Hamile olabilir miyimmm?

Test yap için rahatlasin benimde regl geçen ay 10 temmuzda geldi genelde 28 günde falan gelir şuan 3 günü geçti gecikeli sana diyorum ama ben kendim test edemiyorum korkudan belirtide yok gibi sadece kasik ağrısı
Benim de ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu, ben adetim gelecek diye bekliyordum, meğer hamileymişim

Benim de ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu, ben adetim gelecek diye bekliyordum, meğer hamileymişim
Ya canım ben bir buçuk senedir istiyorum o yüzden bana biraz hayal gibi geliyor inanmam yani iki ay önce ameliyat oldum doktor altı ay içinde olur diye düşünüyorum dedi ama ben inanmıyorum bide iki aydır hep 26 günde falan geldi regl şuan 31 gün oldu hayırlısı neyse o olsun ama benim sadece kasigim ve oran ağrıyor sanki gelecek gibi gelmiyor anlamdım ya

Hiç belli olmaz, belirti vermeyebilir, zaten çoğu kadın hamilelik belirtisini adete benzetiyor, bir de doktor demiş zaten sana, neden olmasın?

Bence test yapmalisin

Valla umut vermek gibi olmasın da bunlar hamilelik belirtisi
Ya adetten iki gün önce evde iki ovulasyon testi kalmıştı bende denemiştim hani derler ya hamillerde koyu olur diye benim çok koyu değildi ozaman

Eklentiler

• 1000006454.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 55
Ya adetten iki gün önce evde iki ovulasyon testi kalmıştı bende denemiştim hani derler ya hamillerde koyu olur diye benim çok koyu değildi ozaman
Evet koyu çıkar diyorlar ama yeri geliyor gebelik testine bile güvenmiyoruz, ovulasyonla hamilelik pek kesin sonuç değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…