Nasil hararetli sevisiyorlarsa spermler havalarda ucusuyorKonu sahibi diger konusunda spermin sacina bulastigini soyluyor
ne spermmiş, maşallah yaKonu sahibi diger konusunda spermin sacina bulastigini soyluyor
Sen cok yasa, kahkaham taaaaa obur mahalleye duyulmusturNasil hararetli sevisiyorlarsa spermler havalarda ucusuyor
Mrb bu problmimi yazarken belki bir cogunuz beni yargiliyck ama once sunu belirtmk istiyorum.Ben basit biri degilim..
Asla bir iliski gibi bir durum falan yasamadim.Onunla cinsel hic bi yakinlik yasamadim.Sadece cinsel organina dokunmam nedeniyle elime birz sperm bulasti elimi islak mendille sildim.Aradan 40-45 dk gecti eve geldim unutup elimi vajinama surdum istem disi kasidim.Sonra ya dedim elimi iyice silemedysem stres yaptim.Bu olaydan sonra 2 kere regl oldum.Sonra icimin rahatlamasi icin olaydan 50 gun sonra ve 62 gun sonra karindan ultrasona girdim doktora gebelik varmi diyemedm kist yada bi sorun varmi dedim yumurtaliklr temz bi sorun yok dedi.Dun 3.reglimi olmam gerekiyodu olm regl belirtileri var ama kanama yok.Psikolojm bozuk zaten iliskmi bitirdm.Yani sizce hamilelik mumkunmu lutfen yargilamayin ben bu tarz biri degilim.Sadece su an psikolojk olarak tukendm aklimdan bi an cikmiyo.
24 yasinda bir kadin nasil hamile kalinacaginiz bilmezmi bariz fake konukimin ne yaşadığı hiç birinizi ilgilendirmez hanımlar.kız bir soru sormuş yorum yapacağınıza yok o cansel yaklaşma yok oraya kadar gelmişsen.hey allahım ya.
canım benim hamile değilsin iki kez regl olmuşsun.ama kafana ço takılıyorsa eczaneden bir test al 5 lira için rahat etsin.
Neden iki konu acip konuyu farkli sekilde anlatiyorsun?Ne kadar kotu kalpli insanlarsiniz siz beni tanimiyosnz ben gidippte bi iliski yasamadimki bi anlik bi hata yaptim ve vicdanen bu hale geldim.Hicmi dusunmuyosnz acaba benmde kardesm ki bi anlik hata yaparsa diye.Size soz yok yinede saolun Allah kalbimi biliyo
24 yasindasin yeme bizi insanlarin vakitlerini caliyorsun birde Allah biliyor kinadigini yasamadan olmezsin annen bacin yokmu sacmaliyorsun git baska eglence bul kendineNe kadar kotu kalpli insanlarsiniz siz beni tanimiyosnz ben gidippte bi iliski yasamadimki bi anlik bi hata yaptim ve vicdanen bu hale geldim.Hicmi dusunmuyosnz acaba benmde kardesm ki bi anlik hata yaparsa diye.Size soz yok yinede saolun Allah kalbimi biliyo
Konu sahibi diger konusunda spermin sacina bulastigini soyluyor
Konu sahibi diger konusunda spermin sacina bulastigini soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?