Hamile değilsindir, ella kullanmışsın. İçin rahat olsun. Emzirmeye ara vermen falan yazık olmuş ama, ne yapalım.
Ya arkadaşlar size bir şey sorucam. Burada her gün en az bir kadından duyar olduk bu “prezervatif yırtılma” olayını. Gerçekten bu kadar sık mı yaşanıyor bu durum? Konu sahibine istinaden yazmıyorum yanlış anlaşılmasın ama bazı konularda inandırıcı gelmiyor bu durum.
Hamile değilsindir, ella kullanmışsın. İçin rahat olsun. Emzirmeye ara vermen falan yazık olmuş ama, ne yapalım.
Ya arkadaşlar size bir şey sorucam. Burada her gün en az bir kadından duyar olduk bu “prezervatif yırtılma” olayını. Gerçekten bu kadar sık mı yaşanıyor bu durum? Konu sahibine istinaden yazmıyorum yanlış anlaşılmasın ama bazı konularda inandırıcı gelmiyor bu durum.
Adamlar ters mi takıyor acep?Aynisini ben de dusunuyorum. 8 yildir bu sekilde korunuyoruz. Hic boyle bir duruma denk gelmedim. Acaba yirtiliyor da biz mi anlamiyoruz?
Konu sahibi lutfen alinma mesajim sana degil. Hazir coconut deginmisken sorayim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?