Hamile olabilirmiyim lütfen bi bakin

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Kizlar mrb 2 yillik evliyim esimle düzenli bi cinsel hayatimiz var, fakat daha cocuk düsünmüyorum.

Ama söyle birsey var 1-2 haftadir gögüslerim tas gibi ve kocaman oldular. Adet olmadan öncede agirirlar ama bu derece hic agrimadi gögüslerimin üstünde yatamiyorum suan o derece.
Ayrica bugün göbek deligimin altinda asagiya dogru inen koyu bir cizgi fark ettim internette okudum bu cizgi hamilelikte cikabiliyormus.

Adet olma konusuna gelince benim adetim hicbir zaman düzenli olmadi zaten ondan onun üzerinden birsey tahmin edemicem.

Yarin bir test yapmayi düsünüyorum ama cok huzursuzum suan. Buraya yazmak istedim bu göbekteki cizginin baska sebebi yokmu heryerde hamileliklr baglantili oldugunu okuyorum

Bende öyle bir belirti yok.
Test yapın. Keşke düzensiz de olsa bi regl takip uygulaması indirseniz telefonunuza boylelikle acabaa mevzularina fazla takilmazsiniz:)

Canim 5.ayima gircem bende hala yok o cizgi yani her hamilede olcak diye bisi yok. İstiyorsan umarim hamilesindir. Test yaparak en dogru sonuca ulasabilirsin

Bende öyle bir belirti yok.
Test yapın. Keşke düzensiz de olsa bi regl takip uygulaması indirseniz telefonunuza boylelikle acabaa mevzularina fazla takilmazsiniz:)

Sagol canim yarin yapacam testi bakalim. Ya cok endiseliyim. Normalde bu ayin 11 indeolmam gerekiyordu ama gecikmesi yeni birsey degil yani

Canim 5.ayima gircem bende hala yok o cizgi yani her hamilede olcak diye bisi yok. İstiyorsan umarim hamilesindir. Test yaparak en dogru sonuca ulasabilirsin

Valla canim daha istemiyorum ya. Evde bir cocuga yerimiz bile yok tasinmamiz gerekir bunlara hazir degilim daha. O cizgi her hamilelikte olmuyormus ama oluyosada hamile mi oluyoruz ya(((

Valla canim daha istemiyorum ya. Evde bir cocuga yerimiz bile yok tasinmamiz gerekir bunlara hazir degilim daha. O cizgi her hamilelikte olmuyormus ama oluyosada hamile mi oluyoruz ya(((
Cogu hamilede 3. Ayindan sonra cikarmis o cizgi demisdi doktorum ama her olan hamilemi onu bilmiyorum canim

Hamile olma ihtimaliniz yüksek ama hamile olmayanlarda da o cizgi çıkabiliyor

Tesekkürler Peki diger sebepleri ne olabiliyor bi bilginiz varmi

Açıkçası sebebini bilmiyorum ama burada biri konu acmisti o kahverengi cizgi onda da olmus ben kesin hamilesin demistim test yaptı negatif çıktı

O göbek çizgisi 3 yasındaki kız cocugunda bile gördüm ben. Bende de var. Bence test yapınn belirtilere takılmayın

Benim hamileliğimde de o çizgi oluşmuştu,bir de göğüs ucu halkaları koyulaşıyor,o da varsa hiç kaçışın yok

çocukta mi gördün? ayy ben o çizgiyi hamileliğin bayaaileri safhalarında saniyorum. Bende de oluşmuştu.
Evet cnm. Hıdırelleze gitmişti orda küçük roman kızları göbekleri acık seyler giymişlerdi göbeklerini attırıyorlardı :) cızgıyı o zaman gördüm hemde benımkisinden daha koyu :)

Evet cnm. Hıdırelleze gitmişti orda küçük roman kızları göbekleri acık seyler giymişlerdi göbeklerini attırıyorlardı :) cızgıyı o zaman gördüm hemde benımkisinden daha koyu :)
kendi çizmiş olmasin. .. hormonlardan kaynaklı olması lazım. Ufacık kızda nasıl olur

kendi çizmiş olmasin. .. hormonlardan kaynaklı olması lazım. Ufacık kızda nasıl olur
Yok kendi cizmiş olsa anlarım :). Gormonlardan kaynaklıdır bencede. Benımde belli mesela ama hamile degilim bende

O cizgi bende hep vardi hala var gebelikle ilgisi yok bence. Boydan boya cizgi olsa gebeliktendir dicem ama... o da ileri zamanda oluyomus

O çizgi hemen çıkmıyo canım ilk aylardan sonra beliriyo bilgin olsun

Yok kendi cizmiş olsa anlarım :). Gormonlardan kaynaklıdır bencede. Benımde belli mesela ama hamile degilim bende
Kizlar o cizgi ben kendimi bildim bileli var ama hic hamile kalamadim daha:) bizim oralarda o cizgisi dogustan olanlar icin ilk cocugu erkek olcak derler ve ablamda vardi ilk cocugu erkek oldu :)

Kizlar o cizgi ben kendimi bildim bileli var ama hic hamile kalamadim daha:) bizim oralarda o cizgisi dogustan olanlar icin ilk cocugu erkek olcak derler ve ablamda vardi ilk cocugu erkek oldu :)
Bendede var erkek kız hiç farketmez saglıklı olsun inşAllahh o bana yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…