hamile olabilirmiyim yardım edin kızlar

incitanesi91

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
72
13
34
Sorunumu şöyle anlatayımben aralıkta düşük yaptım 3 haftalıktı kendiliğinden düştü kürtaj olmadım ve 2 ay korunduk adetlerimde çok düzenliydi 31 aralık ve 26 ocak adet günlerimdi.

13 şubatta peçeteye bir iki damla pembe leke ve kahverengi akıntı geldi ki hiç böyle bişey olmazdı bende..sonra 3-4 gunde bitti.o gun bugündür hala adetimi olmadım tam 2 hafta oldu.pazartesi kan verdm sonuç negatif ama gögüslerim acıyor karnımda ara ara batmalar oluyor ve çok çabuk acıkıyorum..canım çok sıkkın ben stresli oldugum zaman adetim daha erken olur bu hep böyle olmuştur..bu ay başıma böyle şaşırtıcı bir durum geldi.ayrıca herşeyim temiz daha yeni muayene oldum doktorum da yumurtalıklarımın tertemiz oldugunu söyledi,süt hormonumdada sorun yok...ben anlamadım neden böyle oluyor? birde son muayenemde doktor yumurta çatlaması demişti o lekelenmeme ama kaç hafta oldu. lütfen yardımcı olunn :KK43::110:

sevgili incitanesi , benimkide hemen hemen seninkiyle ayni oldu canim inan.2 ay once resmen aserdim, kasik agrisi batmalar mide bulantisi ama bi gittim negatif..!! sonraki ay 1 gun adet oldum resmen kahverengi gibi geldi dayanamadim trst yaptim hamile ciktim.2.cizgi coook silikti.bence vucudun hazirlaniyor olabilir.sakin kafana takma olurmu umudunuda kaybetme guzel haberlerin gelecek insallah.

sevgili incitanesi , benimkide hemen hemen seninkiyle ayni oldu canim inan.2 ay once resmen aserdim, kasik agrisi batmalar mide bulantisi ama bi gittim negatif..!! sonraki ay 1 gun adet oldum resmen kahverengi gibi geldi dayanamadim trst yaptim hamile ciktim.2.cizgi coook silikti.bence vucudun hazirlaniyor olabilir.sakin kafana takma olurmu umudunuda kaybetme guzel haberlerin gelecek insallah.
gerçekten içime su serptin canım ya okadar moralim bozulduki buraya yazdım yani..keşke dediğin gibi olsa midem pek bulanmıyor ama bazı sabahlar tuhaf oluyor,geçen hafta bir gün bulanır gibi oldu öğürtü geldi sadece..neler oluyor bilemiyorum bi daha test yapmakta istemiyorum neyapacağımı şaşırmış durumdayım..sadece akıntı geliyor..geçmi yumurtladım desem şubatın ilk haftası hissettim ben yumurtladığımı..hemde şeffaf akıntı geldi çok..ne bileyim inşallah hamileymdir değilsede adet olayım bıktım beklemekten =(

inan taaaki gecen hafta ogrenene kadar aynisini yasadim inan bana.akinti bide gogusler patlicakmia gibi oluyodu.bence guzel haberlerin gelicek canim yeterki rahat ol ve mutlu ol canimbenim.azcik daha sabret minik mepeginin haberleri tez hayirlisiyla rabbim versin insallahh

benim bide subat 3 adet oldum olmadim bile 4unde bitti. subat 20 gibi sancilar huysuzluklar neler neler:) pskolojim.bozuldu inan.bide merak edip test yapinca negagif cikiyo insan cok uzuluyo iyi bbilirim

inan taaaki gecen hafta ogrenene kadar aynisini yasadim inan bana.akinti bide gogusler patlicakmia gibi oluyodu.bence guzel haberlerin gelicek canim yeterki rahat ol ve mutlu ol canimbenim.azcik daha sabret minik mepeginin haberleri tez hayirlisiyla rabbim versin insallahh
inşallahh canım desteğin için çok sağol gerçekten..benimde göğüslerimin uçları acıyor bazen karınclanıyor ..karnımdada şişlik hissediyorum bakalım ne olacak .. bundan önceki hamileliğimdede böyle belirtiler yaşadım çünkü.hayırlısı artık :)

benim bide subat 3 adet oldum olmadim bile 4unde bitti. subat 20 gibi sancilar huysuzluklar neler neler:) pskolojim.bozuldu inan.bide merak edip test yapinca negagif cikiyo insan cok uzuluyo iyi bbilirim
yani sadece kahverengi mi geldi? insan delircek gibi oluyor böle olunca işte..seni çok iyi anlıyorum

kanmi kahcerengimi inan cozemedim ama kahverengi diycem cunku o pedlerden 1 gun kullandim dusun bide, nasil anlatiyim ki bak sey gibiydi hani minik pet siselerin kapagi kadar geldi.azcik biseydi

kanmi kahcerengimi inan cozemedim ama kahverengi diycem cunku o pedlerden 1 gun kullandim dusun bide, nasil anlatiyim ki bak sey gibiydi hani minik pet siselerin kapagi kadar geldi.azcik biseydi
anladım canım keşke benimde öyle olsa..bekleyeceğim artık.haftaya muayene olmaya gideceğim ama ya doktor derse gebelik yok diye ondanda korkuyorum yine çok uzuleceğim..görünürmü bişey acaba :110:

hic korkma sakin umidinide yitirme ben 7 aydir mahvoldum psikolojikmen.yumurtaliklarda hicbisey yok temiz diyolar ama 7 aydir tik yoktu:)
son 1 ay hic kafama takmadim aman neyse olsun artik deyip umursamadim.bekle azcik daha gor bak sende guzel haber alacaksin allahin izniyle insallahhh

innşallahh dediğin gibi olur canım :) seninde 7 ay ne kadar zor ya ben daha 1 ay bekliyorum delircek gibi oluyorm seni düşünemiyorum yani..kafaya takmayıp umursamamk lazım ama elimizde değil işte :)
çok teşekkürler biraz olsun içim rahatladı,ne kadınlar var kan testi negatif çıkıp sonra pozitif çıkan bende öyle olsam keşke .

X