- 24 Aralık 2017
- 4
- 0
- 1
- 25
O zaman ben hamilelikten umidimi kesiyorum.Adetin erken gelmiş o zaman canım.
Belli bi zamanı yok canım şu gündür denemez. Sadece beklenen zamandan geç olması. Yani adet döngünden 14 gün çıkaracaksın. O yumurtlama gününü veriyor. Adetin düzenliyse tabi. O gün yumurtlamazsan geç yumurtlama olur. Ve haliyle geç döllenme olur.Kizlar gec dollrnme ne zaman oluyor yani iliskide ne zaman adete bir kac gun kala mi yada adete 10 15 gun kalami oluyor
Kes canım. Bir daha ki aya inşallahO zaman ben hamilelikten umidimi kesiyorum.
hamile kalmak icin hangi zamanlar daha etkili adet oncesi yada sonrasi ?Kes canım. Bir daha ki aya inşallah
Dene canım. Lekelenme gebelik belirtisi.ya benimde normalde geçenn hafta adet zamanımdı normalde adetlerim gecikirdi zaten ama geçen hafta sadece 3-4 gün kahverengi lekelenmeler oldu ve adet olmadım yani kesildi idrar testi yaptım ama negatif sizce tekrar denemelimiyim testi hiç böyle olmamıştım
Simdi ben 33 gunde bir oluyorum yumurtlamam günümde yumurtlamasam baka bi gune mi yumurtluyorum keşke geç yumurtlama gununude bilseydik ona gore hareket ederdikBelli bi zamanı yok canım şu gündür denemez. Sadece beklenen zamandan geç olması. Yani adet döngünden 14 gün çıkaracaksın. O yumurtlama gününü veriyor. Adetin düzenliyse tabi. O gün yumurtlamazsan geç yumurtlama olur. Ve haliyle geç döllenme olur.
Herkes her ay yumurtlamayabilir. Bi sıkıntı olabilir. Ama sağlıklıysa yumurtlar. Ayrıca bir sürü yöntem var canım bunun için. Ateş ölçme yöntemi uygulayabilir, ovülasyon testi alabilir ya da doktor kontrolünde olabilirsin. yumurtlama günü kesinleştikten sonra 10-11 gün sayar test yaparsın. Negatif çıkarsa emin olursun o ay olmayacağından. Diğer türlü insan kendi kendini yiyip bitiriyor.Simdi ben 33 gunde bir oluyorum yumurtlamam günümde yumurtlamasam baka bi gune mi yumurtluyorum keşke geç yumurtlama gununude bilseydik ona gore hareket ederdik
Yumurtlama zamanın canım en uygun zaman. 30 günde bir adet olan biri için ortalama adet bitiminden 1 hafta sonra falan oluyor. Ama en güzeli yumurtlama takibi yapmak. Ya adetten itibaren ateşini ölç her gün. Ya da ovülasyon testi al adetten 5-6 gün sonra yapmaya başla.Peki hamil
hamile kalmak icin hangi zamanlar daha etkili adet oncesi yada sonrasi ?
Bi kac kez doktora gittim yumurtalarin gayet iyi dedi yumurtluyorsun dedi ateş ölçme nasil yapılıyor övulasyon nssik yapılıyor bu ay ayın 8 afet oldum nasıl yapacam bu konukari fazla bilmiyorumHerkes her ay yumurtlamayabilir. Bi sıkıntı olabilir. Ama sağlıklıysa yumurtlar. Ayrıca bir sürü yöntem var canım bunun için. Ateş ölçme yöntemi uygulayabilir, ovülasyon testi alabilir ya da doktor kontrolünde olabilirsin. yumurtlama günü kesinleştikten sonra 10-11 gün sayar test yaparsın. Negatif çıkarsa emin olursun o ay olmayacağından. Diğer türlü insan kendi kendini yiyip bitiriyor.
Kizlar bu ay hangi gunde iliskiye girsem iyi olur 33 ginde bir adet oluyorum bu ay 8 aralikta adet oldum hangi gunlerde iliskoye girsem hamile kalma olasiligi çokBi kac kez doktora gittim yumurtalarin gayet iyi dedi yumurtluyorsun dedi ateş ölçme nasil yapılıyor övulasyon nssik yapılıyor bu ay ayın 8 afet oldum nasıl yapacam bu konukari fazla bilmiyorum
Ateş ölçümü için öncelikle bi dijital termometre al eczaneden. ardından fertility friend uygulamasını indir telefonuna. Her sabah aynı saatte uyanabileceğin bi saat seç. Mümkünse erken olsun. Ben 7:30 yapıyorum mesela. Alarmını kur. En az 3 saat deliksiz uyku uyumuş olman gerekiyor. O saatte uyanıp yataktan kalkmadan ateşini ölç uygulamaya giriş yaparak kaydet. Bir an önce başla ne kadar önceden başlarsan o kadar net sonuç alırsın. Yaparsan ben sana yardımcı olurum. Ya da Ateş ölçümü topikleri var. Orda sorarsın diğer arkadaşlara. Araştıra araştıra öğrenirsin zaten tam gününü bulacaksın zamanla.Bi kac kez doktora gittim yumurtalarin gayet iyi dedi yumurtluyorsun dedi ateş ölçme nasil yapılıyor övulasyon nssik yapılıyor bu ay ayın 8 afet oldum nasıl yapacam bu konukari fazla bilmiyorum
Eee olcunce ne oluyor ates olecer alicam eczanede bide uygulama indirecem her sabah 7 gibi atesimi oluçucem olctukten sonra uygulamaya yazacam yazinca orda ne cikiyorAteş ölçümü için öncelikle bi dijital termometre al eczaneden. ardından fertility friend uygulamasını indir telefonuna. Her sabah aynı saatte uyanabileceğin bi saat seç. Mümkünse erken olsun. Ben 7:30 yapıyorum mesela. Alarmını kur. En az 3 saat deliksiz uyku uyumuş olman gerekiyor. O saatte uyanıp yataktan kalkmadan ateşini ölç uygulamaya giriş yaparak kaydet. Bir an önce başla ne kadar önceden başlarsan o kadar net sonuç alırsın. Yaparsan ben sana yardımcı olurum. Ya da Ateş ölçümü topikleri var. Orda sorarsın diğer arkadaşlara. Araştıra araştıra öğrenirsin zaten tam gününü bulacaksın zamanla.
Ovülasyon maliyetli oluyor diye hiç o işe girmedim.
Bak sana kendi tablomu atacağım onun üzerinden anlatacağım tamam.Eee olcunce ne oluyor ates olecer alicam eczanede bide uygulama indirecem her sabah 7 gibi atesimi oluçucem olctukten sonra uygulamaya yazacam yazinca orda ne cikiyor
Mesaj yazdım bi bak canımYa canim belliki ben bu konularda çok gerideyim sende cok iyi biliyon hamile kalmak istiyorum acaba numaranı versen watshpata konuşsak olurmu senin icin bi sorun olur mu
Dene canım. Lekelenme gebelik belirtisi.
Bunu kimse bilemez. Yumurtlama belritlerini, akıntılarını takip edin. Eğer yapamazsanız Ovulasyon testi alın ve takip edin.Kizlar bu ay hangi gunde iliskiye girsem iyi olur 33 ginde bir adet oluyorum bu ay 8 aralikta adet oldum hangi gunlerde iliskoye girsem hamile kalma olasiligi çok
Bekle canım. Negatif görmekten daha iyi kırmızıları görmekya bende size bir soru sorim benim geçen hafta normalde adet günümdü ama adetimden önce 3 4 gün hep böyle kahve rengi leke ve pembe bir akıntım oldu sonra adet olmadım ve kesildi geçen hafta idrar testi yaptırdım ama negatif normalde gecikmelerim olurdu ama ilk günden sonra sökülürdüm ama başka hamilelik belirtimde yok sizce beklemelimiyim kan testi için yoksa verimmi test kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?