- 7 Ağustos 2023
- 41
- 4
- 6
- 28
- Konu Sahibi papatya120523
-
Hayirli haberi veririm insallahMutlaaka haber ver merak ettim
Hayırlısı olsun canım benim, haberlerini bekliyoruzAmiiiiinnnEsimle cok istiyoruz insallah idrarda cikar varsa hayirlisiyla
Benim de ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu, ben adetim gelecek diye bekliyordum, meğer hamileymişimTest yap için rahatlasin benimde regl geçen ay 10 temmuzda geldi genelde 28 günde falan gelir şuan 3 günü geçti gecikeli sana diyorum ama ben kendim test edemiyorum korkudan belirtide yok gibi sadece kasik ağrısı
Sabah yapmanıza bile gerek yok artık. İdrarı biraz tutup yapsanız çıkar bence.4 gun gecti uatunden hala kanamam yok idrar testinde cikar mi
Ya canım ben bir buçuk senedir istiyorum o yüzden bana biraz hayal gibi geliyor inanmam yani iki ay önce ameliyat oldum doktor altı ay içinde olur diye düşünüyorum dedi ama ben inanmıyorum bide iki aydır hep 26 günde falan geldi regl şuan 31 gün oldu hayırlısı neyse o olsun ama benim sadece kasigim ve oran ağrıyor sanki gelecek gibi gelmiyor anlamdım yaBenim de ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu, ben adetim gelecek diye bekliyordum, meğer hamileymişim
Hiç belli olmaz, belirti vermeyebilir, zaten çoğu kadın hamilelik belirtisini adete benzetiyor, bir de doktor demiş zaten sana, neden olmasın?Ya canım ben bir buçuk senedir istiyorum o yüzden bana biraz hayal gibi geliyor inanmam yani iki ay önce ameliyat oldum doktor altı ay içinde olur diye düşünüyorum dedi ama ben inanmıyorum bide iki aydır hep 26 günde falan geldi regl şuan 31 gün oldu hayırlısı neyse o olsun ama benim sadece kasigim ve oran ağrıyor sanki gelecek gibi gelmiyor anlamdım ya
Yaaa benimde iste sabah kahvalti yapinca midem bulaniyo bi ara midem yaniyo oyle unutuyorum bide cok unutkanlik var baska bi sey yok eger belirti sayiliyosa bunlar varBenim de ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu, ben adetim gelecek diye bekliyordum, meğer hamileymişim
Valla umut vermek gibi olmasın da bunlar hamilelik belirtisiYaaa benimde iste sabah kahvalti yapinca midem bulaniyo bi ara midem yaniyo oyle unutuyorum bide cok unutkanlik var baska bi sey yok eger belirti sayiliyosa bunlar var
Bence test yapmalisinYa canım ben bir buçuk senedir istiyorum o yüzden bana biraz hayal gibi geliyor inanmam yani iki ay önce ameliyat oldum doktor altı ay içinde olur diye düşünüyorum dedi ama ben inanmıyorum bide iki aydır hep 26 günde falan geldi regl şuan 31 gün oldu hayırlısı neyse o olsun ama benim sadece kasigim ve oran ağrıyor sanki gelecek gibi gelmiyor anlamdım ya
Ay agzindan bal damliyo hadi insallahValla umut vermek gibi olmasın da bunlar hamilelik belirtisi
İnşallah canım yapmaya calisicam korkuyorum yüzleşmeye adetten iki gün önce ovulasyon yaptım hamilelerde çok koyu cikarmks bende olmadı ama gecelide 6 gün oluyor ovulasyon üstünden belki koyulasmistirBence test yapmalisin
En zor kisim yuzlesmek zatenİnşallah canım yapmaya calisicam korkuyorum yüzleşmeye adetten iki gün önce ovulasyon yaptım hamilelerde çok koyu cikarmks bende olmadı ama gecelide 6 gün oluyor ovulasyon üstünden belki koyulasmistir
Ya adetten iki gün önce evde iki ovulasyon testi kalmıştı bende denemiştim hani derler ya hamillerde koyu olur diye benim çok koyu değildi ozamanValla umut vermek gibi olmasın da bunlar hamilelik belirtisi
Evet koyu çıkar diyorlar ama yeri geliyor gebelik testine bile güvenmiyoruz, ovulasyonla hamilelik pek kesin sonuç değil benceYa adetten iki gün önce evde iki ovulasyon testi kalmıştı bende denemiştim hani derler ya hamillerde koyu olur diye benim çok koyu değildi ozaman
Esim gelince aldiricam su an evde testim yok aksam yaparim heraldeTest ne zaman yapicaksin
Benim böyle çıktıktan sonra aynı testin hamilelik olanında baya silik çizgi çıkmıştı sonrasında test verdim hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?