Hamile olabilirmiyim.Cok yalniz cok kotu hisler icindeyim

mavi89

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
41
2
13
İstanbul
Mrb bu problmimi yazarken belki bir cogunuz beni yargiliyck ama once sunu belirtmk istiyorum.Ben basit biri degilim..
Asla bir iliski gibi bir durum falan yasamadim.Onunla cinsel hic bi yakinlik yasamadim.Sadece cinsel organina dokunmam nedeniyle elime birz sperm bulasti elimi islak mendille sildim.Aradan 40-45 dk gecti eve geldim unutup elimi vajinama surdum istem disi kasidim.Sonra ya dedim elimi iyice silemedysem stres yaptim.Bu olaydan sonra 2 kere regl oldum.Sonra icimin rahatlamasi icin olaydan 50 gun sonra ve 62 gun sonra karindan ultrasona girdim doktora gebelik varmi diyemedm kist yada bi sorun varmi dedim yumurtaliklr temz bi sorun yok dedi.Dun 3.reglimi olmam gerekiyodu olm regl belirtileri var ama kanama yok.Psikolojm bozuk zaten iliskmi bitirdm.Yani sizce hamilelik mumkunmu lutfen yargilamayin ben bu tarz biri degilim.Sadece su an psikolojk olarak tukendm aklimdan bi an cikmiyo.

yargılamayından başka sözcük bilmez misiniz?yargılanacak bir şey yaptığını düşünmüyorsan ne diye yargılamayın diyorsun,yargılayanları iplemezsin olur biter..yargılanmaktan korkuyorsan zaten yargılanacak bir şeyler yapmışsın demektir..

Ne alakası var ya? İnsanlar aylarca ilişkiye girip hamile kalmaya çalışıyor, bi elini vajinana sürdün diye mi hamile kalacaksın?

Hamilelik hiçbir şekilde mümkün değil de..
İlişki yaşamanız ve yaşamamanız arasında fark yok..
Zaten oraya kadar getirmişsiniz..
Bu da bir cinsel yakınlaşmadır..

ha bir de gebe kalmak keşke bu kadar basit olsada biz de kalsak bazen alay ettiğinizi düşünüyorum..

Nerde yasiyorsun cok merak ettim?
Bukadarda.cahilik olmaz ya , kendinize gelin sperme elledim hamilemiyim , cinsel organ gordum hamilemiyim..
Bu spermler oyle havadan ucmuyor, bide bunu kafaya takiyosunuz arabesk takiliyorsunuz..
Konuya baslamadan once yadirgamayin diyorsunuz kendinizde aslinda yadirganacak birsey yaptiginizin farkindasiniz neyse bu zaten beni ilgilendirmez.

Sonuc : Hamile degilsin.

imkansız gebe olman imkansız...

Surekli oyle basit biri degilim yazmissin.adam soyunuk degilse eline nasil bulasti.sem salak mi saniyorsun insanlari yada fake misin nesin.yatsan bize ne ayrica.

Komedisin gerçekten..

Ben cok yadirgadim, yargiladim sizi. Bu devirde, bu imkanlarda bu nasil cehalet?
Foruma uye olmayi, konu acmayi, sevgilinize handjob yapmayi biliyorsunuz, insan nasil urer bunu bilmiyorsunuz?
Eger su eski "hamama erkek gununden sonra gittim, tasa oturdum hamile kaldim." muhabbetlerine falan inaniyorsaniz, onlar gayrimesru cocuklari aciklamak icin uydurulmus kiliftir. Cinsel birlesme olmadan yani penis vaginaya girmeden hamile kalamazsiniz.

Kasindiktan sonra ellerini yikadinmi
Umarim yemek yapmamissindir

Hiç böyle şeyden hamile kalinirmi
O spermatozoidler havayla temasta zaten öldüler

evet yemek yapmış olman vajinanı kaşımış olmadan daha büyük tehlike

keşke iki defa jinekologa gideceğine bi defa psikologa gitseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…