Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yecos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
4
1
1
26
Merhaba arkadaşlar,
3 aylık evliyim.Çocuk yapmaya karar verdik eşimle.10 Aralıkta ilişki yaşadık.22 Aralıkta başka bir tahlil yaptırırken dedimki gebelik içinde kan tahlili yaptırayım.Ve sonucum 0.2 çıktı yani negatif oluyormuş.Ama daha adetime 4 gün var kan tahlili için adetimin gecikmesini beklemelimiyim daha gecikmedi.Sizce hamile olma şansım varmıdır ?

10 aralıktaki ilişkide döllenme olmuş olsaydı kanda kesin çıkardı. 12 gün geçmiş. Başka ilişkiler olduysa onlarda olmuş olabilir anca.

Merhaba 1bucuk 2 haftadir hamilelik belirtilerim var cuma gunu hastanede idrar testi verdim 4 gun once ve dun kahverengi akintim oldu ama bugun kahverengi akintim var iken adet oldum ve adet gunume 2 gunum var acaba hamilemiyim degilmiyim ?

Merhaba 1bucuk 2 haftadir hamilelik belirtilerim var cuma gunu hastanede idrar testi verdim 4 gun once ve dun kahverengi akintim oldu ama bugun kahverengi akintim var iken adet oldum ve adet gunume 2 gunum var acaba hamilemiyim degilmiyim ?
Adetin kırmızı ve önceki zamanlardaki yoğunlukta mı ?

Yüksek ihtimal hamile değilsiniz ilişkiden 72 saat sonra kandaki bhcg pozitif senecek değerlere ulaşır.

Hamilelik belirtileriniz var mi? Bence soyle yapin henuz cok yenisiniz her adet tarihi yaklastiginda acaba hamile miyim diye heyecan yapmayin sonu husran olunca cok uzulursunuz. Cok yenisiniz en azindan bi 3 ay beklemede olmayin Allah insallah nasip eder. Bide gec dollenme diye bir sey varmis bende buradan yeni ogrendim adet gecikmesinde bile kanda negatif cikip 1 hafta sonraki kanda pozitif olabiliyormus bilginiz olsun:)

Geç döllenme için ilişki gerekir yine de. Spermler içerde en fazla 72 saat yaşıyor. Yani ayın 13ünden döllenme gerçekleşmiş olsa bile 9 gün sonra yapılan testte muhakkak çıkardı. Geç döllenme yumurtanın beklenen tarihte olan ilişkide değil daha ileriki bi tarihte olan ilişkide döllenmiş olmasıdır. Arkadaş başka ilişki yaşamamış. Mucizevi bişey olur hamile olursa.

Gec dollenme hakkinda bilgim bu kadardi aydinlattiniz tesekkur ederimbenim gibi heyecanli ve sabirsiz bi anne aday adayi oldugu icin ileride bunu da gozonunde bulundurmasi icin bilgi paylasmistim bu iliskisi icin degildi yorumum

Gec dollenme hakkinda bilgim bu kadardi aydinlattiniz tesekkur ederimbenim gibi heyecanli ve sabirsiz bi anne aday adayi oldugu icin ileride bunu da gozonunde bulundurmasi icin bilgi paylasmistim bu iliskisi icin degildi yorumum

Bende yeni sayılırım canım. Araştıra araştıra öğreniyoruz işte :) ama dediğin bi açıdan doğru. Adeti geçtiği halde kanda bile çıkmayan gördüm bende. Ama büyük ihtimalle döllenme adete yakın ya da adet zamanı olduğundan çıkmıyordur. Tıbben mümkün değil diğer türlüsü :)

Kizlar gec dollrnme ne zaman oluyor yani iliskide ne zaman adete bir kac gun kala mi yada adete 10 15 gun kalami oluyor

Teşekkür ederim çok sağolun.

Merhaba arkadaşlar 19 kasımda son adet gördüm aralık da günüm gecti cuma gününden beri çamaşırım bile batmadan pembemsi kurulanırken lekelenmem oluyor birde sol yumurtalıgımda agrı vardı ama bugün agrı kesildi sizce hamilemiyim veya nicin böyle oldu

ya benimde normalde geçenn hafta adet zamanımdı normalde adetlerim gecikirdi zaten ama geçen hafta sadece 3-4 gün kahverengi lekelenmeler oldu ve adet olmadım yani kesildi idrar testi yaptım ama negatif sizce tekrar denemelimiyim testi hiç böyle olmamıştım

Evlendikten sonra adet tarihim değişti 32 günde bir oluyorum.Yine 14.günmü gebe kalırım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…