik olmaya yatkın olduğu için benim bütün reglilerim sizin tarif ettiğiniz şekilde gerçekleşiyor. sizinki de böyle bir dönem diye düşünüyorum gebelik olma ihtimali pek mümkün değildir o kadar uzun süren adetten sonra. tabii her şeyin doğrusunu Allah bilir ben bildiğimi söylüyorum sadece :) sevgiler..Benimde bir sorum var 14 ağustosta regl oldum normalde reglm 5 gün sürer ama bu seferki 8 gün sürdü ama ilk 4 gün her zamankinden az geldi kanamam sonraki 4 günde kahverengi akıntım geldi.Regl olmadan 2 gün önce test yapmıştım ama negatif çıkmıştı.Akıntım durdu ama alt karnım şiş, arada da bel ağrım oluyor göğüslerimin uçlarında da beyaz noktalar var hamile olma ihtimalim nedir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?