Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru diyorsunuz da, hayat şartları her ay 2 güne bir ilişkiyi engelleyebiliyor.

Doğru diyorsunuz da, hayat şartları her ay 2 güne bir ilişkiyi engelleyebiliyor.
hiç atlamadan değil tabiki :) bu da insan yani... arada kaçaklar elbette olur. Ama mümkün olduğunca sık olsun.2 boş bir dolu da olabilir. Ama mutlaka sık ilişki. Ovülasyon testleri bence insanı geriyor. Yani bu gece o gece psikolojisi çoğu insanı strese sokuyor.
İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize...

Amin, inşallah. Size de hayırlı olsun :) Darısı isteyen herkesin başına :))

bu arada hikayemide anlatayim size 4 ay önce 6 aylik hamileligim erken dogumla son buldu kizimi dogumdan 4 saat sonra kaybettim.acisini hic gecirmicek biliyorum ama yeni bi evlat istiyorum bu ay ovulasyon tarihinde birlikte oldum hamilelere sormak istiyorum yemek borusunda yanma hisi sari renk idrar ve sari renk akinti ayni zmnda kasiklarimda batma var adetimi sorcak olursaniz bu ayki adetimi oldum fakat ben gebeligimde ustune gorme denilen adet gormusrum yine oyle olabilir diye dusunuyorum cunku adetim 3 gun surdu ve 3.gun sonrasi kahverengi akinti geldi cok uzun oldu ama sizce hamilemym

Canım herkesin belirtileri aynı olmuyor. Sen bi hamilelik yaşamışsın belirtilerini hatırlamıyor musun ?

hatirlamiyorum fazla cunku 4 ayda 4 kere ameliyat oldum bir cok seyi unutuyorum
Yaa açıkçası bana üstüne görme pek mantıklı gelmiyor. Doktorlar da yerleşme kanamasıyla karıştırıyorlar adet olsa çocuk olmaz diyorlar. Ama 4 gün uzun bi süre adet gibi. Bilemedim şimdi. Ama diğer belirtiler yemek borusunda yanma hariç gebeliğe benziyor. Onu ilk defa duydum.

Ya kizlar benim adetime 10 gün var kac gündür sol kasigim agriyor başım cok kötü dönuyor her an bayilacakmisim gibi geliyor sizce neden böyle oluyor hamilelik belirtisi desem ki ben hic umutlu degilim

Ya kizlar benim adetime 10 gün var kac gündür sol kasigim agriyor başım cok kötü dönuyor her an bayilacakmisim gibi geliyor sizce neden böyle oluyor hamilelik belirtisi desem ki ben hic umutlu degilim

canım git bir doktora yada evde bi test yap başka bişeydende olabilir ama test yaptırmadan anlayamazsıı

Ne zaman adet tarihin canim benimde 15 aralikta venim son adetim kasim agrim var benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…