Hamile olabilirmiyim.Cok yalniz cok kotu hisler icindeyim

Bir de farklı versiyonu var konuları arasında. Saçına sperm bulaşmış, sonra bunu eliyle silmiş falan filan.

Arkadaşım eğer orada eğleniyorsan, bu hastalılı bir eğlence anlayışı.

Yok bu konuların gerçekse, sürekli elinde saçında sperm olayları falan, kendinle ilgili bir rahatsızlık hissetmen normal.

Bir psikoloğa görün. Kadın doğumluk bir durum yok .

hadi herşeyi geçtim, nasıl bir kaşıma bu? orayı niye çıplak elle kaşıdın? içeriyi kaşıyacak halin yok herhalde değil mi? bebiş nereden oluyor biliyor musun?

Allah'ım sana geliyorum...

evet yemek yapmış olman vajinanı kaşımış olmadan daha büyük tehlike

keşke iki defa jinekologa gideceğine bi defa psikologa gitseydin
Spermli ve pipisini kasidiktan sonra Ellerini yıkamadan yemek yapmissa büyük sikinti

kk da sıkça açılıyor böyle konular.
sevgilisiyle korka korka yakınlık veya ilişki yaşayanlar sonra da hamilemiyim diye kıvrım kıvrım kıvranıyor.
sen de onlardan birisin.
sonuçta internete ulaşabiliyorsun az çok neyin nasıl gelişeceğini bilmesen de öğrenmişsindir.
adet üstüne adet olmuşssun.
ayrıca o spermler dış ortamda o kadar süre canlı kalamazlar.
az araştırsan bunları da görürdün.
daha vahimi ultrasona girmişsin.
hala şüphe içindeysen biz ne diyebiliriz ki sana.
ultrason sonuçlarına da mı güvenemedin merak ettim.

bence eczaneden 5 liralık gebelik testleri var, onlardan yap, idrarla yapılıyo test, talimatları iyi oku
ama erkekler gebe çıkabiliyo mu bilmiyorum

cinsellik bu kadar düzeysiz olmamalı

kafandaki sorulara gebe kalmışsın... kafan şişmiş ama gerçekten hamile olunca göbek şişer
atladığın bazı mevzular yoksa yani gerçekten anlattığın gibiyse...hamile olman mümkün değil...
ana okulundaki yeğenim öpüşünce hamile kalınacağını sanıyor..okuma yazma öğrendiğine göre ilk okuldasın sanırım... bu küçük yaşta elini sperme bulaştırırsan...kafanada böyle sorular bulaşır...

senmi cahilsin bizimi cahil yerine koyuyosun anlamadımki , her gün hamilemiyim diye açılan konular dahada saçmalaşıyo
ilişkiye girmediysen adamın organında elinin ne işi var
dikkat et parmağından hamile kaldığın için doktor kontrolünde görünmemiş olabilir

yemeği yiyenler de hamile kalır zaar...

Ayrıca şakayı bir yana bırakarak cevap vermem gerekirse bir kadını sevgilisiyle sevişti diye yargılamam. Ama bedenini tanımıyor, tedbirsiz davranıyor diye kızarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…