Merhaba arkadaşlar,
3 aylık evliyim.Çocuk yapmaya karar verdik eşimle.10 Aralıkta ilişki yaşadık.22 Aralıkta başka bir tahlil yaptırırken dedimki gebelik içinde kan tahlili yaptırayım.Ve sonucum 0.2 çıktı yani negatif oluyormuş.Ama daha adetime 4 gün var kan tahlili için adetimin gecikmesini beklemelimiyim daha gecikmedi.Sizce hamile olma şansım varmıdır ?
Adetin kırmızı ve önceki zamanlardaki yoğunlukta mı ?Merhaba 1bucuk 2 haftadir hamilelik belirtilerim var cuma gunu hastanede idrar testi verdim 4 gun once ve dun kahverengi akintim oldu ama bugun kahverengi akintim var iken adet oldum ve adet gunume 2 gunum var acaba hamilemiyim degilmiyim ?
Başka ilişkim olmadı o zaman ümidimi kesiyorum.10 aralıktaki ilişkide döllenme olmuş olsaydı kanda kesin çıkardı. 12 gün geçmiş. Başka ilişkiler olduysa onlarda olmuş olabilir anca.
Başka ilişkim olmadı o zaman ümidimi kesiyorum.
Hamilelik belirtileriniz var mi? Bence soyle yapin henuz cok yenisiniz her adet tarihi yaklastiginda acaba hamile miyim diye heyecan yapmayin sonu husran olunca cok uzulursunuz. Cok yenisiniz en azindan bi 3 ay beklemede olmayin Allah insallah nasip eder. Bide gec dollenme diye bir sey varmis bende buradan yeni ogrendim adet gecikmesinde bile kanda negatif cikip 1 hafta sonraki kanda pozitif olabiliyormus bilginiz olsun:)
Geç döllenme için ilişki gerekir yine de. Spermler içerde en fazla 72 saat yaşıyor. Yani ayın 13ünden döllenme gerçekleşmiş olsa bile 9 gün sonra yapılan testte muhakkak çıkardı. Geç döllenme yumurtanın beklenen tarihte olan ilişkide değil daha ileriki bi tarihte olan ilişkide döllenmiş olmasıdır. Arkadaş başka ilişki yaşamamış. Mucizevi bişey olur hamile olursa.
Gec dollenme hakkinda bilgim bu kadardi aydinlattiniz tesekkur ederimbenim gibi heyecanli ve sabirsiz bi anne aday adayi oldugu icin ileride bunu da gozonunde bulundurmasi icin bilgi paylasmistim bu iliskisi icin degildi yorumum
Teşekkür ederim çok sağolun.Gec dollenme hakkinda bilgim bu kadardi aydinlattiniz tesekkur ederimbenim gibi heyecanli ve sabirsiz bi anne aday adayi oldugu icin ileride bunu da gozonunde bulundurmasi icin bilgi paylasmistim bu iliskisi icin degildi yorumum
Merhaba 1bucuk 2 haftadir hamilelik belirtilerim var cuma gunu hastanede idrar testi verdim 4 gun once ve dun kahverengi akintim oldu ama bugun kahverengi akintim var iken adet oldum ve adet gunume 2 gunum var acaba hamilemiyim degilmiyim ?
Benim bildigim 18. Gğn yumurtlama günün gibi denk geliyor . 32 günde birseEvlendikten sonra adet tarihim değişti 32 günde bir oluyorum.Yine 14.günmü gebe kalırım ?
Ayni yogunlukta vede belim karnim ve goguslerim cok agriyo gogus uclarim kasiniyor.Adetin kırmızı ve önceki zamanlardaki yoğunlukta mı ?
Adet sürenden 14 çıkaracaksın canım. 32-14=18nci günEvlendikten sonra adet tarihim değişti 32 günde bir oluyorum.Yine 14.günmü gebe kalırım ?
Adetin erken gelmiş o zaman canım.Ayni yogunlukta vede belim karnim ve goguslerim cok agriyo gogus uclarim kasiniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?