yargılamayından başka sözcük bilmez misiniz?yargılanacak bir şey yaptığını düşünmüyorsan ne diye yargılamayın diyorsun,yargılayanları iplemezsin olur biter..yargılanmaktan korkuyorsan zaten yargılanacak bir şeyler yapmışsın demektir..Mrb bu problmimi yazarken belki bir cogunuz beni yargiliyck ama once sunu belirtmk istiyorum.Ben basit biri degilim..
Asla bir iliski gibi bir durum falan yasamadim.Onunla cinsel hic bi yakinlik yasamadim.Sadece cinsel organina dokunmam nedeniyle elime birz sperm bulasti elimi islak mendille sildim.Aradan 40-45 dk gecti eve geldim unutup elimi vajinama surdum istem disi kasidim.Sonra ya dedim elimi iyice silemedysem stres yaptim.Bu olaydan sonra 2 kere regl oldum.Sonra icimin rahatlamasi icin olaydan 50 gun sonra ve 62 gun sonra karindan ultrasona girdim doktora gebelik varmi diyemedm kist yada bi sorun varmi dedim yumurtaliklr temz bi sorun yok dedi.Dun 3.reglimi olmam gerekiyodu olm regl belirtileri var ama kanama yok.Psikolojm bozuk zaten iliskmi bitirdm.Yani sizce hamilelik mumkunmu lutfen yargilamayin ben bu tarz biri degilim.Sadece su an psikolojk olarak tukendm aklimdan bi an cikmiyo.
Mrb bu problmimi yazarken belki bir cogunuz beni yargiliyck ama once sunu belirtmk istiyorum.Ben basit biri degilim..
Asla bir iliski gibi bir durum falan yasamadim.Onunla cinsel hic bi yakinlik yasamadim.Sadece cinsel organina dokunmam nedeniyle elime birz sperm bulasti elimi islak mendille sildim.Aradan 40-45 dk gecti eve geldim unutup elimi vajinama surdum istem disi kasidim.Sonra ya dedim elimi iyice silemedysem stres yaptim.Bu olaydan sonra 2 kere regl oldum.Sonra icimin rahatlamasi icin olaydan 50 gun sonra ve 62 gun sonra karindan ultrasona girdim doktora gebelik varmi diyemedm kist yada bi sorun varmi dedim yumurtaliklr temz bi sorun yok dedi.Dun 3.reglimi olmam gerekiyodu olm regl belirtileri var ama kanama yok.Psikolojm bozuk zaten iliskmi bitirdm.Yani sizce hamilelik mumkunmu lutfen yargilamayin ben bu tarz biri degilim.Sadece su an psikolojk olarak tukendm aklimdan bi an cikmiyo.
Kasindiktan sonra ellerini yikadinmi
Umarim yemek yapmamissindir
Hiç böyle şeyden hamile kalinirmi
O spermatozoidler havayla temasta zaten öldüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?