Hamile olabilirmiyim.Cok yalniz cok kotu hisler icindeyim

Uzaydami yasiyorsunuz? Kacinci yüzyildayiz hala bukadar cahil insanmi var yaaaa? Büyük ihtimal dalga geciyorsunuz, ki insallah öyledir...

kimin ne yaşadığı hiç birinizi ilgilendirmez hanımlar.kız bir soru sormuş yorum yapacağınıza yok o cansel yaklaşma yok oraya kadar gelmişsen.hey allahım ya.

canım benim hamile değilsin iki kez regl olmuşsun.ama kafana ço takılıyorsa eczaneden bir test al 5 lira için rahat etsin.

Ne kadar kotu kalpli insanlarsiniz siz beni tanimiyosnz ben gidippte bi iliski yasamadimki bi anlik bi hata yaptim ve vicdanen bu hale geldim.Hicmi dusunmuyosnz acaba benmde kardesm ki bi anlik hata yaparsa diye.Size soz yok yinede saolun Allah kalbimi biliyo

ne tarz biri değilsin ???????????????????????

bak güzelim bu devirde bu cahillik pek normal değil

ya aşırı hüsnü kuruntulu birisin
yada körcahilsin

her ikisi de katlanılabilir belki ama

o tarz biri ifadesi çok ama çok rahatsız edici

heee bu arada korkma hamile değilsin

sipermler elinden vajinana bulaşıp burdan da yumurtalarını dölleyemez

hele hele bu işi aradan 3 ay geçtikten sonra
aaaa aklıma yeni geldi dur bir bakıyım burda döllenecek yumurta varmı diye yapamaz

TARZINI MERAK ETTİM
:)

24 yasinda bir kadin nasil hamile kalinacaginiz bilmezmi bariz fake konu

Neden iki konu acip konuyu farkli sekilde anlatiyorsun?

24 yasindasin yeme bizi insanlarin vakitlerini caliyorsun birde Allah biliyor kinadigini yasamadan olmezsin annen bacin yokmu sacmaliyorsun git baska eglence bul kendine

daha kaç ultrason kaç regl lazım bu durumu unutman için ???

test yapsan da teste inanmayacaksın zaten.. eee o zaman.. hep hamilesin..

kendine bu eziyeti yaptıktan sonra daha iyi düşün sevgilinle yakınlaşırken.. yazık..

Ben bu sorunun ciddi olduğunu düşünmüyorum.. şaka herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…