hamile olabilirmiyim

diri

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
41
5
6
35
merhaba benim cok buyuk bir skkntim var..Benim 3aylik bir bebegim var ve emziriorum..malesef ki kilif yirtilmasi sonucu buyuk bir endise icindeyim ve tekrar hamile kalmak istemiorim cunki daha cok erken...adetim olmuor daha o yuzdende hamile kalablme ihtimalimi bilmiorum..neyse ki ertesi gunu hapi var ella diye onu 8saat sonra kulandm..benim sizlere sorum sizce ise yararmi sizinde basiniza geldimi rahatlamaya ihtiyacim var.

Hamilelik olasılığınız çok az fakat emzirmemeniz lazım bebeği.

Evet ara verdim pompaliyip döküyorumm..1 hafta sonra emzirebiliorum onun bilgisndeyim..sadece korkuorum insallah ise yarar

Büyük ihtimalle hamile kalmazsınız ama az da olsa hamile kalma şansınız var maalesef

İçinizi ferah tutun. Hamile kalma ihtimaliniz çok çok düşük

Burada tanıdığım bir üye var Ella kullandigi halde hamile olan yani ihtimal var. Hayirlisi olsun hakkinizda...

regl olmadiysaniz hamile kalmazsiniz
zaten ella da kullanmissiniz o da ise yarar

korktugum Sey aslinda daha cok bildigim kadariyla yumurtlama gününe denk gelmemesi ozamana denk gelirse bu ilacin pek ise yaramadigini biliyorum sizlerin bilgisi varmi bu konuda

Ellanin çok güçlü bi doğum kontrol hapı olduğunu biliorm o yüzden hamile olduğunuzu sanmiorm.

Hamile değilsindir, ella kullanmışsın. İçin rahat olsun. Emzirmeye ara vermen falan yazık olmuş ama, ne yapalım.

Ya arkadaşlar size bir şey sorucam. Burada her gün en az bir kadından duyar olduk bu “prezervatif yırtılma” olayını. Gerçekten bu kadar sık mı yaşanıyor bu durum? Konu sahibine istinaden yazmıyorum yanlış anlaşılmasın ama bazı konularda inandırıcı gelmiyor bu durum.

bende inanmiordumda gercekten basa geliniormis ve hic tahmin etmezdim gercketen korkunc bir durummus yani basa geliomus..yani o kiliflarda pek güven olmadigini artik kesinlilkle biliorum

Aynisini ben de dusunuyorum. 8 yildir bu sekilde korunuyoruz. Hic boyle bir duruma denk gelmedim. Acaba yirtiliyor da biz mi anlamiyoruz?
Konu sahibi lutfen alinma mesajim sana degil. Hazir coconut deginmisken sorayim dedim.

Aynisini ben de dusunuyorum. 8 yildir bu sekilde korunuyoruz. Hic boyle bir duruma denk gelmedim. Acaba yirtiliyor da biz mi anlamiyoruz?
Konu sahibi lutfen alinma mesajim sana degil. Hazir coconut deginmisken sorayim dedim.
Adamlar ters mi takıyor acep?

Bir haftada forumda 3. Duyuşum yırtılma meselesini ben bu yöntemi kullanmıyorum ama merakta ediyorum demek cidden oluyo 3 üye de yalan söyleyecek değil acaba kalitesiz bir marka mı kullanılıyor ki

saglik ocagindan olanlar tarihi yerinde ve ters takilmasi mümkün dgil zaten qyrica durex en iyi marka diorlae ondada cok yirtilma oödugunu biliorum tanidiklardan yani basa geliniormis

Adet görmediğiniz için ben yumurtlama olduğunu düşünmüyorum bir de devamlı emziriyorsanız hiç mama almıyorsa yani 2,3 saatte bir emzirme devam ediyorsa, gece de dahil olmak üzere vücut hormonları normale dönmediği için yumurtlama gerçekleşemiyor tahminimce, genelde emzirme azaldığında, mamaya veya ek gıdaya başlandığında yumurtlama ve tabi 15 gün sonrasında adet görülebilir ama yumurtladığı anda hamile kalırsa anne adayı adet görmemeye devam edebilir bu da olası. Siz zaten hapınızı almışsınız ben sanmıyorum bir hamilelik durumu olduğunu ama gene de 15-20 gün sonra erken gebelik testlerinden yapıp içinizi rahatlatabilirsiniz.

Ben nezaman TeSt yapabilrim sizce 5hagta beklimmi 2 hafta sonrada olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…